Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
believe wrote:Pytałam już kiedyś, ale nie dostałam odpowiedzi. Czy któraś z Was zamierza stosować Bio Oil od drugiego trymestru?
Swoją drogą to oni niezły biznes robią na tym olejku, skoro sprzedają je po 20zł+, a na konferencjach rozdają wszystkim jak leci -
nick nieaktualnyNo właśnie nie...w poniedziałek zginął tragicznie mój wujek, brat taty, bardzo bliska rodzina...możecie sobie wyobrazić jaki był nastrój na Wigilii...ja co prawda w niej nie uczestniczyłam bo nie mieszkam w rodzinnym mieście parę lat....ale wiem jak im ciężko..w tamtym roku pochowałam mamę... w przeddzień sylwestra pogrzeb, boję się jak to zniosę,ale jechać muszę...
Trzymajcie się kochane ...pepitka lubi tę wiadomość
-
Witam sie w 13 tyg
kurcze, jak ten czas leci!!!
Ivettka, bardzo mi przykro z powodu wujkatakie tragedie nie powinny sie dziać
przytulam Cię mocno
Edit. Przez przypadek polubilam twój post, nie lubięWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 12:21
jenny88 lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj miałam pierwszy dzień bez plamień. Już się ucieszyłam, że wszystko będzie w porządku, a od rana dzisiaj znowu plamię... Kiedy to się skończy?
Ostatnio plamię codziennie. Mam umówioną wizytę w poniedziałek na NFZ (zapomniałam ją odwołać) i stwierdziłam, że chyba pójdę do niej i dopytam o te plamienia. Może ona coś wymyśli. A jak nie, to będę kontaktowała się z lekarką, do której chodzę prywatnie i zapytam o ile zwiększyć dawkę Duphastonu.
dora8201 lubi tę wiadomość
-
Witam się ciepło!
Bardzo się cieszę bo dziś zaczynam 4 miesiąc ciąży a tym samym II trymestrWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 13:24
believe, usia89, Mia S, jenny88, pepitka, MarliOne, anetaa1607, Daisy, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Belive pewnie, że idź i dopytaj, zawsze lepiej być pod dodatkową ochroną.
Ivetka bardzo mi przykro, straszna tragedia, wyobrażam sobie jakie smutne święta to były
Dziś przychodzi do nas brat męża z narzeczoną więc jeszcze im powiemy o ciążybelieve lubi tę wiadomość
-
Witam moje Kochane! Mieliśmy awarie internetowa i dlatego mnie tyle nie bylo.
Spóźnione ale szczere życzenia chciałam przekaz: Szczęścia, miłości, zdrowia by ciaza przebiegała spokojnie a rozwiązanie bylo szybkie!
Nadrobilam kilka stron. Dzieciaczki cudne!! Ach ja idę 30.12 na wizytę i nie mogę sie juz doczekaćjenny88, Daisy lubią tę wiadomość
-
A ka wizytę mam jutro
Juz nie mogę się doczekać
Flexi, Mia S lubią tę wiadomość
-
Juwelka, dobrze słuszeć że Ci lepiej, Ciebie to wytargało jak mało którą z nas... Pepsi się nie przejmuj, jeśli Ci wchodzi to pij kiedy trzeba, to nie jest dobry czas na ograniczenia dietetyczne. Odstawisz jak już będziesz w stanie przełknąć coś innego.
Marli, zazdroszczę, ja wszystkkiego tylko po troszkę, po jednym, bo mam mały spust, jak zjem trochę więcej to się źle czuję. chcialabym się tak obeżreć xd
Ivetka, przesyłam pozytywne wibracje, trzymaj się dzielnie : * -
Witajcie jestem tutaj nowa
Trafiłam na ten portal podczas starań o malucha. Jest to Nasze 3 dziecko. Pierworodna jest w 9-tym roku ,zaś drugorodny w 7-dmym.
Droga do pojawienia się kolejnego malucha była dość długa i z przeszkodami, (w przeciwieństwie do poprzednich starań) w maju poroniłam i zmagałam się z toxo.
Termin porodu mam na 3ego lipca.
To tak po krótceWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 21:30
Daisy, gigsa, usia89, Ivettka, believe, Flexi, jenny88, Smartunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
mam nadzieję, że spokojnie spedzilyscie czaa Świąt. My jesteśmy u teściów, nam więc dostęp tylko z komórki, podczytuje co się dzieje:-)
Ja również mam usg 30 grudnia, ale po południu:-)
Któraś z Was pytała o szydelkowanie-zglaszam się
Spokojnego poswiatecznego weekendu!