Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, robicie PAPPy? Nie mam żadnych obciążeń ani wskazań, a po ponad dwóch latach starań to mam serdecznie dość wszystkich testów, badań i innych cholernych sprawdzeń. Nie mam ochoty stresować się kolejnym, które w zasadzie daje niewiele więcej niż samo USG 11-14tc... Nie chcę też traktować swojej ciąży jak patologii, ograniczam badania do niezbędnego minimum, ale z drugiej strony mam trochę wyrzuty sumienia że mogę czegoś nie dopatrzyć...
Daisy, mała2930 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gigsa jakie dorodne te Twoje dzieci!!! Super ze wszystko ok!
Adelka i Czekoladowa hej hej
Adelka no 10msc ja upadlam prawie heheWiem ze sie poprawilas ale nie moglam nie wspomniec o tym
.
U mnie kolejny dzien zakupowego szalenstwa - chyba juz mam prawie w calosci skompletowane prezenty dla 10 osob!Cieszy mnie to - zero biegania na ostatnia chwile
Nona lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Gigsa jakie dorodne te Twoje dzieci!!! Super ze wszystko ok!
Adelka i Czekoladowa hej hej
Adelka no 10msc ja upadlam prawie heheWiem ze sie poprawilas ale nie moglam nie wspomniec o tym
.
U mnie kolejny dzien zakupowego szalenstwa - chyba juz mam prawie w calosci skompletowane prezenty dla 10 osob!Cieszy mnie to - zero biegania na ostatnia chwile
Ale Ci zazdroszczę. Ja jeszcze nic nikomu nie kupiłam. Najgorzej, że nie mam pomysłu co mogłabym kupić mojemu chrześniakowi. Ma lat 6. Macie jakieś pomysły? -
Sana wrote:Gigsa cudne maluszki
Tysiu a taką czapeczkę umiałabyś zrobić?
http://img.szafa.pl/ubrania/0/019576376/1412165472/czapka-sowa-rekawiczki-i-szalik.jpgSana lubi tę wiadomość
-
JagodaP wrote:Dziewczyny, robicie PAPPy? Nie mam żadnych obciążeń ani wskazań, a po ponad dwóch latach starań to mam serdecznie dość wszystkich testów, badań i innych cholernych sprawdzeń. Nie mam ochoty stresować się kolejnym, które w zasadzie daje niewiele więcej niż samo USG 11-14tc... Nie chcę też traktować swojej ciąży jak patologii, ograniczam badania do niezbędnego minimum, ale z drugiej strony mam trochę wyrzuty sumienia że mogę czegoś nie dopatrzyć...
Ja będę robiła test pappa, w piątek będę z lekarzem ustalać co i jak:) -
Dziewczyny macie jakieś sprawdzone i dobre sposoby na zaparcia? Strasznie mnie męczą
-
Gigsa moze scrabble?
Zalezy co lubi i jaki jest zaawansowany w slownictwie
Moja dostanie pod choinke zeby zwiekszac zasob slow i tez kilka ksiazek do czytania. Ma pelno ale takie z wiekszymi literami kazalam kupic rodzicom. Kupilam tez stajnie playmobil 5221, jeczala od kilku msc i na liscie do mikolaja tez napisala i narysowala. Jeszcze kupie jej spiwor z monster high i jakies kucyki pony bo teraz sa takie laczone. Ale to dla dziewczynki. Dla chlopca to widzialam ostatnio zolwie ninja mega popularne i tzw smieciaki, tez postaci z 'Jak wytresowac smoka' sa teraz na czasie. No i lego, lego wszedzie
jakies tam ninjago i inne.
gigsa lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Ale Ci zazdroszczę. Ja jeszcze nic nikomu nie kupiłam. Najgorzej, że nie mam pomysłu co mogłabym kupić mojemu chrześniakowi. Ma lat 6. Macie jakieś pomysły?
http://www.mall.pl/lego-city/lego-city-60003-alarm-pozarowy?ceneo_spo=true
i książkę
http://bonito.pl/k-1206193-opowiem-ci-mamo-co-robia-zaby?gclid=CjwKEAiA-5-kBRDylPG5096R8mASJABqEdm4nuMj4Yk1Qr1h_2cFyI2TDtbW_oJELgQxPRTS8dhPkhoCBS7w_wcB
Młody ma 5 latgigsa, Daisy lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Pepitko, nie pracuję, przebywam w domu
Chodź w Nim pracy nie brakuje, co chwilę jest coś do zrobienia .. -
Witam
Jestem marcową mamusią 2015
jakby któraś z was była zainteresowana ciuszkami dziecięcymi zapraszam do mnie na allegro
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612
ubranka polskiego producenta, bawełna 100 % polecam z czystym sumieniem o czym świadczą tez pozytywne komentarze -
Daisy, Tysia dzięki za odzew
jutro popatrzę na necie jak to wygląda, bo dziś już nie dam rady tak mi głowa boli
Dziewczyny do kiedy gin karze brać Wam dupka lub luteinę? Ja już dziś nie dostałam, bo powiedział, że nie widzi potrzebyMowie mu że chyba to nie dobrze tak odstawić z dnia na dzień, a on na to, że nawet jak będę nadal brała lutkę i ma się coś złego stać to się stanie
sama nie wiem co o tym myśleć
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny