Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
ale to chyba tak jest ze mi np leci teraz 6 tydzien... nie jestem w 6 ale Leci juz 6. od soboty bedzie lecial 7...
Tak jak mam 23 lata skonczone i leci mi juz 24 rok:) -
michalina a co znaczy ze ciaza jest niska ?
wartosc bety wzrasta 2x jesli jest to ciaza mnoga . ale czesto z ciazy mnogiej jeden z zarodkow sie wchłania. i suma sumarow zostaje jeden
wiec beta moze a nie musi nic oznaczac:D
kobiety przestancie sie kłóć...!!!! nic wam to nie da a tylko was zdenerwuje.
JA bety nie mialam i nie mam ! i co zyje !? -
u mnie dzisiaj znowu ociupinka krwi śluz jest lekko różowo- pomarańczowy bym rzekła... ten śluz przypomina mi czasy nadchodzącego okresu Zwariuje ;(
nie jest to żywy odcień czerwieni, tylko wymieszany, rozjaśniony ze śluzem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 16:31
-
usia89 wrote:u mnie dzisiaj znowu ociupinka krwi śluz jest lekko różowo- pomarańczowy bym rzekła... ten śluz przypomina mi czasy nadchodzącego okresu Zwariuje ;(
nie jest to żywy odcień czerwieni, tylko wymieszany, rozjaśniony ze śluzem..
Kurcze Nie ma tam jakiegoś pogotowia czy coś? -
Wrr wkurzyłam się. Byłam ok 15:00 w labie zrobić betę i babka mi obiecała, że będą dziś wyniki. Lab czynny do 17:00, więc dzwonię ok 16:45 i jakaś inna babka znowu mi potwierdza, że dziś na pewno dostanę mailowo... Jest godz. 18:25 a na mailu i w spamie cisza wrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 18:27
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
Usia - z mniej inwazyjnych lekow na plamienie i podtrzymanie jest DHA - czyli kompleks kwasow dokozaheksaenowych. bedacym wyciagiem z alg morskich. Sprawdz czy tego nie ma w aptekach typu boots.