Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciekawe własnie jak te nasze płci się sprawdzą
. Mi spojrzal tylko w 1 minucie i mowi DZIEWCZYNA!
Zobaczymy czy bedzie moja Leneczka czy Dawideczek:) -
Wstajemy:)!!!! Ja jade do pracy jeszcze:(
Oby o 12 puscili do domu bo padne tam:P
Daisy lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny w dużym skrócie:
Coleen, Nona - Trzymam dziś za was i za siebie kciuki, u nas dziś też ciążowy coming out, zaczynamy od powiedzenia rodzicom K, później mojej mamie i bratu, bo do nas przyjeżdżają i późnym wieczorem reszcie rodzinki K. Jutro ciąg dalszy informowania. A rodziców mamy poradniki dla babci i dziadka, po prostu im damy ładnie zapakowane jak prezent i poczekamy na reakcję... Strasznie się stresuje!
Daisy - piękne zdjęcie, piękny brzuszek, piękna Ty!
Zielony Domek - u mnie czernienie pod złotą biżuterią to była pierwsza oznaka ciąży. Najbardziej brudzil mi pierścionek zaręczynowy i od tego czasu go nie noszę, obrączka o dziwo nie, ale kolczyki brudza mi uszy...
W pn byliśmy na wizycie u gina, razem z K, był zachwycony, doktor opowiedział nam i dokładnie pokazał konczyny, dał posłuchać serduszka, dzidzia ma już 5,2cm i ślicznie się ruszala, wszystko okNa moje problemy z układem moczowym doktor kazał powtórzyć badania moczu (jedziemy dzisiaj) i zobaczymy, czy pomógł sok z żurawiny, jak nie to mam przepisana jednorazowo saszetek leku Monural.
Mieliśmy mieć dziś prenatalne (u nas w LuxMedzie wykonuje to tylko jeden lekarz, nie mój) i dzwonią do mnie wczoraj ok. 14, że lekarz odwołał wizyty z dzisiaj (pewnie, po co ma pracować w wigilię), to mega się wkurzylam i nie odpuscilam, a końcu dzidzia już jest spora, zaraz święta i Sylwester, a mój gin mówił, że w tym tygodniu mam do zrobić, bo dzidzia szybko rośnie i może być za późno w Nowym roku. To kazali nam przyjechać wczoraj, pojechaliśmy, mówię, że prenatalne usg i test pappa, lekarz ok, badanie przez brzuch, K ze mną, dzidzia ładnie się ruszala, ale żadnych pomiarów ani testu pappa nie zrobił, bo powiedział, że kość nosowa jest, ale jeszcze dzidzia jest trochę za mała (co dla mnie dziwne skoro wykonuje się to badanie od 4,5cm, a on ma sprzęt o certyfikat FMF) i że woli to zrobić dokładnie w poniedziałek, ale ze nie pracuje wtedy w LuxMedzie, to do jego prywatnego gabinetu. I dobrze, że nie chodzi o kasę, bo powiedział, że skoro mam to w pakiecie (upewnil się telefonicznie u pani z recepcji), to oczywiście nie będziemy za to płacić. Tak więc jedziemy w poniedziałek 29.12 na 17:00.
A tymczasem się żegnam bo jeszcze mam masę roboty, wesołych, rodzinnych świąt pełnych radości Kochane!Nona, Daisy, Sabela, MarliOne, believe, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Witam
Ja dziś okropną noc miałam...Większość czasu nie spałam, co chwilę się budziłam, a nad ranem takie mdłości mnie dopadły i ból głowy, że masakra...
Moje Drogie
życzę Wam aby te święta były dla Was wyjątkowe, przepełnione magią, radością i rodzinną atmosferą, a ich czar niech towarzyszy Wam każdego dnia, aż do następnych świąt. No i jako, że bobasy już mamy to życzę Wam by rosły zdrowe i silne...Nona, Sabela, MarliOne, believe, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Ja podobnie, pół nocy nie spałam a teraz mnie boli głowa. Mąż chrapie, kot grasuje po choince ehhh.
Spokojnych Świąt życzę. Jesteśmy już na finiszu 1 trymestru, więc może wszystkie te dolegliwości sobie pójdą precz, czego sobie i Wam życzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 09:49
Nona, Sabela, MarliOne, believe, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Ja tez pol nocy nie spalam a obudzilam sie z okropnym bolem brzucha z prawej strony. No ale juz przeszlo..wstalam o 8, ciasta juz sie pieka, moj na zakupy polecial tkwic w korkach i kolejkachjeszcze chata do ogarniecia
Kochane zycze Wam wszystkim i kazdej z osobna zdrowych, wesolych Swiat. Spelnienia marzen (wierze ze dla wielu z nas to najwieksze wlasnie sie spelnia w naszych brzuszkach), rowniez tych kilku dni bez mdlosci. Braku klotni, samych radosnych chwil i wzruszen bez liku nie tylko dla tych, ktore beda informowac dzis rodzinke o dzidzi:). Jeszcze raz wszystkiego dobrego i pamietajcie podczas kolacji pomyslmy cieplo o sobie nawzajem! ♡
A to ten pan z mojego awatara po 1.5 rocznej pracy nad soba
Smartunia, Nona, gigsa, Sabela, MarliOne, believe lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny!
i ja w ten wigilijny poranek życzę Wam spokojnych, rodzinnych, radosnych i przede wszystkim nam wszystkim smacznych!!! świąt nie okupionych żadnymi ciążowymi rewelacjami, powodzenia wszystkim którzy w tym czasie postanowili zrobić swój coming - out, wielu wzruszeń i pozytywnych reakcji!!
Nona, Daisy, Sabela, MarliOne, believe, Ivettka lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
tak w ogóle od 2 w nocy walczę z migreną.... jestem po 2 apapach, leżeniu kilka godzin z okładem na czole, smaruje się chwilę takim jakby amolem tylko mentolowym i niewiele mi to dało.... tzn teraz jest ciut lepiej choć ćmi mnie ciągle ale do tego jak to zwykle przy migrenach mdli mnie plus mdłości codzienne daje niefajną wizję wigilii..
liczę, że jednak przejdzie mi do wieczora
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nick nieaktualny
-
Marteczka91 wrote:Przez brzuch:) ale z racji tego ze jest tylozgiecie to bobas jest daleko stad jest gorzej widac poki co:P
u mnie też przez brzuch było, lekarz powiedział, że dzidzia siedzi głęboko przy kręgosłupie dlatego musiał mocniej nagniatać brzuchschowała się u mamusi
dziś znowu od rana myślę o uszkach i barszczyku- o rany dobrze, że to już dziś
Pa kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 10:45
Nona, Sabela lubią tę wiadomość
-
Ja tez zycze najcudowniejszych swiat i udanych comming out'ow
)))))))
Zebysmy w tym gronie dotrwaly do lipca i zeby czas sie nie dluzyl !Nona, Daisy, Sabela, usia89, MarliOne, believe, Ivettka lubią tę wiadomość
synku, trzymaj się mocno mamusi !
-
Wesołych, spokojnych i radosnych Świąt. Pełnych dobrych emocji i łez szczęścia. Doczekalysmy naszego Własnego cudu. Oby trwał żebyśmy wszystkie w Lipcu tulily nasze kochane maleństwa. Wszystkiego dobrego moje kochane mamuśki :*
Nona, Smartunia, Daisy, Sabela, usia89, domisia82, believe, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane Lipcóweczki ;*
Chciałam Wam tylko powiedzieć, ze wczoraj byłam na usg jednak okazało się że kruszynka jest za mała (4,16cm) więc idę na następne 5-go stycznia. Ogólnie u nas wszystko oki. Znalazłam nowego lekarza prowadzącego, mam zlecone wszelkie badania i to wszystko na NFZBędę próbowała jeszcze iść prywatnie na wizytę i usg, ale o tym pomyślę już po świętach.
Choineczki macie piękne, aż miło zdjęcia oglądać.
Ja dziś w pracy, więc idę dokładnie nadrobić wszelkie zaległości w czytaniu Was z dnia wczorajszegoDaisy, Nona, believe, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Mamuśki zdrowych, pogodnych Świąt, nie folgujmy sobie za bardzo, żeby nas potem brzuszki nie bolały;) i żebyśmy tu wytrwały do końca w takim samym składzie albo i większym. Buziaki kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 12:15
Smartunia, Nona, usia89, MarliOne, jenny88, domisia82, believe, pepitka, gigsa lubią tę wiadomość
-
Smartunia, usia89, Sabela, believe, pepitka, Ivettka, ania86poz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny