Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jak na razie zgagi nie mam
Ale pojawily sie nudnosci, gdzies tak od 7 tygodnia ciazy, ciezko mi sie zmusic do zjedzenia czegos, na wszystko nie mam ochoty! Cale szczescie obywa sie bez wymiotowania, ale tak wszystko mi smierdzi, blee
-
cati wrote:Mam do was prosbe , do kogos kto jest w podobnym tyg co ja .. czy moze zrobic sikanca ? w sesie test ciazowy rano i powie mi jaki wynik mu wyszedl?
cati lubi tę wiadomość
-
cati wrote:Mam do was prosbe , do kogos kto jest w podobnym tyg co ja .. czy moze zrobic sikanca ? w sesie test ciazowy rano i powie mi jaki wynik mu wyszedl?
Ale co się stało ?????Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 16:27
cati lubi tę wiadomość
-
jenny88 wrote:U mnie się sprawdziło
-
Gdzies kiedys czytalam , ze jak jest sie w 8 tygodniu lub dluzej w ciazy to testy ciazowe moga wykazywac wynik falszywie negatywny ze wzgledu na za wysoki poziom hcg, ktory przekracza normy w owym tescie ciazowym. Ale nie moge podac zrodla , gdyz nie pamietam, i to sie tyczy tez roznych firm testow ciazowych bo kazdy ma inna granice stezenia hcg.
Jesli o to Tobie chodziDaisy, hibiskus lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:Ja też mogę, tylko ja kilka dni za Tobą
Ale co się stało ?????
Tysia - gigsa
no wlasnie sie chyba stało
testy wychodza mi takie ze Testowa kreska jest bledsza duzo od tej controlnej.
gdzie hormon HCG na tym poziomie powinien utrzymywac sie jz na wysokim poziomie do konca ciazy .
takie cos podobnego mi wychodzi gdzie wczesniej mialam 2 tluste krechy... to juz drugi taki test wiec nie ma mowy o jakims bledzie czy cos...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 16:37
-
Mimi1990 wrote:Gdzies kiedys czytalam , ze jak jest sie w 8 tygodniu lub dluzej w ciazy to testy ciazowe moga wykazywac wynik falszywie negatywny ze wzgledu na za wysoki poziom hcg, ktory przekracza normy w owym tescie ciazowym. Ale nie moge podac zrodla , gdyz nie pamietam, i to sie tyczy tez roznych firm testow ciazowych bo kazdy ma inna granice stezenia hcg.
Jesli o to Tobie chodzi
Mozliwe , nie slyszalam o tym. Własnie probuje sie jakos uspokoic szukajac informacji o tym ze powyzej tam ktoregos tg jest bez sensu robienie testow... ale poki co znajduje tylko inf. o stezeniu hcg
-
Cati ale czemu w ogóle robisz testy ciążowe? Tylko się niepotrzebnie nakręcasz że może się coś złego dziać, moim zdaniem. Jeśli się bardzo niepokoisz to uważam, że lepiej byłoby gdybyś zrobiła betę niż test ciążowy.
Sabela, Daisy, Smartunia lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Sena - bo tak zostaly mi dwa - druga sprawa nie mam mozliwosci takich jak wy
zrobic usg ja nawet nie wiem czy ciaze mam tam gdzie trzeba czy moze cos z nia nie tak zyje w takich domyslach.
-
Cati tylko spokojnie, na pewno wszystko jest w porządku
A jaki test wcześniej robiłaś? Taki sam? Ten test jest z porannego moczu? Może był zozżedzony skoro dużo pijesz. Ja w nocy kilka razy wstaje do łazienki, w dzień co godzinę. Może to dlatego -
Bete zrobilam juz x czas temu po wielkich blaganiach lekarki
oni tu nie traktuja ciebie jak ciezarnej poki nie minie 12 tydz. do tego czasu nikt nie kiwnie nawet palcem.. o ile nie wyprosisz...
poza tym beta to nie wyznacznik czy wszystko dobrze sie rozwija ... poprostu beta jaks mi wyszla i tyle nie moglam nawet 2 zrobic by widziec czy dobrze wzrasta tu sie tego nie praktykuje.
Testow mialam w domu kilkanascie takich samych , 2 ostatnie mi zostaly rano robilam jak tylko wstalam ale 2 testy wyszly tak samo to mnie martwi bo tak to bym wlasnie mysla ze moze duzo pilam albo bylam w nocy siku itd.. ale ten mocz specjalnie trzymalam i nie chodzilam w nocy. Na noc duzo nie pilam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 17:05
-
Gigsa - tu nie widze sie z ginekologiem tylko z lekarzem rodzinnym. A co ona moze mi powiedziec? jasnowidz??? po omacku powie ze jest ok??
a wizyta dopiero 17 grudnia .... u ginekologa w pl
Dobra juz nie zanudzam ide odpoczac , glowa mnie rozbolala o tym wszystkim.