Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja po wizycie w przedszkolu. Dzieciaki stesknione, nie mogły się odkleic. A niektóre złe, że je "zostawiłam". No ale może po Nowym Roku wrócę?! Rozmowa z szefem też nie najgorzej. Omijalismy drazliwe tematy wiec ok. No i zostałam zaproszona na Wigilię 19 Grudnia. Już nie mogę się doczekać
-
Nona wrote:chodzę do 2 ginów na NFZ i 1 prywatnie. 1 na NFZ nic nie wspomnial nawet o prenatlanym, a drugi na pierwszej wizycie dał skierowanie-mial taki formularz i tam pisze: skierowanie na usg położnicze 11-14tydzien. Zadzwoniłam, umówiłam się. Pójdę bo lubię mieć częste usg. Uspokaja mnie.
Ja wychodzę z założenia, że póki jest okej, nie mam żadnych dolegliwości, bóli, wyniki mam książkowe itp to się nie nakręcam, nie stresuje.
I oby tak do samego końca:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 15:57
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona bardzo prawidlowo. Dla mnie ginekolog i dentysta to jak drugi dom
Kupujesz jakas kiecke na weekend? Ja ide dopiero za tydzien i nie wiem czy cos kupowac na te okazje jesli w ogole pojde czy ubrac sie w dzinsy
w koncu nie ide chwalic sie ciaza, jak nikt nie wypatrzy to nie bede mowic
. Mam nadzieje ze nie bedzie sniegu ani slizgawicy, bo moje krolicze kozaki z Kazara mialam na sobie tylko raz poki co i ubolewam
Ciekawe czy maja jakies przeceny przed swietami, nie pogardze
-
nick nieaktualny
-
Mi też mandarynki wchodzą i jabłka, ale muszą być twarde i soczyste, nie jakieś tam kartoflaki. Banany i kiwi leżą i gniją, a wcześniej nimi się zajadałam to mąż mi kupuje do tej pory, a ja teraz nie mam wcale na nie ochoty
Muszę się ich pozbyć
Mi mdłości trochę odpuszczają na wieczór, kiedy już tak się objem cały dzień to dopiero mam spokój, ale nie smak w buzi i tak jest
No i cały czas mam problem z piciem. Wszystko jest bleeeWoda ble, herbata ble, kawa ble, mleko ble, napoje ble, nawet próbowałam coli i też jest ble, z soczkami też nie chce przesadzać, bo pełno w nich witaminy A i C. Gotuję sobie zupy żeby chociaż w ten sposób uzupełnić płyny. Dziś zrobiłam pieczarkową na białej kiełbasce, mniaaam
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
Hmmm... no nie wiem jak to zinterpretować, ale kręci się, nie tak w miejscu ale to porządnie na około, aż czuć jak ją ciągnie jakby po jakieś orbicie, czyżby dziewczynka hehehe? Ciekawe... Natomiast jak zabiorę rękę to obrączka się zatrzymuje.
Czyli jakieś czary mary jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 17:29
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
Sana wrote:O teście z sodą czytałam, a o co chodzi z testem z obrączką?
i czy zamiast obrączki może być pierścionek zaręczynowy? Haha
to musi być obraczka i to własna, bo jest to wrozba dla mężatek
dlatego też tego testu nie robię hihi
-
Radiszka jak milo z Twojej strony
Według usg 10t4d, czyli wszystko super,rosnie i rozwija sie. Wkleje fotkę jak wejdę na komputer
Kolejna wizyta 30.12sliczny Groszek moj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 18:50
usia89, Nona, jenny88 lubią tę wiadomość