Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Życzę Wam zdrowych i spokojnych Świąt. Niech będę przepełnione miłością, bo ona jest najważniejsza. Mam nadzieję, że wszystkie comming-outy przebiegną po Waszej myśli w przemiłej atmosferze (ja swój będę miała jutro u teściów).
Obyśmy w przyszłym roku wszystkie "spotkały się" z kruszynkami na rękach.
Strasznie się cieszę, że mogłam Was poznać :*usia89, Nona, Sabela, believe, pepitka, Ivettka, ania86poz, gigsa, Smartunia lubią tę wiadomość
-
Zdrowych Wesołych Świąt spędzonych w radosnej rodzinnej atmosferze. Dużo miłości i ciepła, aby te święta były niezapomniane i magiczne
usia89, Sabela, believe, pepitka, ania86poz, gigsa, Ivettka, Smartunia lubią tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
Witam wigilijnie
U mnie dziś nastrój mało radosnywczoraj chyba się przeforsowalam (pojechalam z mężem na szybkie zakupy, a później opieka nad 4 letnia siostrzenica męża), wieczorem pojawiło się plamienie i dzisiaj niewielkie, brzuch lekko pobolewa
wiec jesli to nie przejdzie zamiast na kolację wigilijna jadę do szpitala. Mam nadzieję, że obejdzie bez takich sensacji.
Ja także chciałam Wam życzyć pięknych, rodzinnych Świąt, samych magicznych chwil, wielu wzruszeń i super prezentów! A co! Biżuteria zawsze się przyda
Buziaki i do napisania po Świętachbelieve, Ivettka, Daisy, Smartunia lubią tę wiadomość
-
Moje drogie cieżarówki życzę wam w tym magicznym czasie Świąt wszystkiego co najlepsze
believe, Sabela, usia89, pepitka, Ivettka, ania86poz, gigsa, Daisy, Smartunia lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Dziewczynki, życzę Wam wszystkim Wesołych Świat, pełnych ciepła i spędzonych w gronie rodzinnym, wiele radości i żadnych nieprzyjemnych dolegliwości
Buziaczki kochane mamuski :* :*
Sabela, usia89, Ivettka, believe, ania86poz, gigsa, Daisy, Smartunia lubią tę wiadomość
-
Coleen ja chyba też się wczoraj przeforsowałam tym bieganiem i załatwianiem i też mnie pobolewa podbrzusze, jakby jajniki, ale bez plamień, trochę się martwię, ale mam nadzieję, że przejdzie...
-
nick nieaktualnyWitam w wigilijny wieczór
Przepraszam że dopiero teraz, ale wydarzyła się u mnie tragedia w rodzinie i nie miałam głowy...
Życzę Wam spokojnych,radosnych Świąt, bez zmartwień, trosk..no i niech dzidziolki zdrowo rosną w brzuszkach
Pozdrawiam Was ciepło :* -
Przepraszam Was że tak późno ale nie miałam chwilki żeby tu wejść,życzę Wam spokojnych zdrowych Świąt,oby nasze bobaski mocno się nas trzymały,rosły i wszystkie były zdrowe:)
Wesołych Świąt:)pepitka, believe, usia89, Ivettka, Smartunia lubią tę wiadomość
-
Witam się w 13 tygodni u ciąży dziewczyny! Jak przebiegły u Was wigilie?
Mi dzień mi zlecial niesamowicie szybko. Wszyscy bardzo różnie reagowali, ale oczywiście bardzo dobrze, wszyscy oczywiście beksa heheSpędziliśmy wczoraj piękne i pozytywne chwile, jestem bardzo zadowolona, że w końcu mogliśmy powiedzieć. Rodzice cieszą się, ze będą dziadkami, a dziadkowie - pradziadkami. Dziś ok 12 30 moja mama z bratem jadą do swojego miasta, a na 17 my do K rodziców, gdzie będzie rodzinka od drugiej strony - dziadkowie, chrzestny i kuzynostwo od strony K taty, więc będzie ciąg dalszy informowania.
Jak wczoraj wasze objawy? Mnie przy naszej wigilii z mama i bratem ogarnęła straszna słabość, mdłości i zmęczenie, bardzo mało zjadłam i ogólnie byłam taka osowiala... Ale u K rodziców trochę się rozruszalam, bylo dużo prezentów, chrzesniak zadowolony z super dźwigu z ToysRUs, śpiewaliśmy kolędy bo jego tata miał gitarę, wszyscy pili naszą weselną jeszcze, żeby wznieść toast za nowe zycie...
Jedynie co to musiałam wziąć Nospe bo od przedwczoraj boli mnie podbrzusze, jakby jajniki, bez plamien. Ogólnie lekarz zwiększył mi Duphaston z 2x1 na 3x1.
Miłego dnia i dalszego świętowania!Ivettka, Daisy, Smartunia, Sabela lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
ale się wczoraj najadłam, dobrze się czułam i wyglądałam i wszystko mi tak smakowało! mniam!
część rodziny dowiedziała się wczoraj o ciąży- fajnie było
teraz odpoczywam po pysznym śniadanku na kanapie, młody się bawi prezentami a mąż śpi! -
Dzień dobry wszystkim
Witam się w 12 tygodniu!
Ja też wczoraj się tak objadłam, że ledwo się mogłam ruszyćale na wszystko miałam ochotę i pomimo tego, że nakładałam sobie malutkie porcje, to wszystkiego chciałam spróbować! Dzisiaj od rana leniwie. Wstałam po 9, zjadłam śniadanie, a teraz leżę i odpoczywam.
Miłego dnia życzę!Mia S lubi tę wiadomość
-
Witam sie swiatecznie
Wczorajszy wieczór był bardzo miły i rodzinny, drugi raz spedzalismy go we trójkę, następne swieta będą juz w czwóreczkęMój konchany między innymi życzył mi zebym byla mniej nerwowa
Co do jedzenia to zjadlam wszystkiego po troszku ale najbardziej o dziwo smakowaly mi słone śledzie w smietanie za którymi raczej nigdy nie przepadalamno i uszka z grzybkami w barszczyku mmniam
potem prezenty i słodkie lenistwo, eh, cudny wieczór
Mam nadzieję że u was było równie miło :*
Ivettka, mam nadzieję że u Ciebie w rodzince juz wszystko w porządku...
Wesołych kochane :*Ivettka lubi tę wiadomość
-
believe wrote:Ivettka, no właśnie - już wszystko w porządku?
No i kolejne pytanie mam do Was. Czy któraś z Was szydełkuje?dora8201, Flexi lubią tę wiadomość
-
HEEEEJJJ:)!!!
Co tam słychac? Jak swiąteczne nastroje?
Ja objedzona leze i ogladam listy do M.
NONA czekam na relacje z ogłoszenia radosnej nowiny;)
Ja tymczasem jeszcze 2 dni i witaj 14tyg -4msc;)!!!!pepitka, usia89, believe, Ivettka, gigsa lubią tę wiadomość
-
A ja się narzarlam!!! Bo objadlam to mało powiedziane. Najgorsze jest to, że wszystko mi smakuje i przestać jeść nie mogę. Zjem i szukam czegoś jeszcze i czegoś jeszcze itd...Straszna będzie moja waga pod koniec ciąży jak tak dalej pójdzie
A tak poza tym to leniuchujemy i spędzamy ten czas w gronie rodziny. Jest super