Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona moj bobas mial 150 a ostatnio 140...
Dzis zobaczymy.Poszukaj norm:P
Nona lubi tę wiadomość
-
]Witajcie kochane,na początku gratuluje udanych wizyt,piękne te Wasze bobaski:)
Choinki też piękne,codziennie Was podczytuję
Ja dziś po badaniu prenatalnym:) Lekarz nie widzi żadnych nieprawidłowości,według usg dzisiaj 12tydz i 5 dzień serduszko bije 163 razy na minutęNT 1,5,kość nosowa widoczna,czaszka,sierp mózgu.kręgosłup,żołądek.pęcherz moczowy,kończyny górne,dolne i inne pomiary prawidłowe. spróbuje dodać zdjęcie,robione przez mojego ukochanego przez tel. mam też filmik jak dzidzia skacze,macha i ssa kciuka:) aa dzidziuś mierzy 6,3cm
[/QUOTE]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 13:12
Nona lubi tę wiadomość
-
Kochane co do Swissmedu to nie likwiduja go ani nie przenosza do innego miasta. Skad takie informacje? Ponoc maja sie przenosic ale nie wiadomo jeszcze kiedy i to na Zaspe. Ja chodze do ordynatora i rozmawialm z nim juz nt mojego porodu i serdecznie zapraszal. Juwelko masz te informacje od kogos ze Swissmedu czy z internetu..? Bede 8go to dopytam dokladnie.
Dobra czas sie wziac za robote masakra -
Nona wrote:ile na minute biją sersa Waszych bobasów, ja 2 tyg temu miałam 163, wczoraj 182. Czy to normalne, jakoś dużo te 182? Gin na nfz twierdzi że spoko.
Nona to normalne. U mnie na ostatniej wizycie było 188 chyba (na pewno ponad 180) i pani dr powiedziała, że to absolutnie prawidłowy wynik i że od teraz tętno będzie spadać, więc nie martw się
Daisy pięknie wyglądaszwyobrażałam sobie Ciebie zupełnie inaczej, pewnie przez ten avatar
Nona, Daisy, mała2930 lubią tę wiadomość
-
Daisy słodki brzuszek! i w ogóle śliczna jesteś!
Aneta super, że bobas zdrowy!
Radiszka najważniejsze, że z dzidzą w porządku, zawsze to lepsza taka wizyta niż żadna bo się przynajmniej uspokoić można
No ja nigdy tak nie czekałam na te świąteczne specjały jak teraz- mam ogromną ochotę na wszystko! mniam mniamradiszka lubi tę wiadomość
-
Daisy Super wygladasz:)!! ładna z Ciebie dziewczyna. A brzuszek fajniusi:)
-
nick nieaktualny
-
dzisiaj po badaniu byłam taka przeszczęśliwa że jak natknęłam się na promocję bodów to je kupiłam kolory wydają mi się uniwersalne,rozmiar 68cm z długim rękawkiem to już na większego dzidziusia 12zł za 2szt.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 14:03
Daisy, Smartunia, Nona, Sabela, Ivettka, believe lubią tę wiadomość
-
zazdroszczę Wam dziewczyny figur...takie szczuplutkie jesteście...
ja zawsze byłam grubsza w okolicach brzucha...a teraz mój mężu już zauważył, że przybrałam w brzuchu...Boję się co to, będzie dalej...Masakra....
Mam nadzieję, że po porodzie chociaż większość zgubię i wrócę do jakiejś normy -
nick nieaktualnyWitam się dzisiaj i ja
aneta śliczny dzidziuśI gratuluję oczywiście pozostałych udanych wizyt i cieszę się że wszystko ok
Ja już się swojej nie mogę doczekać, już nie cały tydzień ( mimo ze to nie genetyczne ale i tak się nie mogę doczekać )
Ja wg ostatniej @ i belly zaczynam dzisiaj 2 trymestrWg owulacji i USG mam do tyłu ze 4-5 dni ale i tak już czuję się lepiej
Nalepiłam dzisiaj masę uszek, zrobiłam sernika, nastawiłam pranie i wysiadają mi plecyale i tak mam jakiś dzisiaj dobry humor
Nona, Sabela, jenny88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuwelka właśnie nie wiem czy to zasługa początku tego 2 trymestru czy psychika działa a może po prostu mam dzisiaj lepszy dzień ale nie zapeszając naprawdę czuję się dzisiaj super ( a do pleców to się chyba będę musiała przyzwyczaić
) a ja ci zazdroszczę że masz posprzątane bo ja mam syf że masakra ale liczę na pomoc mojego M jak wróci z pracy
najgorzej tylko że ja jeszcze muszę jutro iść mam nadzieję że nas puszczą koło 12 do domu