Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski... czy Wam rosnie juz brzuch:D?
Kurna... zobaczcie moj... wiadomo ze to po cał dniu ale juz go coraz mniej moge wciagnac:P
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fcdbf5bd6794.jpg
Aszka1, ania86poz, Daisy, Ivettka, gigsa, believe, kahaśka, mufinka, usia89, jenny88, Mia S, mała2930, Sabela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marteczko ja też mam brzuś ale mniejszy. Oto mój- akurat dziś robiłam foto, poprzednim razem taki miałam dopiero w 6miesiącu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 08:22
believe, Daisy, Nona, Ivettka, gigsa, Coleen, jenny88, Mia S, mała2930, Sabela lubią tę wiadomość
-
Aj rosnie sie rosnie... dobrze ze narazie nie w kg:P
Co to bedzie z nami za miesiac...:ap
Ja tak moja szwagierke obserwuje ktora jest 10tyg przede mną to jak zaczela w 16-18 rosnac to co chwila ma większy brzuch:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja też już po wizycie. Naczekałam się dzisiaj tak długo, że siedząc w kolejce tylko marzyłam, żeby zobaczyć malucha i wracać do domu. Mojej ginekolog nie było tydzień (urlop) i teraz było do niej tyle ludzi, że szkoda gadać.
Z maluszkiem wszystko w porządku
Podczas badania robił sobie fikołki i machał rączkami i nóżkami
Fajny widok
Dostałam dalej Duphaston, bo plamienia nie ustały. I mam się zjawić jak skończę 13 tydzień, czyli za jakieś 2.5 tygodnia.
Lecę ogarnąć dom i zajrzę później, żeby Was nadrobić, bo naskrobałyście tyle, że ho ho
Nona, mufinka, gigsa, Coleen, jenny88, juwelka, Mia S, mała2930, Sabela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mufinka wrote:Marteczko ja też mam brzuś ale mniejszy. Oto mój- akurat dziś robiłam foto, poprzednim razem taki miałam dopiero w 6miesiącu

słodziutki brzuś
-
Nona wrote:Laski widziałam bobasa jak tańczył. Ma 2,99cm
nie ma foto bo to NFZ ale spoko fajnie Michał, ma rączki, nóżki i główkę super widoczną
Ty mówisz jak mój M
że maluchy tańczyły dla niego
Nona lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny;) po godzinie czytania nadrobilam te 4 dni nieobecności, jestescie niesamowite
ja mialam taki zapierdziel w pracy, ze za przeproszeniem nie mialam czasu sie po tylku podrapac
i troche nadgodzin. Od dzis urlop do 6 stycznia
juz sie nie mogę świąt doczekać
duzo jezdzenia i załatwiania mam, zapraszamy gości na wesele, ogolnie urwanie głowy. Jutro jakieś prezenty musimy zakupić.
Wczoraj ubraliśmy choinkę i swieci slicznie w kącie.
Jutro o 17.15 wizyta u lekarza i usg
juz sie ciesze na spotkanie z maleństwem. A potem jade do rodzicow.
Ogolnie samopoczucie dobre, ale widzialam, ze dziewczyny wstajcie sikac co chwile w nocy- łączę sie w bolu, znam temat od podszewki ;/ chodzę jak zombie i ciagle ziewam. A nie daj Boze jak cos zjem na wieczor zbyt pozno, umieram w nocy wtedy.
Co do szczepien, szczepie wedlug kalendarza. Niezintegrowanymi szczepionkami.
Witam nowe mamusie.
gratuluję slicznych bobasow i znanych plci!
Chica strasznie mi przykro...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 19:10
believe, Ivettka, Nona, Sabela lubią tę wiadomość
-
kusiczka wrote:zapraszamy gości na wesele, ogolnie urwanie głowy.
Jutro o 17.15 wizyta u lekarza i usg
juz sie ciesze na spotkanie z maleństwem. A potem jade do rodzicow.
kochana kiedy macie ślub:)?? ale Wam fajnie:)
ja mam wizytę jutro o 18:40, licząc z 1h opóźnienia to pewnie koło 20:)
ale mam jutro genetyczne

-
Moja teściowa pracuje w przychodni w szczepieniach, także ja chyba nie będę miała wiele do powiedzenia.
Ale i tak planuję szczepić
Chrzestna męża pracuje na noworodkach w szpitalu w moim city. Ale ja nie wiem, czy nie będę rodzić w Wawie. Pewnie będzie gadanie a gadanie.
Nona lubi tę wiadomość
-
Witam Dziewczyny

Od dawna śledzę Wasze wpisy... choć nie ukrywam, że nie wszystkie. Tyle piszecie, że szok.
Chciałam zapytać czy mogę do Was dołączyć... termin wypada na 10.07.2015
Choć nie jest to moje pierwsze dziecko. W domku mam już 4 latka i roczniaka...
believe, jenny88, Nona, MarliOne, mała2930, gigsa, Smartunia, Ivettka, Daisy, Sabela lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH