Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
MarliOne, Sana, Kusiczka super maleństwa
Sana już teraz jesteś pewnie spokojniejsza co?
Ja pierwszy raz słyszę o tej wróżbie z sodą. Jak nie zapomnę to sprawdzę sobie. Z obrączki wychodzi mi chłopiecZobaczymy czy to się sprawdzi.
Sana lubi tę wiadomość
-
ja lepiej poczekam na opinię lekarza co do płci
mam nadzieję, że na kolejnej wizycie juz odkryje co w trawie piszczy...
kolejna wizyta będzie pewnie po 10 stycznia tak więc 15 tydz.. to chyba powinno być widać czy coś wisi między nogami czy nie -
mikimiki25 wrote:Dziewczyny ratunku, tak mnie glowa boli dzisiaj ze juz mi sie myslenie wylaczylo!
chyba nie dam rady juz bez jakiegoś procha, wiecie co można?
mikimiki25 lubi tę wiadomość
-
pepitka wrote:Gigsa, u ciebie jest przecież jeszcze trzecie wyjście - i dziewczynka i chłopiec
ale marzę żeby choć jednego chłopca mieć
Jutro wypytam dokładnie gina czy ta opcja na pewno wchodzi w grę i czy dobrze poprzednim razem zrozumiałam -
kate851 ja biorę od początku ciąży duphaston 3xdziennie ale żadnych plamień nie miałam,ja bym to skontrolowała jak najszybciej,nawet gdyby lekarz mnie uspokajał przez tel. Mój gin powiedział że jakiekolwiek plamienia to odrazu mam przyjechać do niego lub jechać na izbę przyjęć,lepiej to sprawdzić.
gigsa jeżeli od początku miałaś dwa pęcherzyki czyli ciąża dwu jajowa to może być parka chłopak i dziewczynka:)
Co do wróżby z obrączką u mnie dziwna sprawa najpierw kręciła się w kółko za chwile wahadłowo,na początku miałam dwa pęcherzyki przy drugim usg było widać tylko jeden zarodek ale drugi pęcherzyk był obok,lekarz jednak stwierdził że to ciąża pojedyncza a może w piątek okaże się że jednak będzie dwójeczka?? -
Dziewczyny a co do kremów, balsamów na rozstępy moja koleżanka poleciła mi zwykłą oliwkę z bambino dla dzieci kosztowała mnie 10zł, ona używała ją od początku ciąży i nie ma żadnego rozstępu na brzuchu,udach czy piersiach,ładnie pachnie i tania ja z chęcią wypróbuje, patrzyłam na ten palmers ale zapach strasznie mi nie odpowiada. Nie wiem jak u Was ale u mnie przy kasie w rossamnie jest karta dla kobiet w ciąży i rodziców maluchów do 3 roku życia z tą kartą mamy rabat od 3 do 10% na artykuły dziecięce i dla kobiet w ciąży.
Nona lubi tę wiadomość
-
Hello!
Szczęśliwa dołączam do lipcówek:) Ale Was dużo! termin 9 lipca.
Dzisiaj miałam kolejne usg, dzidzia ma 2,72cm:). W zeszły wtorek miałam jednodniowe bezbolesne krwawienie, ale na szczęście wszystko ok! zwolnienie mam do 15tego, także lenie się jak mogę
Bardzo się cieszę i pozdrawiam.
Mia S, pepitka, Nona, usia89, jenny88, mała2930, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Anetaa,
ja mam Palmers, jakis czekoladowy.
A mam wstręt do slodyczy....
Dwa razy zdołałam się nim posmarować i mialam "stan przedżygawkowy", że tak powiem)))
Tragiczny zapach, jak ktoś mógł wpaść na coś takiego, żeby tak intensywnie go zapachnić ?!!!
idiotyczne...synku, trzymaj się mocno mamusi !
-
ania86poz wrote:Hello!
Szczęśliwa dołączam do lipcówek:) Ale Was dużo! termin 9 lipca.
Dzisiaj miałam kolejne usg, dzidzia ma 2,72cm:). W zeszły wtorek miałam jednodniowe bezbolesne krwawienie, ale na szczęście wszystko ok! zwolnienie mam do 15tego, także lenie się jak mogę
Bardzo się cieszę i pozdrawiam.
Witaj