Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Laasencje na 1 stronie mamy oficjalnie terminy
MarliOne, pepitka, agawa1977, cati lubią tę wiadomość
-
Ale fajnie, podoba mi się A tak w ogóle to chciałam się Wam dziewuszki pochwalić, że podjęliśmy z mężnym decyzję o kupnie mieszkania. Czeka nas załatwianie formalności związanych z kredytem i mały remoncik, w zasadzie lekkie odświeżenie mieszkania. Koło domu mamy mały ogródek. Idealny na przesiadywanie w lecie z bobo...ech, rozmarzylam się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 19:05
dora8201, Sabela lubią tę wiadomość
-
Hej, ja juz po wizycie u lekarza.
Pęcherzyk c ulokowany w macicy - odpowiada 6 tygodniowi
Następna wizyta 14.11 więc serducho pewnie już się pojawi
Dostałam l-4 i pewnie do końca ciązy na nim będę oraz zalecenia aby dużo wypoczywać i nie stresować się.
Tylko jak tu się nie stresować jak jeszcze trzeba dostarczyć to zwolnienie do pracy i zmierzyć się z szefostwem. Aż mi ciarki przechodzą na samą myśl... chce mieć to za sobą.
Co do leków to mam brać luteine, magnez i kwas foliowy.
Pytałam też o te bóle brzucha (bo to mnie najbardziej niepokoi), więc są jak najbardziej normalne, a szczególnie jak kobieta ma tyłozgięcie macicy.
jenny88 lubi tę wiadomość
[/url] -
MarliOne wrote:Ale fajnie, podoba mi się A tak w ogóle to chciałam się Wam dziewuszki pochwalić, że podjęliśmy z mężnym decyzję o kupnie mieszkania. Czeka nas załatwianie formalności związanych z kredytem i mały remoncik, w zasadzie lekkie odświeżenie mieszkania. Koło domu mamy mały ogródek. Idealny na przesiadywanie w lecie z bobo...ech, rozmarzylam się
o super:)! my budujemy domek. Narazie mamy stan surowy. Wstawiamy zaraz okna i robimy dach. Planujemy przeprowadzkę we wrzesniu: Tylko właśnie... poród w lipcu... ciekawe jak to wyjdzie z siłami:P -
Też marzył nam się domek ale fundusze na to nie pozwalały. Ale nic straconego, może kiedyś... A duży domek budujecie?
-
nick nieaktualnyHej, ja po wizycie .. dzieciątka jeszcze nie widać, pęcherzyk ciążowy w macicy .. jak dobrze pamiętam to prawie 8 mm .. trochę do tyłu wg miesiączki o prawie tydzień ale doskonale wiem że owulacja była później bo akurat byłam na usg w tym miesiącu .. więc mam przyjść za tydzień.
Wg tego usg termin 05.07 - kartę ciąży już mamagawa1977 lubi tę wiadomość
-
tinka wrote:Hej, ja po wizycie .. dzieciątka jeszcze nie widać, pęcherzyk ciążowy w macicy .. jak dobrze pamiętam to prawie 8 mm .. trochę do tyłu wg miesiączki o prawie tydzień ale doskonale wiem że owulacja była później bo akurat byłam na usg w tym miesiącu .. więc mam przyjść za tydzień.
Wg tego usg termin 05.07 - kartę ciąży już mam
Super:) Za tydzień pewnie zobaczysz serduszko.
I zmienił ci sie termin a byłaś tak jak ja na 1.07 więc jak narazie zostałam sama na początku miesiąca[/url] -
Gigsa tak. Mamy w planach w początkach grudnia już się wprowadzić
gigsa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny01.07 podałam na podstawie belly, dzisiaj na usg widzę że jest 5.07 ale lekarz do karty ciąży jeszcze nie wpisał żadnego bo każe czekać na to kolejne usg.
Mam tylko że to nie będzie puste jajo i że się dobrze rozwinie i już będzie za tydzień widać na razie staram się nastawić pozytywnie
Mam brać dalej duphaston 2*1 i kwas foliowy ale ten mocniejszy
agawa a ty już dzidziusia widziałaś czy tylko pęcherzyk ? -
Witam wieczorkiem.
Cati wykreśl mnie z listy lipcowej. Niestety dziewczyny nie będę lipcóweczką. Sorki, że może przez mój wpis was zestresuje. Jestem w trakcie samoistnego poronienia. Lekarz powiedział, że spróbujemy następny cykl z pełnym monitoringiem i na razie bez żadnych wspomagaczy. Jak się nie uda to wtedy leki wprowadzimy. Dodał również, że mamy duże szanse w następnym cyklu po tym poronieniu. Przykro mi, że nie będę mogła tutaj z wami prowadzić ciąży.
Wam życzę pięknych i nudnych ciąż, oraz zdrówka dla Was i Waszych fasolek pozdrawiam. -
nick nieaktualnybinia29 współczuję ale trzymam kciuki za następny cykl żeby było już ok .. a wiesz co się stało ?
Większy tzn 5 mg on jest na receptę dostępny a ten zwykły co teraz miałam ( bo tamten mi się skończył) ma 0,4 mg ... tak mi się wydaję że tylko na receptę bo zawsze dostaję na niego receptę .. chociaż przyznam szczerze że nie próbowałam bez..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 20:02
-
Binia trzymaj się i przede wszystkim nie poddawaj się. Uda się. Nie ma innej opcji. Trzymam kciuki.
-
Marteczka91 wrote:Lipcowe Brzuchate Mamuśki
01.07 -> Tinka, agawa1977
02.07 -> Amelia04072006, Aneta1607 , Ania_KB, Biedroneczka83
03.07 -> Sebela
04.07 -> Kusiczka , Marteczka91,
05.07 -> MikiMiki25, Tysia85, Tinka
06.07 -> Cati , Farafalla , Mufinka
07.07 -> Kierzynka,
08.07 -> Kahaśka, MarliOne , Usia89,
09.07 -> Serena1989, Annape
10.07 -> Gigsa , Jenny88 , Pepitka