Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 11:03

Sabela lubi tę wiadomość

• Sabela Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Flexi myślisz że będziesz mieć drugiego chłopca? wierzycie w to, że np 2 kuzynów ma chłopców, męża kuzyni też. Myślicie ze to znaczy że w rodzinie dominują męskie nuty hhee? Rety ja tak bym chciała chłopca że sobie wmawiam hehe :-)
    Ja to samo. Z obrączki wyszedł syn, mężowi też, więc nadzieja jest i też sobie wmawiam :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

cravings-2019-03-29.jpg

BŁAŻEJ-10.07.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Sabela lubi tę wiadomość

• MaGdUsIa Przyjaciółka

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielona1 dzięki, straszny wirus panuje najpierw zaczęło się od synka który coś podłapał w przedszkolu następnie na męża i ja już nie miałam jak się bronić i mnie też zarazili ze skutkiem dużo dłuższym i poważniejszym niż u nich, także zdrowiej i żeby nie wiem co nie wstawaj z łóżka bo mnie już zatoki bolą...

Flexi nie mam zdania co do Kluza, byłam może u niego z 2 razy , jeżeli chodzi o ceny wizyt to norma , ja chodząc do ostrowsiego tyle samo płaciłam a usg miałam zawsze tylko że ciąża była zagrożona od 5 mc przez skrócona szyjke i groził poród przedwczesny, także teraz się boje bo się dobrze czułam a lekarz mi mowi ze ide do szpitala i ze on nie zartuje.... na szczęście wszystko przebieglo dobrze porod w 41 tyg. ciąży.

relgtv73wmazjtw6.png
  • Sabela Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, sama nie wiem. Może dlatego, że zawsze chciałam mieć starszego brata?
    Mam siostrę, maż ma siostrę i brata ale z bratem zero kontaktu. Ja też zresztą go nie lubię. Jego brat ma córkę. Taki deficyt troszkę tych chłopców u mnie a zawsze miałam więcej kolegów niż koleżanek.
    Mąż też chce syna. Wiadomo, że będzie córa to będzie księżniczka i będziemy kochać.
    Ale szczerze to kurcze boję się, że się rozczaruję jak się okaże, że to dziewczynka :/ Dziwna jestem.

cravings-2019-03-29.jpg

BŁAŻEJ-10.07.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Sabela lubi tę wiadomość

• Sabela Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zawsze chciałam parkę, najpierw chłopak a potem dziewczynka :)
    Zobaczymy co wyjdzie z naszych planów.

Nona, a siostrę nie będzie korcić wygadać się rodzicom?;)

cravings-2019-03-29.jpg

BŁAŻEJ-10.07.2015 <3
  • Sana Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odzyskałam internet i wracam do Was :)
    Nie mam sił nadrabiać, mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku :)

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷
  • radiszka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny... jak tam u Was weekend minął?
    Mój tak sobie... jakoś mam taki okropny wewnętrzny lęk przed stratą, zwłaszcza, że jeszcze nie słyszałam serduszka a wizyta dopiero za tydzień. Każdy ból, czy lekkie uczucie wilgoci powoduje to, że od razu biegną do toalety sprawdzać czy nie krwawię... a wczoraj popołudniu to czułam jakby mi podbrzusze cały czas nakłuwano jakimiś szpilkami... ma któraś z Was podobne odczucia? :/

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 11:04

Sabela lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

• Flexi Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona ja chciałam w pierwszej ciąży syna bo zawsze z facetami laywo sie dogadywalam.mezczyzn mam przyjaciol wiecej niż kobiet. A teraz bardzo chciałabym miec córeczkę, te wszystkie smiczne ubranka niekoniecznie różowe, slodycz córeczki. Maz tez by chcial core i o imieniu dla dziewczynki myśli.
    A ja pod skora czuje drugiego urwisa

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Sabela lubi tę wiadomość

• Sabela Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przeczuć nie mam zupełnie żadnych.

cravings-2019-03-29.jpg

BŁAŻEJ-10.07.2015 <3
  • jenny88 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czuję presję rodziny na dziewczynki... I jak na początku nie miałam żadnych przeczuć tak teraz gdzieś podświadomie chciałabym, żeby były te dziewczynki ;) Ostatnio tyle ładnych ubranek widziałam np. sukienusie w H&M <3 A pierwszego chcieliśmy synka i mamy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 13:43

km5sdf9hw9lfjofs.png
    f2wlanliuanju9mz.png
    km5svcqgwvlx6b9m.png
    f2wlanlibk6qka1b.png

--

Mateusz <3 23.08.2018 [*] 9t+4d :(
  • Sabela Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jenny88 wrote:
    Ja czuję presję rodziny na dziewczynki... I jak na początku nie miałam żadnych przeczuć tak teraz gdzieś podświadomie chciałabym, żeby były te dziewczynki ;) Ostatnio tyle ładnych ubranek widziałam np. sukienusie w H&M <3 A pierwszego chcieliśmy synka i mamy :D

A w ogóle jak rodzinka zareagowała na dwójkę?:)

cravings-2019-03-29.jpg

BŁAŻEJ-10.07.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

• Sabela Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Ty Sabela w Wigilie mówisz? Tzn Ty czy mąż mówi? Przy wejściu czy przy prezentach dopiero? My chyba od razu przy wejściu wyparujemy z tekstem ze przyszliśmy we trójkę, jeden jeszcze w brzuchu :-) U nas zanim opłatek, zanim zjemy i prezenty to będzie 3-4godizny. Nie wysiedzę tyle. I podczas opłata te życzneia- no zeby Wam się ułożyło, te aluzje, już wolę żeby wiedzieli że się udało wiec ja mówię, nie mąż-ja. Na wstępie.
    Jeszcze nie wiem jak to zrobić.
    Przekonałaś mnie, że przy prezentach to za późno.
    Jak znam życie to przy dzieleniu opłatkiem będą nam życzyć dzidziusia (jak co roku zresztą) i może wtedy powiem od razu, żeby teraz to mi życzyli szczęśliwego rozwiązania.
    No i mówię ja.
    Mój Mąż ostatnio powiedział, że co to kogo obchodzi, to jest nasza sprawa, powiemy jak będzie widać :/
    Ale się przeciwstawiłam.
    A co do teściów to sam niech mówi. A będzie musiał powiedzieć skoro ja powiem swoim bo nasze domy rodzinne są oddalone 1,5-2 km od siebie a takie wiadomości szybko się roznoszą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 14:04

cravings-2019-03-29.jpg

BŁAŻEJ-10.07.2015 <3
  • domisia82 Przyjaciółka

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie

dzis mialam wizyte moja fasoleczka ma 30.61mm w 9t2d serduszko bije 178,57bmp,wyszlam z gabinetu szczesliwa.przed kazda wizyta mam wielkiego stracha,aha krwiak jest o polowe mniejszy,zycze udaneo i milego poniedzialku

Sabela, jenny88, nick nieaktualny, Daisy, Flexi, nick nieaktualny, kusiczka, dora8201, believe lubią tę wiadomość

Mikołaj [*]30.08.2014....19tc

https://www.maluchy.pl/ci-70874.png
  • jenny88 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabela wrote:
    A w ogóle jak rodzinka zareagowała na dwójkę?:)
    Pierwsza reakcja to szok - wcale się nie dziwię ;) Moi rodzice się cieszą, a teściowie nie wiem, bo nie widziałam ich już prawie 2 tyg.

Sabela lubi tę wiadomość

km5sdf9hw9lfjofs.png
    f2wlanliuanju9mz.png
    km5svcqgwvlx6b9m.png
    f2wlanlibk6qka1b.png

--

Mateusz <3 23.08.2018 [*] 9t+4d :(
‹‹ 347 348 349 350 351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ