Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
believe wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, ale super
gratuluję z całego serca
wcześniej miałaś już USG? nie było widać dwóch fasolek?
juwelka, Daisy, cati, Nona, livia30, kusiczka, Tysia85, usia89, Sana, mała2930 lubią tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
Jenny ale jaja
gratulacje! Piekny prezent na Mikolajki! ♡♡♡♡
A ja sie zapisalam jednak do Swissmedu juz na wizyte u gina 11.10 i tam tez decydujemy sie rodzic oWiem ze do porodu jeszcze daleko, ale u nas jest tylko jedna pvt klinika do porodow i decyzja zapadla dosc sprawnie
-
Daisy jak ja Ci zazdroszczę. Też chciałam rodzic w prywatnej klinice, miałam już wszystko zaplanowane, lekarza wybranego, ale w tym wypadku niestety czeka mnie poród w szpitalu.
-
believe wrote:Ja już po wizycie. Miałam dzisiaj USG robione z powodu ostatnich plamień, ale lekarka powiedziała, że nic niepokojącego nie widzi. Dzidziuś jest na swoim miejscu i rośnie (1.71 cm
) i nic tam się nie odkleja. Znowu usłyszałam bicie serduszka
i dostałam zdjęcie, chociaż się tego nie spodziewałam, bo to była wizyta na NFZ. Mam iść do mojej gin w poniedziałek, wtedy zobaczy na wyniki ostatnich badań, dostanę skierowania na następne i od tego momentu postanowiłam już chodzić tylko prywatnie.
believe lubi tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
jenny88 wrote:I nawet ten sam TP mamy
U Ciebie też CC będzie ??
A Ty czemu cc? Jakies przeciwskazania do porodu naturalnego?Daisy lubi tę wiadomość
-
Wow jenny ale bosko
Podwójne szczęście
A ja dziś też byłam u mojej Gin. Tym razem zabrałam męża. Ale się skubaniec cieszył
Nasz maluszek ma już 2,5 cm. Pięknie się do Nas buźka ustawił, rączkę na początku trzymał w buzi ale później ja wyciągnął i pomachal do Nas. I jak się śmiałam to zaczął się wiercic. Ruchliwy jest
Niezapomniana wizyta i ta radość mojego D. No i jakoś wszyscy uważają, że to chłopak będzie. Zobaczymy
Następna wizyta umówiona na 27.12 wtedy też badania prenatalne.
gigsa, jenny88, Sabela, believe, usia89, Sana, Ivettka, dora8201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej wszystkim, oczywiście przepraszam ale nie nadrobię
ale Jenny strasznie Ci gratuluję, super że bliźniaki ale niespodziankę miałaś
a ja byłam dzisiaj u lekarza tego co we wtorek z wynikiem z moczu i przy okazji zapytałam się o te nóżki to lekarz powiedział że dzidziuś jest za malutki żeby je było widać tak jak ręce to trochę mnie uspokoiłjenny88, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Tinka to dobrze, że Cie uspokoił. Teraz stres nam nie służy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kobietki
Gratuluję udanych wizytCiesze się, że u nas (tfu, tfu) wszystkie ciąże przebiegają super.
Jenny gratuluję bliźniaków i troszkę zazdroszczę
Ja dziś konsultowałam wynik mojej toksoplazmozy u lekarza, który stwierdził, że to jakieś stare zakażenie i nie ma powodów do paniki. Zlecił mi dodatkowo awidność IGG, będzie wiadomo kiedy chorowałam, ale jakoś tak się uspokoiłam
Libuszka, Nona, przed ciążą też chciałam chłopca, ba nawet dwóch, a teraz mam przeczucie, że będzie dziewczynkaChociaż wśród moich ciężarnych koleżanek, póki co sami chłopcy, więc może 2015 rok, to rok chłopców?
Libusza lubi tę wiadomość
-
jenny GRATULUJĘ! Ale fajnie
Wchodzę zerknąć co nowego a tu takie wieści
Daisy ja też planuję wylądować w Swissmedzie ale tylko na poród bo ciąże prowadzę gdzie indziej. A w ogóle to śniło mi się dzisiaj w nocy, że razem na porodówce tam wylądowałyśmy
Już mnie spanie bierze, no jak dziecko. Dobranocka i luluDaisy lubi tę wiadomość