Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneta, mamy podobne terminy
A to mój mały uparciuch, który nie chciał się ładnie ustawić do zdjęcia
Smartunia, Ivettka, Marteczka91, Nona, ania86poz, Daisy, mufinka, jenny88, usia89, mała2930, anetaa1607, tinka, believe, pepitka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabeeelaa ale cudne:) Az nie moge doczekac sie dzisiejszej wizyty:)!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka ja po wizycie powiem tak co prywatna wizyta to prywatna choć dzisiaj na nfz nie było źle po pierwsze maluszek zdrowy ale nie wiem jaki duży na monitoze go widziałam ale lekarz oszczędny w słowach troche sie wiercił ciąża pokrywa sie z suwaczkiem >nie powiedziałąm lekarzowi że byłam juz gdzieś prywatnie i dostałam lekki opieprz że tak późno przychodze następna wizyta za tydzień hura i wtedy założy kartę i da skierowanie na badania
a i przepisał mi czopki Torecan aż 3 opakowania żebym mogła jak to ujął pojeść w święta
Mam pytanko pomogły wam te czopki i jak sie po nich czułyście?
Nona, Daisy, believe lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
nick nieaktualnyCześć Ciocie Kochane , nie jestem w stanie Was nadrobić ..
Ja już po wizycie, Mąż z racji tego że ma L4 pojechał ze Mną
Tatuś wzruszony, widział małego człowieczka z rączkami, nóżkami,wiercił się cały czas , słuchał na chwilkę jak bije serduszko ..
Nie wiem ile ma, zapomniałam się zapytać ..
Nadal młodszy jest o 4 dni wg usg 9 tydzień ..
Zdjęcie nie oddaje tego co widzieliśmy na monitorze bo Gin poruszyła głowicą ..
Krwiak się zespolił, chodź jeszcze nie do końca, została otoczka krwiaka
Kartę Ciąży Pani doktor Mi założyła
Dostałam skierowanie na Badania Prenatalne za Darmomam tylko im nakłamać że dwa razy poroniłam
posiadają wszystkie certyfikaty ..
Również dostałam skierowanie na Badania , Grupa Krwi, Hiv,Kiła, Morfologia, Mocz , Glukoza troszkę tej krwi pobiorą Mi ..
A tutaj przedstawiam Wam Mojego Misia
mała2930, Nona, Smartunia, Daisy, tinka, Ivettka, usia89, believe, jenny88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała2930 wrote:Juwelka chyba ty brałaśte czopki o których pisałam jak się po nich czułaś?
moja koleżanka jak je brała to gin jej powiedział, żeby brała przed snem to wtedy od rana nie będzie wymiotować i faktycznie tak było
Kierzynka śliczny bobasek!
Sabela jak dokładnie go widać na 3d
Mała, Lena87 super, że wizyty udane
Nona mi też nie chciała wystawić skierowania na hiv- powiedziała, że to się w 2 trymestrze robi