Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
anetaa1607 odpoczywaj, będzie dobrze Bierzesz jakiś progesteron??
Witam wszystkie nowe lipcówki
Kurcze muszę częściej bywać na forum bo straszne mam zaległości wieczorem jak usiądę do kompa.
Oddam jutro L-4 i jak mnie w pracy za to nie zabiją to będę częściej z wami.
U mnie dziś jak zwykle brzuch boli i mega krzyż.
[/url] -
anetaa1607 odpoczywaj, będzie dobrze Bierzesz jakiś progesteron??
Witam wszystkie nowe lipcówki
Kurcze muszę częściej bywać na forum bo straszne mam zaległości wieczorem jak usiądę do kompa.
Oddam jutro L-4 i jak mnie w pracy za to nie zabiją to będę częściej z wami.
U mnie dziś jak zwykle brzuch boli i mega krzyż.
[/url] -
mufinka wrote:Dziewczynki ja jednak wepchnęłam się dziś na wizytę prywatną. Mam na godz. 20.Męczy mnie ten ból brzucha- zobaczymy co powie. Po wizycie się odezwę a jeśli do jutra do 12 się nie odezwę to znaczy że skierował mnie do szpitala (bo jest tam zastępcą ordynatora). trzymajcie kciuki
Oczywiście mocno trzymam kciuki napewno wszystko będzie dobrze
Daj szybko znać co lekarz na to bo mnie też te bóle męczą (mój lekarz powiedział, że to skutek uboczny tyłozgięcia macicy)
[/url] -
ja mam przodozgiecie i i tqk boli. Teraz znow bol po prawej stronie
cati lubi tę wiadomość
-
Marteczka91 wrote:ja mam przodozgiecie i i tqk boli. Teraz znow bol po prawej stronie
napisz jak już coś będziesz wiedziała -
położyłam się przespałam,byłam z 3 razy w toalecie ale nic więcej się nie pojawiło. Pobolewa mnie trochę brzuch jak na miesiączke(jakbym dosłownie miała ją za chwilkę dostać) ale to są bóle które trwają minutę,dwie i przestaje. Biorę duphaston 3x dziennie, dziękuje za wsparcie.
Mufinka trzymam kciuki koniecznie daj znać,na pewno będzie dobrze. -
anetaa1607 wrote:położyłam się przespałam,byłam z 3 razy w toalecie ale nic więcej się nie pojawiło. Pobolewa mnie trochę brzuch jak na miesiączke(jakbym dosłownie miała ją za chwilkę dostać) ale to są bóle które trwają minutę,dwie i przestaje. Biorę duphaston 3x dziennie, dziękuje za wsparcie.
Mufinka trzymam kciuki koniecznie daj znać,na pewno będzie dobrze.
Widzisz, wszystko będzie w porządku -
Aneta a może to plamienie było spowodowane jakimś dzisiejszym mega wysiłkiem?
Postaraj się jutro dużo odpoczywać a na te lekkie bóle brzucha może nospa coś pomoże?
I oczywiście dużo myśli pozytywnych
DZIŚ ZACZĘŁAM 7 TYDZIEŃ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 19:20
[/url] -
nick nieaktualnyRównież witam wszystkie nowe lipcowe mamusie
Czuję się dzisiaj jakby czołg po mnie przejechał .. wydaje mi się że to mdłości jestem strasznie zmęczona i zła, brzuch mnie boli ale tak inaczej jakoś jakby mnie ktoś skopał tam w środku Nie wiem co się dzieję przecież chyba za szybko na takie objawy już .. a ten brzuch mnie męczy a niby przy duphostonie miało nie być bóli nawet wczoraj lekarz mi tak gadał że jak go biorę to nie powinno boleć .. nie wiem o co chodzi ..
Aneta dużo odpoczywaj a jak coś cie martwi to dzwoń do lekarza jeśli tylko masz taką możliwość. -
juz Cię dodaje:)
-
Paulina Ciebie dodalam juz wczesniej:)
-
Aneta może się przemęczyłaś dziś?? jesli to brązowe plamienie było to nie jest groźne - może jakaś żyłka czy naczynko Ci pękło a teraz tam w środku jesteśmy przekrwione i stąd to?? jeśli będzie Cię bolało regularnie (jakby skurcze) to skonsultuj się z lekarzem - lepiej dmuchać na zimne!
ciekawe co u muffinki...
Marteczka dziękuję za dodanie do listy :*
Tinka ja też się czuję podle - jak to mówi mój M że jak "wysrana jagoda" i podobno tak wyglądam - na wszelki wypadek nie patrzę dziś w lustro
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif