Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszę koniecznie zapytać ginka jak to jest z tą moją nieszczęsną grupą krwi, czy muszę jeszcze dostać jakieś przeciwciała...
U mnie dziś oczywiście, standardowo - zgaga, i doszły jeszcze mdłości.
Do przytulania kibelka mi daleko, ale jednak mdłości są.
Julia07.2015
-
U mnie może ten system by tez zadziałał ale jak otwieram oczy to już mnie muli. Musze najpierw wziąć Euthyrox, dziecko do szkoły wyprawić i jakoś nie wychodzi. Staram się przegryzać coś często ale szału nie ma, mdli mnie i tak
No cóz, trzeba to przeżyć
Z pierwszą ciażą nie miałam takich akcji, przeszłam ją "bezboleśnie" to teraz nadrabiam
-
Smartunia wrote:cześć dziewczyny....
ja tez znam swoją grupę krwi, bo kiedyś oddawałam krew....mam AB Rh+Gin mówił, że to bardzo dobry dokument i nie potrzebuje innego potwierdzenia. Także jedno badanie z głowy
-
Livia też biorę Euhyrox na czczo. Ale na to też mam sposób, bo ustawiam sobie budzik na pół godziny przed pobudką męża. Biorę lek i znowu kimka na te pół godziny i czekam na śniadanko
Sypialnie mamy na poddaszu, blisko mam też do łazienki, także jak wstanę na chwilę siusiu to nie zdąży mnie zemdlić do wymiotów. Natomiast jak wstawałam bez śniadania, zanim skorzystałam z porannej toalety, ubrałam się itd. i zanim zeszłam na dół do kuchni sobie zacząć coś robić jeść to wtedy źle się to kończyło, bo i zawroty głowy miałam i prawie bym zemdlała. Także wolę ten wypracowany sposób, bo nie chciałabym sobie gdzieś po drodze guza nabić jakbym zemdlała.
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
nick nieaktualny
-
Flexi wrote:m,oj gin po prostu zleca szereg badań. mają być na świeżo, przy okazji danej ciązy i nie ma, że dwa miechy temu było robione.
tylko krwi wtedy nie miałam wiec teraz koniecznie trzeba.
-
cześć pisarki
mi jakoś lepiej z mdłościami. na pusty żołądek mam ale już nie cały dzień. jakoś mi tak dziwnie i też nie wiem czy się cieszyć czy martwić że mi minęło... Staram się zawsze coś rano w siebie wepchnąć jak małej robię śniadanie. Ale coś dziś nie mam siły się ruszać, wyprawiłam małą i wysłałam ją z mężem do przedszkola a sama wskoczyłam do łóżka i dopiero wstałam <szok>
Ja teraz idę do gina właśnie 5 grudnia,w końcu mi pewnie da wszystkie skierowania, będę musiała sobie zrobić znowu prywatnie usg, bo mam to w zaleceniach ze szpitala,muszą sprawdzić co z krwiakiem czy rośnie czy zniknął. a na nfz to mi wyznaczą termin za 3 tygodnie pewnie dopiero.
Ja przechodziłam toxo i mam przeciwciała na różyczkę. A grupę O Rh+ ,muszę poszukać świstków z tamtej ciąży. też mam na stare nazwisko,ale najważniejszy chyba pesel.
Tysia85 jakie to romantyczne w noc poślubnąsuper.
ja suplementów nie będę raczej brać,chyba,że mi gin żelazo zaleci. słyszałam że witaminy tuczą dzieci w brzuchu... nie wiem ile w tym prawdy. -
Ja tez jestem z grupy Orh+
ja w pierwszej ciąży badanie usg miałam robione w 12 tygodniu + test PAPA bezpłatnie(uk) a teraz jeszcze nie wiem czy bede robić ten dodatkowy:)Daisy lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png