Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy wrote:Kosmetyki firmy Rossmann..jakos po nie siegam. Pharmaceris slyszalam ze sa bdb. Ja przytylam 20kg i ani jednego rozstepa/rozstepu
a tez smarowalam sie oliwka m.in dla dzieci taka w zelu.
a do higieny intymnej nie wolno uzywac zwyklych zeli do higieny intymnej, bo w ciazy sie zmienia ph pochwy.
Ja teraz używam tej oliwki w żelu o której pisałaś. J&J rumiankowej -
jak zwykle ciężko Was nadrobić
jeśli chodzi o ciuszki to powiem szczerze, ze chyba nie będe miała od kogo ich dostać więc całą wyprawkę będę szykować od nowa
Z jednej strony mnie to cieszy ale z drugiej to jednak duży wydatek.
Dlatego też, nie zamierzam teraz nic kupować bo jeszcze za wcześnie ale tak od 20 tyg pewnie będę łazić i szukać.
W końcu tak naprawde 20 tyg to 4,5 msc - 4-5 wypłat...z każdej kupić COŚ, nie licząc wózka, łóżeczka itd na co z mojej marnej pensyjki nawet by nie starczyło;P
Po ciuszki mam zamiar pojeździć do h&m, zara - TYLKO PRZY WYPRZEDAŻY:P!, no i na pewno F&F mam tesco w mieście dobrze wyposażaone więc coś czuję, że tam nakupuje najwięcej słodziusich ciuszków:).
Kremów nie używam, nie wiem kiedy zaczne z racji tego, że nigdy nie mogłam się do nich przemóc, jedynie na wakacjach jak mi szkoda było aby skóra zeszła
Rozstępy na ''boczkach'' i tak mam bo szybko urosłam w podstawówce i tak pozostało, są jasne więc ich tak nie widać... ciekawe tylko czy sie nie ''rozleja'' na cały brzuchol
Za spodenkami ciązowymi na pewno się rozejrzę ale to za jakiś czas ponieważ teraz nie mam potrzeby, dopinam się normalnie a nawet przestały mi przeszkadzac biodrówki.
Więc pewnie zaczne się rozglądac od lutego.
A POZA TYM , NIEDOBRZE MI!!! UEEE UEEE UEEEEEEEE
HERBATA MI NIE SMAKUJE, WODA NIE SMAKUJE, SOKI TFUUUUUUUU..
A IDZTA W CHU* Z TAKIM SAPOMOCZUCIEMDaisy, Ivettka, mała2930 lubią tę wiadomość
-
Czy jest ktoś nowy:)? kogoś dopisać? Zgłaszać się.
-
nick nieaktualny
-
Ja w ciąży przytylam 15kg i tez nie am żadnych rozstepow, poza kilkoma na piersiach z okresu dojrzewania. Ja myślę że to czy sie pojawią zależy nie tylko od smarowideł ale i naszych predyspozycji genetycznych.
Ja właśnie zjadlam pizzę, a raczej byla ona niewielkim dodatkiem do sosu czosnkowegozrobiłam go chyba z pół litra jogurtu i parunastu zabków czosnku i normalnie zajadałam łyżką tak mi smakował
Mąż nie będzie zadowolony wieczorkiem
mon!ta^, hibiskus, Ivettka, mała2930 lubią tę wiadomość
-
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 30kg
Ale pół roku po porodzie nie było po tym śladu. Teraz planuję się bardziej pilnować chociaz jak zaczną się problemy z ciśnieniem jak wcześniej to ciężko będzie...
Ja dzisiaj spróbowałam herbaty z imbirem, wkroiłam trzy plasterki i cholerka nie wierzę ale nie muli mnieWreszcie, po tygodniu cierpień jakoś funkcjonuję!
Marteczka u mnie kolejna wizyta 19 grudnia, dzisiejsza już odbębnionaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 19:09
Helen lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Polecam apteczny płyn do hig intymnej. Pliva Fem B. Polecił mi go ginekolog, do dostania w niektórych aptekach, 28zl al b.wydajny. Używam od 2 lat i w końcu nie mam infekcji.
-
a w ogóle dziewczyny polecam wam książkę http://bonito.pl/k-467409-ciezarowka-przez-9-miesiecy-przewodnik-po-ciazy-i-okolicach?gclid=CjwKEAiA1-CjBRDOhIr_-vPDvQYSJAB48SmE4tc5oM_RHQfcdYQcR5KbMyvQzacl0cCVwwYOGQyzphoCZI_w_wcB
pozwalała mi się rozluźnić w pierwszej ciąży ,bo jest masa informacji ale przekazana w bardzo fajny humorystyczny sposób,ogólnie na poprawę nastroju