Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też jeszcze muszę to dograć co powiedzieć.
Łzy będą na pewno. Szczególnie moi dziadkowie ukochani. Mama też bo ona nawet na reklamach płacze.
Jestem ciekawa reakcji taty, bo niby twardy facet.
I tak np na moim ślubie wiedziałam, że mama będzie płakać i nie robiło to na mnie wrażenia, ale jak doszło do błogosławieństwa a tacie się głos załamał, łzy stanęły w oczach i nie powiedział nic to już było po mnie
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej,
Libusza bardzo mi przykro
Ja wczoraj zaczęłam oglądać to co ty nona ( tak mi się wydaje ) ale zaczęło się jak ona opowiadała o wszystkim i mój maż powiedział że strasznie mulące i mi przełączył a już nie chciało mi się iść do salonu
a tak to jeszcze nic nie oglądałam
Kurcze co do tego USG to moje chyba było za wcześnie bo mały miał 4,1 cm
ale lekarz nic nie mówił tylko zmierzył to i powiedział że jest ok a jak pójdę 29 grudnia to nie wiem czy już nie będzie za późno ? Jak myślicie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 15:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyna usg pisało 11 t 0 dni to dla lekarza 11 tydzień a dla mnie początek 12 ale dzidziuś miał mniej niż pisze w zaleceniach ale tą przezorność czy jak to się tam nazywa było dobrze widać i lekarz powiedział tylko że jest ok i nie ma żadnych podejrzeń zespołu Downa i tych innych .. kurcze mam nadzieję że tego 29 rzeczywiście jeszcze nie będzie za późno i liczę na to że jeśli brakło to 0,4 cm to aż to by tak nie urosło żeby było powyżej normy .. mam nadzieje.
-
nick nieaktualny
-
Tinka, a to było zwykłe usg czy prenatalne? Na pewno wszystko będzie ok.
Biedroneczka, trzymam kciuki, daj znać co i jak.
Muffinka, my idziemy łeb w łeb więc tak odgapiam od Ciebie troszkę i liczę na to, że mój robaczek tez już taki duży jak Twój
-
nick nieaktualny
-
W środę idę na wizytę do innej doktorki.
Zaklepałam sobie termin po pierwszej wizycie u swojej co byłam taka niezadowolona i w sumie to miałam nie iść ale co mi szkodzi. Także jeszcze przed prenatalnymi dowiem się ile urósł
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH