Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
mufinka wrote:Dziewczyny a słyszałyście o teście na płeć z sody? można robić po 10 tyg i zastanawiam się czy zrobić dla zabawy? bo raczej to nie jest pewna metoda tylko pewnie bardziej zabawa jak z kręceniem obrączką. Aczkolwiek z obrączką mi się sprawdziło w pierwszej ciąży
Ja muszę w końcu obrączką zakręcić -
Mufinka ja gdzieś widziałam w necie jakiś test. Siusia się na niego. I że zmienia kolor czy coś, jak chłopiec to powinien zmienić kolor na niebieski, że w naszym moczu będą jakieś tam hormony co na to wskażą, czy jakoś tak.
O znalazłam, wrzucam link:
http://www.przedciaza.pl/23-test-na-plec-dziecka.html28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
Nona tak
wyżej ciałko żółte a niżej dzidziuś
Narzeczony wczoraj myślał że bliźniaki hahamusiałam mu wyjaśnić że to ciałko żółte a nie drugi bobas
Uff to całe szczęście że wyniki moczu dobre. Czyli może wcale infekcji nie było, a jedynie źle wykonałam badanie. Bo ostatnio leukocytów wyszło sporo a teraz nicNona lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Chilla czytałam że zawodne te testy są
Ten z sodą polega na tym, że siusiamy do pojemniczka i dodajemy łyżeczkę sody, jak się pienie lub bulgota to chłopak a jak się nic nie dzieje to dziewczynka
zrobiłabym ale mi się siusiu akurat nie chce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
odnosnie ph u mnie jest norma 5-8 a ja mam 6.5:P nie sądze aby to była jakaś wrózba co do płci:P
Codziennie wieczorkiem tez posypiam tak 19-21:P
Ale szukam sobie zajęciq i stwierdziłam ze zaczne robic bombki takie ze styropianu:PNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny