Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi obojętne czy syn czy córcia, byle by rosło zdrowo!
Nie nastawiam się na konkretną płeć. W mojej rodzinie najbliższej są w większości dziewczyny, a u męża chłopcy, także i tu nie ma jakiegoś odniesienia. Jedzeniem też się nie będę sugerować na razie, bo póki co to częściej bywa tak, że nic mi nie smakuje, obiadki jadam jak zwykle z mięskiem, kanapki z serem, i choć od słodyczy się izoluje, to owoce wcinam
Z synem to by był tylko taki problem, że nie wiem jakbyśmy mu dali na imię, bo to co mi się podoba, nie podoba się mężowi, a sam konkretnego nic nie wymyślił
Straszył mnie tylko jakimś Czesławem
Ani mi się śni. Choćbym miała iść na czworaka do urzędu zarejestrować to to zrobię
hibiskus, dora8201 lubią tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
mufinka wrote:mój synek z kolei wpatrzony w tatusia
a tatuś dumny jak paw że ma syna, bo prawie wszyscy koledzy mają córki i mu zazdroszczą, ahh faceci
teraz chcielibyśmy dziewczynkę ale i tak będzie chłopak
Cati dobrze, że sie odezwałaś -
nick nieaktualny
-
Tysia85 wrote:Dziewczyny, macie jakieś przeczucia/życzenia/marzenia odnośnie płci????
Mi się wydaje, że będzie chłopczyk
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
Nona a jakies rozmiary cokolwiek? Juz zaczynam sie martwic ja w 5t3d nie mialam nawet pecherzyka zoltkowego tylko pecherzyk ciazowy. Mam nadzieje ze nie bedzie pusty, moja wizyta rowno za tydzien!
Super, gratuluje. Szkoda ze nie dostalas tej fotki.ale slyszalas serduszko czy tylko widac bylo ze bije?
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Wizyta na NFZ super.
Jest bobas, serducho bilo, skierowanie na badania, karta ciąży wszystko super. Zdjęcia mi nie dała ale i tak dużo jak na NFZ wiec jestem zadowolonatermin porodu 25.07
Najważniejsze, że wszystko dobrzeNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona super
Daisy nie mam żadnych zdrowotnych problemów oprócz niskiego ciśnienia. No i tych bakterii w moczu. Dlatego sama się zastanawiam czemu taka dawka... skonsultuję to jeszcze z moją ginekolog do której prywatnie chodzę.Nona lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
nick nieaktualnyNona wrote:Wizyta na NFZ super.
Jest bobas, serducho bilo, skierowanie na badania, karta ciąży wszystko super. Zdjęcia mi nie dała ale i tak dużo jak na NFZ wiec jestem zadowolonatermin porodu 25.07
Nona wrote:CRL 14,2 mm. Tętno 155/min nie słyszałam ale widziałam. Sorry w aucie jestem napisze późniejbuzka
Super! To pewnie u mnie mniej więcej tak samo będzieTeraz jeszcze bardziej nie mogę doczekać się wizyty swojej
Szkoda, że moja głupia przychodnia nie ma USG w gabinecie gin, bo tak będę musiała czekać na USG
Eh... no nic, ale może uda się jakoś wbić w termin na "ciążę"
Ale się cieszę Twoimi wynikami! :-* -
Nona super:)!!! galante bobas:)!!
ja zjadłam zupkę, po czym znowu zwrociłam szybciutko do toalety...
Hmmmm już nie wiem co jeść...
Rano zjadłam płateczki ciniminis no i też BUEEEEEEEEE
HELP HELP NIE MAM SIŁYYYYYYYY -
nick nieaktualnyNona gratulacje
Jad dopiero skończyłam Was nadrabiać, troszku tego było
Ja dziś jadę 2 dzień na zupce bo mi nic innego do ust nie wejdzie.
Co do przeczuć, to w 1 ciąży wiedziałam na bank że będzie chłopak. Teraz żadnych przeczuć, ani zachcianek na słone czy słodkie. Ale jak znam życie i to że u męża w rodzinie sami chłopcy to na dziewczynkę się nie nastawiam. Podzielam Wasze zdanie najważniejsze żeby było zdrowe.
Jutro lecę zrobić tsh i we wtorek do endo, oby było w porzadku... -
nick nieaktualnyJuwelko witaj w klubie, narobiłaś mi ochoty, no wiesz Ty co
mi po tej zupce ciut lepiej, też leżę cały dzień w łóżku, męczą mnie wyrzuty sumienia,że przez moje samopoczucie nie mogę się synkiem zajmować, z teściową siedzi większość czasu. Oby jak najszybciej to przeszło, bo się wykończyć idzie..
-
Marteczka91 wrote:Nona super:)!!! galante bobas:)!!
ja zjadłam zupkę, po czym znowu zwrociłam szybciutko do toalety...
Hmmmm już nie wiem co jeść...
Rano zjadłam płateczki ciniminis no i też BUEEEEEEEEE
HELP HELP NIE MAM SIŁYYYYYYYY -
Sana wrote:Nona super
Daisy nie mam żadnych zdrowotnych problemów oprócz niskiego ciśnienia. No i tych bakterii w moczu. Dlatego sama się zastanawiam czemu taka dawka... skonsultuję to jeszcze z moją ginekolog do której prywatnie chodzę.
a temp.ciała tez masz niższą?