Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona te polskie sa fajne:)!!
Ogladam je na polsat cafe, są realistyczne ale nie tak jak w usa, ze pokazuja goła p***ke z glowa dziecka...
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabela to była normalna wizyta kontrolna z USG i podczas USG oglądał wszystko i w pewnym momencie powiedział że zobaczymy przezorność karkową pokazał mi gdzie to jest że zmierzymy to i jak to zmierzył to powiedział że jest ok, bo się nie znam czy o to prenatalne to wam chodzi o jakieś inne USG niż normalne czy jak ?
bo badań prenatalnych tzn w jakiejś specjalistycznej klinice USG + badanie krwi nie robię -
Też byłam dzisiaj u ginekologa. Dzidzia rośnie, serduszko bije:) Dostałam L4 na kolejne 2 tyg i kontynuacje luteiny do 12 tyg. Karta ciąży w końcu założona:)
Tylko w laboratorium nawalili:/ nie mam wyników toxo, moczu i dodatkowo zrobili mi jakąś kreatynine czy coś. Teraz mają oddzwonić, czy tylko nie wydrukowali, czy w ogóle nie zrobili:/Ivettka, jenny88, believe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczyny
Troszkę mi zajęło aby przeczytać wszystko co się u Was działo. Strasznie dużo tego...albo długo tu nie zaglądałam. Zamieszanie dziś duże w pracy, więc dopiero miałam chwilkę wolnego.
Cieszę się, że większości z Was weekend upłynął miło i spokojnie.
Libusza strasznie mi przykro z powodu Twojej straty. Nawet nie chcę sobie wyobrażać co musisz teraz czuć. Trzymaj się ciepło ;*
Dzisiejszym wizytującym gratuluję i strasznie zazdroszczę...Ja mam wizytę dopiero w piątek i już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że będę miała dla siebie i dla Was dobre wieści.
Pozdrawiam Was ciepło -
ja wizyta juuuutroooo:)
ajjjj tak sie nie moge doczekac a jednoczesnie sie jakos boje a jak cos jest nie tak?
Tttfuuu Tfuuuu.
Teraz czekam na wyniki w lab. ale PRZEMIŁA pani kazala mi czekac az kazdemu pobierze krew i dopiero wyda mi wynik:] -
Gratuluje udanych wizyt moje Kochane.
Moja wizyta hmm... Fasolinka ma 11.2mm czyli od piątku urosla 4,2mm. Dużo. Juz wygląda jak fasolka a nie maly punkcik. Serduszko bije miarowo i mocno! Z usg wychodzi ciaza mlodsza o 4 dni ale to fizycznie nie możliwe bym miała poznoej owulacje. Wyniki krwi i moczu super super! Niestety w gabinecie ciśnienie 160/82 czyli baaardzo zle. A bylam wypoczęta i niezdenerwowana. Mam mierzyć ciśnienie dwa razy dziennie i jak tylko skoczy ponad normę to dzwonić i będę pod opieka pewnie kardiologa. Nie kontrolowane i skaczące ciśnienie może zabić moja FasolkęDaisy, mała2930 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki gratuluje wizyt!
Flexi owulacja jest tu niewazna, liczy sie moment zagniezdzenia
Juwelka ja tez chce dziewczynke, a mam przeczucie ze 'jak na zlosc' bedzie chlopak
Ja bede miala wizyte 8.01 to bedzie jakos 12t3d i dopiero karte zaloze
Waze sie sama, cisnienie mam ok wiec sobie skrupulatnie zapisuje w arkuszu.
Flexi no cisnienie zle! Trzeba dbac o to bo niestety masz racje nadcisnienie to zabojca. Jaki masz cisnieniomierz? Taki normalny czy na pompke?
Eh bylam dzis znowu szukac sukienki na sylwestra. Wyszlam ze sklepu z kurtka dla mojegoTeraz czekam az wroci z pracy bo cos dzis dluzej i bedzie robil pyszne fryteczki
-
Flexi, super urosła twoja Fasolinka, a ciśnienie rzeczywiście masz wysokie
musisz je bardzo kontrolować
U mnie raczej zawsze jest 120/80, ostatnio na wizycie miałam 110/60
U nas dziś był aktywny dzień, najpierw długi spacerek z córą, a potem mnie wzięło na porządki w ogródku, takie tam wyrywanie suchych badyli, grabienie liścisprawiło mi to dużo przyjemności, bo fajnie móc coś zrobić w ciąży a nie musieć leżeć w łóżku tak jak to było z moją córą jak była w brzuchu. Oby tak dobrze i bez komplikacji było już do końca
-
U mnie tylko Tesciowa chce synka haha cala moja rodzina dziewczynke. Ja tez, mojego juz zarazilam checiami na dziewczynke
reszta rodziny nie wie. Moja babcia ma 4stycznia 82ur i planujemy jechac powiedziec dziadkom wtedy.
No jestem ciekawa jak nic co tam sie wykluje u kazdej z nas -
Flexi dbaj o siebie
poza tym cieszę, że kruszynka rośnie
ja kolejna wizyta za tydzień we wtorekjuż się nie mogę doczekać.
ja bym chciała chłopca, bo dziewczynkę już mam, ale ja akurat twardo trzymam się w tego, że najważniejsze jest to, żeby było zdrowe, bo po przejściach z serduszkiem Małej już doskonale wiem co mówięa poza tym o płci córci dowiedziałam się jak się urodziła
wróciłam trochę do siebie, wstałam z łóżka, ale głowa mi pęka. nie wiem czy to nie jest spowodowane tym okropnym wiatrem, który wieje i wieje:/ ale jutro wracam do pracy, te ostatnie 4 dni przed urlopem
w piątek Wigilia firmowa- będzie alkohol, a ja będę odmawiać, czuję, że w piątek "się wyda"... chociaż wolałabym w mniej uroczystej chwili , nie wiem czy przy dobrych wiatrach nie przekaże tej nowiny wcześniej. jak myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 18:54
-
A moja teściowa już dziś po pytaniu "Jak się czujesz?" walnęła "To już wiesz co będzie??" hahaha, myślałam że padnę, kobita chyba za bardzo przecenia nowoczesny sprzęt
To jej mowie "Na pewno będzie dziecko"
kierzynka, Daisy, gigsa, Mia S, Sana lubią tę wiadomość