X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • Mimi1990 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libusza wrote:
    Nona
    Nic nie czułam, żadnej różnicy.
    Libuszka nie chcący polubiłam Twój post chciałam zacytować a wcisnął mi sie inny przycisk. Wiedz ze bardzo nie lubię Twojego postu ale nie wiem jak to odkręcić . :(
    A mogę zapytać w którym tygodniu byłaś ?

"Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych, nigdy ich nie osiągnie" wizyta 25.10
    5djyxzkrahkgkrme.png
    atdcjw4zvcdu9pxq.png
  • Sabela Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libusza, strasznie mi przykro :(
    Trzymaj się cieplutko, mam nadzieję, że dołączysz do nas znów zaniedługo :*

cravings-2019-03-29.jpg

BŁAŻEJ-10.07.2015 <3
  • Libusza Znajoma

Wysłany: 15 grudnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimi - ósmy tydzień zaczęłam

Ja też mam nadzieję, że jak już będę mogła to się uda. Musi! Innej opcji nie ma.

Nona, MaGdUsIa lubią tę wiadomość

• juwelka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 19:11

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • jenny88 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libusza bardzo mi przykro :( Przytulam mocno :*

mon!ta^, Flexi trzymam kciuki za wizyty :)

Witam poniedziałkowo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 10:34

km5sdf9hw9lfjofs.png
    f2wlanliuanju9mz.png
    km5svcqgwvlx6b9m.png
    f2wlanlibk6qka1b.png

--

Mateusz <3 23.08.2018 [*] 9t+4d :(
  • MarliOne Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libusza wrote:
    mój Aniołek już w niebie :( niestety serduszko się zatrzymało

Trzymam kciuki za Was i Wasze Maleństwa!
    Pozdrawiam Alicja
    Okropnie mi przykro... ;(

Nasz Aniołeczek 27.03.2014 [*]
    Synuś 28.06.2015 <3
    0eb3da863cad9a396ab5585b8ebaee96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Coleen Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam poniedziałkowo w 10 tygodniu :)

Libusza przytulam, bądź silna :*

Nie udało mi się nadrobić wszystkiego, piszecie jak szalone :) Zniknęłam z forum, bo pojawiły się u mnie mega męczące dolegliwości, mdłości, zmęczenie ogólne rozbicie i straszna nerwowość, czułam się jak na permanentnym kacu. Ostatnich kilka dni spędziłam w łóżku.

Niestety cały czas pracuje i jest mi z tym fatalnie, bo moja efektywność jest bliska zeru, chyba pójdę na zwolnienie, bo nie wyrabiam.

A z dobrych informacji w sobotę byłam na imprezie urodzinowej kolegi, jego żona powiedziała wszystkim gościom, że jestem w ciąży, przez co byłam maskotką :) Wszyscy pytali, gratulowali, mówię Wam fajne uczucie :)

mon!ta^, Flexi udanych wizyt :)

Nona, kierzynka lubią tę wiadomość

17u93e5eksatl8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 11:03

Coleen, kierzynka lubią tę wiadomość

• kusiczka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libusza przytulam mocno, trzymaj sie dzielnie :*

Ja dzis zostalam w domu. Nie poszlam do pracy, bo nie jestem w stanie zwlec sie z łóżka, tak mnie potwornie boli glowa. Szef na szczęście bez problemu. Mam nadzieje, ze do jutra przejdzie.. trzymam kciuki za wizytujace mamy :)

f2w3gov3j7kctpp8.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libusza tak mi przykro :( po cichutku liczylam ze to jednak blad lekarza :/.

Jak tylko Ci sie uda to zajrzyj do nas i daj znac, ze jest wszystko ok! ♡

Ja po porannym przygptowaniu cory do szkoly poszlam dalej spac i wstalam dopiero. Grrr chcialam jeszcze pospac ale listonoszka podjechala do sasiadow i psy zaczely szczekac i pobudka :/ zjem sniadanie, przemaluje paznokcie i do szkoly. Potem bedziemy gnic w domku.

Ja piersi tez mam spore. Jeansy nosze normalnie jeszcze mnie nie uciskaja no ale ja mam 3kg na minusie :/

• MaGdUsIa Przyjaciółka

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libusza bardzo mi przykro!! trzymam za Ciebie kciuki!

Flexi , powiedz mi do jakiego Ty Gin chodzisz?

Jutro mam kolejną wizytę , już się nie mogę doczekać mam nadzieje że będzie dobrze, będziemy testować nowy sprzęt więc jakość zdj. mam nadzieje że będzie dobra, staram się oszczędzać i nie denerwować ale mam za dużo stresu i boje się o swoje dzieciaczki do tego ta zmienność nastrojów i płakliwość eh...

dzisiaj leniuchujemy, lężę o zgrozo w łóżku i nic mi się nie chcę a tu z pracy dzwonią i zaprzątają mi głowę, niestety ten mc jest krotkim miesiącem sprzedażowym i chcieli by żebym była w pracy a tu choróbsko mnie wzięło i już przeszło tydzień trzyma, lekarz rodzinny mówi żeby leżeć w łóżeczku i pomimo szczerych chęci rzadko w nim przebywam...

odnośnie brzuszka, już zaczyna się pojawiać do tego to bulgotanie w nim...

Pozdrawiam , miłego dnia!!

relgtv73wmazjtw6.png
  • pepitka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libusza, tak bardzo mi przykro :'( takie to niesprawiedliwe... trzymaj się dzielnie :*

<3 SYNUŚ ALEKSANDER <3
    c55fskjo2jhm4m86.png
    iv09df9hu26fr9gh.png
  • zielona1 Przyjaciółka

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libusza, bardzo mi przykro. Mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie chociaz wiem ze nie bedzie to łatwe, przytulam Cie mocno.

MaGdUsia Tobie tez zycze szybkiego powrotu do zdrowka. Niestety mam tak samo. Od piatku sie zaczelo, sobota byla najgorsza - straszny katar. Na szczescie nie mam goraczki (max 37) Tylko ja mialam na odwrót - nie moglam wyjsc z łóżka ze zmeczenia. Dzis juz lepiej ale mam L4. Bylam dzis u lekarza a tam pelno chorych dorosłych i kaszlacych dzieci, obym nic nie zalapała.

f2w3hgqs0nq2i0d5.png
  • pepitka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie chłodno ale piękne słoneczko, trzeba zaraz wyruszyć na jakiś spacerek :)

Mnie mega bolą piersi, bez stanika jest tragedia, także nie rozstaję się z nim nawet w nocy. Ogólnie rozmiar powiększył się z C na małe D, także jeszcze nie jest tak źle ;)

Za to brzuszek jest już imponujący, rzeczywiście w drugiej ciąży dużo szybciej się ujawnia :) W pierwszej długo nie było widać, w 6mies byliśmy na weselu i mało kto zauważył, a teraz już pomału widać, heheh fajnie :D

Powodzenia dziewczynki dziś wizytujące i wszystkim miłego dnia :)

<3 SYNUŚ ALEKSANDER <3
    c55fskjo2jhm4m86.png
    iv09df9hu26fr9gh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Sabela, jenny88, Ivettka, believe lubią tę wiadomość

• zielona1 Przyjaciółka

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Nona :) moj bobas w 8 tyg tez miał 18 mm. Tydzien temu juz 3,2 cm to byl 10 tydz. Wiec miesci sie w normach :)

Nona, dora8201 lubią tę wiadomość

f2w3hgqs0nq2i0d5.png
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdusia ja chodzę do Tomasza Kluza. Niestety na necie różne informacje krążą o nim, E wizyta trwa 5 minut, ze i tak rozmawia przez tel jak pacjentka zadzwoni, ze wszystko szybko i pospiesza.
    A ja mam zupełnie inne zdanie. Wizyta minimum 10 minut to gdy o nic nie pytam i tylko bada, zleca badania i tyle. Ale zawsze siedzie dużo dluzej. Fakt odbiera telefony jak juz się zdarza ale to akurat chwale bo wiem, ze i mój telefon odbierze ( oczywiście nie odbiera podczas badania i jesli wizyta jest hmm delikatna). Nigdy nie jest szybko, zawsze dokladnie, na każde pytanie wyczerpująco odpowiada i nie uważa, ze może być to głupie pytanie.
    Wizyta 100zl. Niezależnie czy z usg czy bez. Choc na kazdej wizycie mi nie robił jsg. Np przed lub po polowkowym. Jak robi cytologię to wtedy 130zl. Acha i on dzwoni jesli wynik jest niepokojący, nie trzeba samemu pamietac.
    Przyjmuje tylko prywatnie w gabinetach na Szopena

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Www.parenting.pl tam jest kalendarz ciąży i można dokladnie przeczytac wymiary usrednione nie tylko do danego tygodnia ale i dnia we wczesnej ciazy

Nona lubi tę wiadomość

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

• Flexi Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlody śpi a ja powinnam ogarniać sie przed wizyta a mam takiego lenia, ze leze.
    Ogarnelam kuchnie i odkurzylam mieszkanie. Taki wyczyn na dzis ;)
    Potem Igor sie obudzi to na szybko będę sie szykować ech... Jednak chęć odpoczynku jest silniejsza :D

Daisy lubi tę wiadomość

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
‹‹ 346 347 348 349 350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ