Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Fajnie Chilla-bardzo miło ujete: jak dobrze pójdzie to w wakacje będziecie dziadkami
Ja 13.12 powiem siostrze i przyjaciółkom-bo mamy babskie spotaknie. Mozna przyprowadzic jeszcze 1 osobe towarzyszcazca pod warunkeim ze jets to dziewcyzna (takie babskie spotkanie) wiec powiem ze przyszlam z osoba towarzyszaca ale wybaczcie ze nie znam jeszcze płci
Takze przyjaciolki dowiedza sie 2 tygodnie wczesniej nzi rodzice i rodzina ale no czesciej sie widujemy ze znajomymi
No tak to ujęłam, że "jak dobrze pójdzie", bo mama wiedziała o naszej wcześniejszej stracie. Mama się nawet wystraszyła, ze tak wcześnie mówimy, żeby nie zapeszyć. Ale przecież wcześniej nie mówiliśmy, a skończyło się jak się skończyło...28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
widziałam migające serduszko !! :DD
w szoku w sumie jestem,....)) jechałam do domu to prawie ryczałam
kolejne usg za 2 tygodnie, ze względu na poprzednią stratę
już odliczam dni. narazie to maleństwousia89, Tysia85, Daisy, Tigana, Linka05, Sana, believe, Lena87, Ivettka, dora8201, mała2930 lubią tę wiadomość
synku, trzymaj się mocno mamusi !
-
KaEm - dodalam cie do listy
Mia - na kiedy masz termin ? bo tez cie dopisze do listy
macie tu liste mozecie ją uzupełniac :*
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SH9sL9eAVhGo6o3xj3paw0xLPsNLoE9NyAqCqrJCHZc/edit#gid=0
Swoja droga sporo dziewczyn dawno nie widzialamale co sie dziwic , kazda inaczej przechodzi ciaze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 20:46
Mia S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny Mnie tylko raz mdłości dopadły 3 dni po pozytywnym teście i zemdliło raz po herbacie ..
Od tamtej pory zero objawów, piersi lekko bolą i teraz jestem rozdrażniona ..
Może też dlatego że biorę od początku luteinę 100 2x dziennie ..
Nie ważneNajważniejsze że ciąża rozwija się prawidłowo
Gratulacje dla Nowych Mam
Dla tych które widziały jak serduszko bijeMia S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oj dziewczyny, opuścić forum na kilka godzin i nadrabiania co niemiara
widziałam, że wrócił temat farbowania włosów
a co do paznokci- skoro można hybrydy to tipsy żelowe też można?
w sprawie mojego kaszlu zadzwoniłam do swojego ginekologa, opisałam sytuację po kolei łącznie z moim samopoczuciem i objawami. stanowczo odradził zażywania tego antybiotyku, polecił wstrzymać się do wtorku(do wizyty u niego), z zastrzeżeniem, że gdyby wystąpiła gorączka lub kaszel się zaczął nasilać to mam się udać ponownie do lekarza, ale innego, bo jednak ten antybiotyk nie jest wskazany w ciąży.
sytuacja mi się wyjaśniła
co do mdłości- byłam dzisiaj taaaka głodna i jak usiadłam do obiadu to zjadłam dosłownie 5 kęsów i to bybyło na tyle, zablokowało normalnie...
gratulacje dla Nowych Mam
i ciesze się wszystkimi serduszkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 22:04
Mia S lubi tę wiadomość
-
bo ja jak robię paznokcie to żele na przyklejonym tipsie, które potem spiłowuje.więc nie ma tam żadnego acetonu ani nic.
gigsa- zdrówka !
uciekam spaćdo jutra! dobrych nocek:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 22:22
gigsa lubi tę wiadomość