Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monita wiem, ale bylam wtedy w 8tyg ciazy bo mialam krwawienie. Pracuje w duzej firmie, ponad 100os wiec myslalam ze kadry zostawia dla siebie powod l4. Moja przelozona nie jest ich kierownikiem, odrebne dzialy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale pospalam...
Nona, tak ja na pewno bede miala 2 foteliki, inaczej sobie nie wyobrazam. Jestem do tego przyzwyczajona i nie moglabym zastanawiac sie kto ktory wzial dzis samochod i czy na pewno zostawil mi maz fotelik. Rzadko sie wymieniamy samochodami, no ale tak raz na 2,3 tyg sie zdarza. A ja lubie spokoj
Tak licze ze u mnie 13t6d wypada 25stycznia wiec do tego czasu zdazyc z prenatalnym. Na pappe sie nie decyduje, no chyba ze cos nie tak wyjdzie na usg, tak jak pisalam kiedys.
Muffinka piekna choinka
Eh nie wiem co robic przespalam kilka h na kanapie w salonie zwinieta w pol. Musze wstac wziac leki i chyba jakis obiad zrobicNona, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Witam mamusie
Nadrobić Was po dniu nieobecności to mega wyczyn. Co do szczepień to starszego syna szczepiliśmy według kalendarza i młodszego dzidziusia też na pewno będziemy. Wózek mam upatrzony Quinny ( ze względu na cenę ogarniam Allegro z używanymi), poprzednio mieliśmy Chicco.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widzę, że temat szczepień się pojawił. Super, bo bardzo mnie interesują opinie mam już doświadczonych.
Ja przymierzam się właśnie do szczepień typu 5 czy 6w1. Nie jestem zwolenniczką kłucia dziecka kilka razy, tym bardziej że te zintegrowane szczepienia są przecież dopuszczone do użytku i podobno bezpieczne.
Ale przyznam, że nie mam jeszcze na ten temat ostatecznego zdania, za mało doczytałam.
Nona, a Ty już po wizycie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona ja szczepilam 6w1 i teraz tez tak bede robic. Cora dobrze znosila. Wazne zeby dopilnowac by na szczepieniu dziecko bylo 200% zdrowe.
Ja jade na premium od samego poczatku z of czyli 1.5rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 18:03
-
Jak dobrze, że wyszedł ten temat o szczepionkach, bo mam mętlik w głowie i zero doświadczenia. Wśród znajomych zdania są bardzo podzielone. A jak rozmawiam z mamami, które są przeciwniczkami większości szczepionek to aż boje się odezwać