Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No biorę 2x100 i w sumie boje się odstawić od tak. Najwyżej to co mam jeszcze (17 tabletek lutki po 100) będę brała raz dzienne po 100
Nona o łożyzku nic nie mówił. Z resztą on prawie nic nie mówi jak nie zapytam
Pytałam gin na NFZ to powiedziała, że skoro on mówi, że odstawić to powinnam odstawić skoro wszystko okDaisy lubi tę wiadomość
-
Ja znowu na szybko zaglądam do Was
udało mi się nadrobić cały dzień, ale pewnie nie odpiszę już na wszystko co chciałam.
Witam nowe mamusie! Mam nadzieję, że zostaniecie z nami do samego końca
Gratuluję udanych wizyt. Zdjęcia Waszych bobasków są po prostu cudownefajnie się je ogląda.
Ktoś pytał o prezent dla 6 - latka. Mój chrześniak zażyczył sobie Lego. Chyba są na tyle popularne, że jakiekolwiek być nie kupiła, to podejrzewam, że i tak się ucieszy
Ja odebrałam dzisiaj wyniki badań. TSH w normie, wyniki toksoplazmowy - obydwa wskaźniki ujemne, a HBsAg - niereaktywny, więc chyba też ok. Miałam nadzieję na to, że już kiedyś przechodziłam toxo, ale w sumie najważniejsze, że obecnie nie jestem zarażona. Trzeba będzie powtarzać badania
Jutro wybiorę się chyba do lekarza rodzinnego, bo już od jakichś 2 tygodni kicham i mam katar. A to już zdecydowanie za długo. -
Believe to ja pytałam o prezent, bo pomysłu nie mam. Widzę, że faktycznie lego mega popularne
Co do kataru to u mnie on trwa zawsze nawet do 3 tygodni.Taki już mój urok.
A ja wstałam do kibelka i teraz zasnąć nie mogę. Ale przynajmniej już ten okropny ból głowy przeszedł -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, witam się z rana z dobrym samopoczuciem, ale kiepskimi myślami. Może właśnie dlatego że dobrze się czuję.. Nic, zero objawów. Dziś mam wizytę o 21 i już się jej boję, a zarazem nie mogę się doczekać. Wierzę że wszystko jest dobrze, ale wizyta to zawsze taka chwila prawdy. Miałam dopiero jedną wizytę i pewnie dlatego tak się denerwuje.
Fajnie się ogląda te Wasze bobasyMam nadzieję, że i ja wieczorem będę się chwalić swoim.
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
nick nieaktualny
-
Agi, to samo zrobiłam
albo w sobotkę
Chilla- będzie extra zobaczysz !!!!! i wszytsko super!
ale wiem co czujesz, ja jeszcze tydzień czekamDziś ja trzymam a za tydzien Ty i zobaczysz, że będzie dzidzia sliczna na usg
synku, trzymaj się mocno mamusi !
-
hej dziewczyny
herbatka na biurku, forum nadrobione, mogę coś naskrobać
gigsa- cudowne bobasy, zazdroszczę szczerze podwójnego szczęścia i dużo Wam zdrówka życzęco do prezentów- jak mówi o Lego to trafione będzie na pewno
moja córcia też Lego chciała i była mega zadowolona
believe-ja też toxo ujemne, trzeba uważać i powtarzać badania.
Chilla- wszystko będzie dobrze, czekamy na zdjęcia
witam nowe mamusiedużo radości mało dolegliwości
Nona, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc czesc
Ja wizytuje o 11.30 takze czas sie zwlec z wyrka, cora na 10.30 i prosto do Swiss lecimy z moimWreszcie bede miala karte ciazy
Musze tylko zapakowac wszystkie moje wizyty u tamtej gin w jedna teczke i juz
Ja jak sie budze to strasznie mnie piersi bola, sa mega ciezkie. Wczoraj chcialam kupic sobie kiecke na Sylwestra, sliczna taka od razu jakby z biustonoszem na sztywno. Cud miod no ale boje sie ze mi jeszcze piersi urosna do tego czasuNona, gigsa lubią tę wiadomość
-
hejka witam nowe mamusie
Gigsa śliczne te twoje maluchy:)
Co do testu PAPA to ja tez nie robie chyba że by w usg coś wyszło nie tak to wtedy zrobię ale mam nadzieję że wszystko bedzie oki:)Nona, gigsa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Dzień dobry!
U mnie dziewczyny też toxo ujemne, więc póki co, kotu sprzątam kuwetę w rękawiczkach, mięso dotykam w rękawiczkach itd.
Nona, jak się w bodziakami nie mogłaś powstrzymać, to myślę, że wyprawkę wcześneij sobie skompletujesz
A szkoła rodzenia super sprawa - u nas się bardzo przydała, szczególnie mężowi - pokazywali nam też jak masować dziecko, gdy ma kolki - no i nie wiem czy to zadzaiałało, ale nie podawaliśmy naszej córce żadnych leków, tylko właśnie masowaliśmy - dawało to super efekty.
chodziliśmy w Warszawie na Madalińskiego - z czystym sumieniem mogę polecić
Ja się zaraz zbieram do endo i do ginekologa, z córą łatwo nie będzie, ale damy jakoś radę
Chilla doskonale rozumiem Cię z tym stresem, ja mam prenetalane za tydzień a ju,ż dziś miałam jakieś dziwne sny z tym związane:/ Postraj się być dobrej myśli, musi być wszystko dobrze! cZekamy na relację!
edit: a właśnei, Jagoda pytałaś o test pappa - ja robię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 09:04
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
co do wyprawki i torby to ja już będe miała zrobiona do 30 tygodnia nie chcę powtórki z rozrywki że potem mój M ją na szybcika robił
a torbepakowałam 10 minut przed wyjazedem do szpitala:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 09:14
Nona lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
nick nieaktualny
-
Hej
Tak mnie wczoraj głowa bolała, że myślałam, że nie zasnę.
gigsa wrote:Daisy, Tysia dzięki za odzewjutro popatrzę na necie jak to wygląda, bo dziś już nie dam rady tak mi głowa boli
Dziewczyny do kiedy gin karze brać Wam dupka lub luteinę? Ja już dziś nie dostałam, bo powiedział, że nie widzi potrzebyMowie mu że chyba to nie dobrze tak odstawić z dnia na dzień, a on na to, że nawet jak będę nadal brała lutkę i ma się coś złego stać to się stanie
sama nie wiem co o tym myśleć
też biore 2x100 i od 12 tyg kazał zmniejszyć dawkę o połowę
Byłam dziś na nfz u gina i jestem załamana.Ostatni raz mnie przyjęła bo od nowego roku rezygnuje z nfz- powiedziała, że już nie ma nerwów do tej instytucji. Kurcze a tak dobrze mi było u niej, wreszcie znalazłam gina z powołaniem zawsze tego samego dnia mnie przyjmowała. Dowiadywałam się i wszędzie indziej trzeba czekać minimum 2 miesiące na wizytę
dobrze, że mam też gina prywatnie to do niego będę chodzić ale po ciąży chciałam znowu do niej na nfz wrócićjak mam np z infekcją czekać 2 miesiące na wizytę?!