Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak się zastanawiam... bo ja mam ciśnieniomierz nadgarstkowy w domu. Jak szwagierka sobie mierzyła w ciąży to zawsze miała wysoki puls, nawet po 140, a ja mam normalny 80-90. I tak się zastanawiam, czy jej wykrywał tez puls dziecka, że miała taki wysoki... ech... nie wiem, może coś sobie wkręcam, że coś jest nie tak28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
Nona wrote:Dziewczyny umowcie się wcześnie na te prenatalne. Ja dziś dzwoniłam coprawda do najlepszego specjalisty w Krakowie, ale na termin 20.01 miał tylko 2 miejsca wolne! Ja idę w 13 tyg3dni.zalecaja później niż 12 tydzień.
-
Dziewczynki a tak odbiegając od tematów przesyłam Wam link do filmu, który jest niezaprzeczalnym dowodem na to, że w ciąży można być nieźle kopniętą
http://lifestyle.wp.tv/i,Niezwykle-nagranie-z-nienarodzonymi-bliznietami,mid,1606106,index.html?ticaid=613e14 -
Sury wrote:Helen bardzo mi przykro
aż mi głupio, że tak wparowałam ze swoim usg.... przepraszam
trzymaj się kochana :*
Ale jest ciężko, płacze co trzy godziny. W koncu mi przejdzie. Moze jeszcze stanie sie cud??Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodejrzewam że to nic strasznego, ja tak miałam w 1 ciąży to gin kazał mi brać furagin przez jakiś czas i się wyniki poprawiły. A co do kolacji to będą kanapeczki z chudziutką wędlinką drobiową, jakimś cudem teraz na wieczór czuję się znacznie lepiej
Helen, uda Wam się, jestem tego w 100 % pewna, odpocznij teraz, nie zadręczaj myślami, będę się modliła, żeby Ci się udało :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 19:39
Helen lubi tę wiadomość
-
Helen a jak to mozliwe ze lekarz najpierw widzial 2 kropki w macicy a teraz cos w jajowodzie? Przecirz tak sobie chyba nie przewedrowaly? Myslalam ze pozamaciczna to od razu sie umieszcza nie tam gdzie trzeba? Kochana wierze ze wszystko bedzie dobrze. Pogadam ze Św. Ritą, Ona mi pomogla.