Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MarliOne wrote:Też marzył nam się domek ale fundusze na to nie pozwalały. Ale nic straconego, może kiedyś... A duży domek budujecie?
http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-tymianku-ver-2/mddb1f7813dd6d#wycofanie-info
o taki;) -
nick nieaktualnyMarteczka91 wrote:Lipcowe Brzuchate Mamuśki
01.07 -> Tinka
02.07 -> Amelia04072006, Aneta1607 , Ania_KB, Biedroneczka83
03.07 -> Sebela
04.07 -> Kusiczka , Marteczka91,
05.07 -> MikiMiki25, Tysia85
06.07 -> Cati , Farafalla , Mufinka
07.07 -> Kierzynka,
08.07 -> MarliOne , Usia89, Binia29,Kahaśka
09.07 -> Serena1989, Annape
10.07 -> Gigsa , Jenny88 , Pepitka
11.07 -> Joka789
Jest nas 23!
Mnie zabrakło na 10 lipca
-
nick nieaktualny
-
Dopisuję dopisuje:)
Binia:( tak przykro:( -
nick nieaktualnyMam pytanko .. wiecie może czy można używać jakiś maści na twarz ? Dokładnie na wypryski od lat się męczę z tym czymś .. aktualnie nie mam jakoś teraz aż takiego problemu ale od czasu do czasu coś by się przydało .. mam ziołowe .. bo w sumie to o nic się nie zapytałam oprócz tego czy jest możliwość że jest ok a nie widać zarodka i czy powtarzać betę .. resztę o nic tak byłam zestresowana .. że myślałam że tam zemdleje ..
-
Boze znowu bóle jak na @...
Wkurza mnie to bo boję się, że cos jest nie tak:( -
Marteczka91 wrote:http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-tymianku-ver-2/mddb1f7813dd6d#wycofanie-info
o taki;) -
Dzień Dobły:)!
pora wstawac:) -
Gigsa brzuch boli mnie praktycznie tylko wieczorami wiec nie wiem czy to po prostu po calym dniu tak? W dzień praktycznie nic mnie nie boli... czasem jajniczek zakluje
-
nick nieaktualny
-
Marteczka91 wrote:Gigsa brzuch boli mnie praktycznie tylko wieczorami wiec nie wiem czy to po prostu po calym dniu tak? W dzień praktycznie nic mnie nie boli... czasem jajniczek zakluje
-
Sylwia87 wrote:Dzień dobry Ja wstałam o 5.20
Marteczka te wieczorne bóle to masz chyba z przemęczenia.
Gigsa jak się czujesz? Dalej bierzesz No Spe?
Przebilaś mnie:) jednak bardziej ranny ptaszek z Ciebie
Czuje się dobrze. Wczoraj wieczorem tylko brzuch dawał się we znaki. Nospe biorę cały czas 3x1 nie ważne czy boli czy nie. Nie chce juz doprowadzić do takiej sytuacji jak wcześniej.
A Ty jak się czujesz? Lepiej dziś spałaś?