Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy wrote:Kochane a odbiegajac od tematu ciazy, czy ma któraś z Was czytnik ebook? Polecacie cos? Moja siostra sobie zamowila pod choinke no i trzeba to jakos zrealizowac, a malo czasu. Ogladam wlasnie na rtv agd itp i jest tego ze 40 szt to troche duzo
Ja mam Kindle Classic. Dokładnie ten: http://woblink.com/towary/15/czytnik-amazon-kindle-5-classic-czarny-bez-reklam .
Widzę, że cena spadła, tyle, że ja dostałam go już 2 lata temu.
Uwielbiam, kocham, ubóstwiam, nie wychodzę bez niego z domu
Ten jest zupełnie podstawowy, są już nowe, wypasione z podświetleniem itp ale cena też odpowiednio wyższa.Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmmm ja nie umiem postawić sie na miejscu faceta bo ja go nie ciagam po lekarzach ze mną tylko idę na badanie sprawdzające stan mojej ciąży. I nie rozumiem o co faceci są źli, zazdrosni czy zniesmaczeni.. Przeciez jakos ta dzidzie trzeba zobaczyc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój też się nie może doczekać, aż zobaczy na własne oczy maleństwo, no ale niestety, nie chce widzieć jak mnie tam ktoś dotyka i jeszcze coś wkłada
Tłumaczyłam mu, że jest śmieszny, że to jest badanie, a nie jakaś przyjemność, ale cóż to chyba silniejsze od niego, no a mój ginek też niczego sobie
Nawet się złości jak się szykuję i maluję przed wizytą, ale o zgrozo chcę wyglądać jak człowiek jak wychodzę do ludzi
Także nie będę go zmuszać, najważniejsze, że w ogóle ze mną tam jeździ i grzecznie czeka z wyczekującym wzrokiem z jaką wyjdę miną.
Dziś niestety wegetuję w wyrku, nie dam rady nic ugotować.
Mąż zamówił mi obiadek do domku, żurek, pomidorówkę (nie mogłam się zdecydowaći żeberka z buraczkami, już czekam jak na zbawienie! Omniom mniom!
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
nick nieaktualny
-
Ja o pokoiku też na razie nie myślę, pewnie będziemy coś w maju działać w tym temacie. Tylko kolory mam mniej więcej wybrane
Daisy Kindla na początek będzie super moim zdaniem
Sabela jaki wózek masz upatrzony?
Jak już w temacie wózków jesteśmy - co sądzicie o wózkach z fotelikiem zamiast gondoli? Będziecie używać, czy uważacie, że to niezdrowe?Daisy lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
nick nieaktualny
-
Wiadomo, że na wózek za wcześnie i jeszcze mi się odmieni sto razy ale oglądać lubię.
Podoba mi się ten:
http://www.ewozki.eu/pl/p/3w1-wozek-Tako-Baby-Heaven-Alu-EXCLUSIVE-Leather-ECO-fotelik-Maxi-Cosi,Cybex.../1418
Ta skóra mnie urzekła, chociaż nie wiem czy nie będzie pękać.
Podobają mi się strasznie wózki stokke, joolz czy quinny ale są za drogie.
Chyba, że jakaś godna używka się pojawi.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny