Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Flexi myślisz że będziesz mieć drugiego chłopca? wierzycie w to, że np 2 kuzynów ma chłopców, męża kuzyni też. Myślicie ze to znaczy że w rodzinie dominują męskie nuty hhee? Rety ja tak bym chciała chłopca że sobie wmawiam hehe
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zielona1 dzięki, straszny wirus panuje najpierw zaczęło się od synka który coś podłapał w przedszkolu następnie na męża i ja już nie miałam jak się bronić i mnie też zarazili ze skutkiem dużo dłuższym i poważniejszym niż u nich, także zdrowiej i żeby nie wiem co nie wstawaj z łóżka bo mnie już zatoki bolą...
Flexi nie mam zdania co do Kluza, byłam może u niego z 2 razy , jeżeli chodzi o ceny wizyt to norma , ja chodząc do ostrowsiego tyle samo płaciłam a usg miałam zawsze tylko że ciąża była zagrożona od 5 mc przez skrócona szyjke i groził poród przedwczesny, także teraz się boje bo się dobrze czułam a lekarz mi mowi ze ide do szpitala i ze on nie zartuje.... na szczęście wszystko przebieglo dobrze porod w 41 tyg. ciąży. -
Nona, sama nie wiem. Może dlatego, że zawsze chciałam mieć starszego brata?
Mam siostrę, maż ma siostrę i brata ale z bratem zero kontaktu. Ja też zresztą go nie lubię. Jego brat ma córkę. Taki deficyt troszkę tych chłopców u mnie a zawsze miałam więcej kolegów niż koleżanek.
Mąż też chce syna. Wiadomo, że będzie córa to będzie księżniczka i będziemy kochać.
Ale szczerze to kurcze boję się, że się rozczaruję jak się okaże, że to dziewczynkaDziwna jestem.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny... jak tam u Was weekend minął?
Mój tak sobie... jakoś mam taki okropny wewnętrzny lęk przed stratą, zwłaszcza, że jeszcze nie słyszałam serduszka a wizyta dopiero za tydzień. Każdy ból, czy lekkie uczucie wilgoci powoduje to, że od razu biegną do toalety sprawdzać czy nie krwawię... a wczoraj popołudniu to czułam jakby mi podbrzusze cały czas nakłuwano jakimiś szpilkami... ma któraś z Was podobne odczucia? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona ja chciałam w pierwszej ciąży syna bo zawsze z facetami laywo sie dogadywalam.mezczyzn mam przyjaciol wiecej niż kobiet. A teraz bardzo chciałabym miec córeczkę, te wszystkie smiczne ubranka niekoniecznie różowe, slodycz córeczki. Maz tez by chcial core i o imieniu dla dziewczynki myśli.
A ja pod skora czuje drugiego urwisaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja czuję presję rodziny na dziewczynki... I jak na początku nie miałam żadnych przeczuć tak teraz gdzieś podświadomie chciałabym, żeby były te dziewczynki
Ostatnio tyle ładnych ubranek widziałam np. sukienusie w H&M
A pierwszego chcieliśmy synka i mamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 13:43
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
jenny88 wrote:Ja czuję presję rodziny na dziewczynki... I jak na początku nie miałam żadnych przeczuć tak teraz gdzieś podświadomie chciałabym, żeby były te dziewczynki
Ostatnio tyle ładnych ubranek widziałam np. sukienusie w H&M
A pierwszego chcieliśmy synka i mamy
A w ogóle jak rodzinka zareagowała na dwójkę? -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Ty Sabela w Wigilie mówisz? Tzn Ty czy mąż mówi? Przy wejściu czy przy prezentach dopiero? My chyba od razu przy wejściu wyparujemy z tekstem ze przyszliśmy we trójkę, jeden jeszcze w brzuchu
U nas zanim opłatek, zanim zjemy i prezenty to będzie 3-4godizny. Nie wysiedzę tyle. I podczas opłata te życzneia- no zeby Wam się ułożyło, te aluzje, już wolę żeby wiedzieli że się udało wiec ja mówię, nie mąż-ja. Na wstępie.
Przekonałaś mnie, że przy prezentach to za późno.
Jak znam życie to przy dzieleniu opłatkiem będą nam życzyć dzidziusia (jak co roku zresztą) i może wtedy powiem od razu, żeby teraz to mi życzyli szczęśliwego rozwiązania.
No i mówię ja.
Mój Mąż ostatnio powiedział, że co to kogo obchodzi, to jest nasza sprawa, powiemy jak będzie widać
Ale się przeciwstawiłam.
A co do teściów to sam niech mówi. A będzie musiał powiedzieć skoro ja powiem swoim bo nasze domy rodzinne są oddalone 1,5-2 km od siebie a takie wiadomości szybko się roznoszą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 14:04
-
witam sie
dzis mialam wizyte moja fasoleczka ma 30.61mm w 9t2d serduszko bije 178,57bmp,wyszlam z gabinetu szczesliwa.przed kazda wizyta mam wielkiego stracha,aha krwiak jest o polowe mniejszy,zycze udaneo i milego poniedzialkuSabela, jenny88, Nona, Daisy, Flexi, Ivettka, kusiczka, dora8201, believe lubią tę wiadomość
Mikołaj [*]30.08.2014....19tc
https://www.maluchy.pl/ci-70874.png
-
Sabela wrote:A w ogóle jak rodzinka zareagowała na dwójkę?
Moi rodzice się cieszą, a teściowie nie wiem, bo nie widziałam ich już prawie 2 tyg.
Sabela lubi tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d