Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny a jak u Was z duphastonem? Bo dzisiaj pytałam lekarza jak mam brać dalej(od początku brałam 3x1) zapytał czy brzuch boli-odpowiedziałam że nie. kazał 2-3dni wziąć 2x1 a pozniej odstawic jeżeli znów brzuch zacznie boleć brać z powrotem.
Sabela słodki maluch w 3d całkiem inaczej wygląda:) -
Dziewczyny maluszki cudowne
cieszę się, że wszystko jest w porządku. Sabela zdjęcie w 3d rewelacja i zazdroszczę siusiaka
Ja już nie mogę się doczekać kiedy poznam płeć. Może na początku lutego się uda, bo teraz to wątpię, że coś wypatrzy. A nawet jeśli to pewnie i tak nie powie teraz, bo za wcześnie.
Może jutro mi się nie uda wejść, więc już dziś chciałam Wam życzyć wesołych i spokojnych Świąt oraz zdrowych maluszkówIvettka, Nona, usia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚliczne te wasze bobasy i już takie duże
ja mimo dobrego humoru dzisiaj jestem już wykończona, a został mi jeszcze jeden prezent do spakowania ale zabrakło mi papieru
miałam jeszcze przyszykować talerze i resztę na jutro ale już chyba nie dam rady, idę się wykąpać, pomalować ładnie pazurki bo jutro jeszcze do pracy to nie będzie czasu jak wrócę
Jeślibym się już nie odezwała ja również życzę Wam Wesołych Świąt, przede wszystkim żeby nasze maluchy zdrowo rosły i ten pozostały czas do rozwiązania minął bardzo spokojnieNona, Agi lubią tę wiadomość
-
Sabela wrote:A o której masz?
gigsa, Ivettka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona, nic nie wspominała Mi o dentyście, zresztą i tak jestem w trakcie leczenia jeden ząbek już zrobiony, jeszcze zostały dwa i ściągnięcie kamienia
Na cytomelagie również nie dostałam, zobaczę jaki to jest koszt w diagnostyce i najwyżej wszystko za jednym razem sobie zrobię
Jeśli chodzi o luteinę bądź duphaston to mam brać do 13 tygodnia później stopniowo odkładać ..
Nona lubi tę wiadomość
-
witam kochane, ja ostatnio jestem do tyłu z wszystkim:( mdłości mi daja dalej popalić czasem wymioty .. całe szczęście że na święta do rodziców bo nic nie zrobiłam:/ dziś prezenty kupiliśmy..
duphaston mam brać już po 1 tab. na dzień i myślę ze za nie długo odstawię
Życzę wam na Swięta zdrówka, spokoju, dużo miłości, cierpliwości, rodzinnego ciepła, dobrego samopoczuciaNona lubi tę wiadomość
-
Ja Toceranu wzięłam tylko 1 szt. Wymioty nie dawały żyć. Nie podobała mi się treść ulotki i postanowiłam nie brać i zostawić "w razie czego" na święta
Co do Duphastonu to po ostatniej wizycie kazał mi zejść do 1 dziennie aż się skończy opakowanie. -
Dziękuję dziewczyny za troskę
wczoraj w sumie od razu usnęłam, ale budziłam się w nocy często i sprawdzałam, czy nie plamię. Standardowo dalej jest brązowy śluz, ale już krwi nie ma. Poczekam do końca tygodnia i jeśli plamienie dalej będzie występowało, to skontaktuję się z moją ginekolog i zwiększę dawkę Duphastonu.
Dzisiaj sobie pospałam do 10, odpuściłam sobie sprzątanie, tylko robiłam rzeczy, które nie męczą. Ale leżeć nie było jak. Jeszcze sobie przypomniałam, że na 15 mam fryzjera, więc wyzbierałam się i poszłam. Później na zakupy i dotarłam do domu. Obowiązków nawet nie mam komu oddelegować, bo mąż cały dzień w pracy... Jutro jeszcze do pracy, a później 4 dni wolnego, więc będę odpoczywała na całego na pewno
W ogóle to widzę, że dzisiaj fryzjerowy dzieńja bardzo lubię chodzić do fryzjera, odstresowuje mnie to.
Zielona, nie biorę luteiny dopochwowo. Więc to też nie to.
MaGdUsIa, super, że z dzidziusiami wszystko w porządkuniech rosną zdrowo! Fajnie, że w pracy wszyscy przyjęli tak miło wiadomość o ciąży. Ja też powiedziałam stosunkowo wcześnie, bo wiedziałam, że wtedy pracodawca i współpracownicy inaczej popatrzą na mnie i zrozumieją jak się źle poczuję.
Pisałyście o szczepieniach - ja w tym temacie jeszcze w ogóle się nie orientowałam, więc przynajmniej się dzięki Wam nauczę dużo
Mówiłyście o brzuszkach - u mnie waga jeszcze nie rośnie, ale brzusio już widać
radiszka, gratuluję wizyty! Pomimo tego, że nie jesteś w 100% zadowolona, to najważniejsze, że maluszek rośnie i ma się dobrze
anetaa1607, Tobie też gratuluję udanej wizyty!
Daisy, świetnie wyglądasz!
Mia S, czuję się już dobrze. Te plamienia były chyba spowodowane wczorajszym badaniem. Na razie mam brązowe plamienia w dalszym ciągu, ale jeśli one będą trwały jeszcze kilka dni, to zwiększę dawkę Duphastonu.
Sabela, Lena87, cudowne zdjęcia i śliczne bobaski
Lena87, u mnie było podobnie - na zdjęciu nie widać dokładnie tak, jak na monitorze, bo maluszek tak się wiercił, machał rączkami i nóżkami, że wyszło trochę zamazane
Odnośnie badań - mi jeszcze został też HIV i nie robiłam nigdy cytomegalii. Wybieram się początkiem stycznia na ponowne badania krwi i moczu, więc zrobię jeszcze te 2 na pewno przy okazji. O dentyście i interniście mówiła mi położna na wizycie na NFZ. Do dentysty wybieram się w styczniu, bo i tak wypadała mi mniej więcej w tym terminie wizyta, a do internisty już miałam 2 podejścia z powodu mojego kataru, który trwa już ze 3 tygodnie chyba... Ale cały czas u niego takie kolejki, że szkoda gadać.Nona, Daisy, Sabela lubią tę wiadomość
-
Aaaa:) moj bobanio piękny:)!!
Po genetycznym jest wszysztko ok, Pan byl zadowolony mowi ze nie ma zadnych obaw:)!
Dzidzia spala poczym nagle sie przebudzila i sie taaaak przeciagaaalaa i machala nózkami:)!!!
Widzialam piękna 1cm stópke i 5 pieknych paluszków u rączki.
Lekarz powiedzial, ze raczej stawia na dziewczynke!!!believe, mufinka, Nona, usia89, Daisy, jenny88, Smartunia, Sabela, Ivettka lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e2308e7d33e.jpg
Dzień dobły:) Jestem malutkim 6cm bobasem:)Nona, believe, usia89, Daisy, jenny88, Smartunia, Sabela, Ivettka, anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
Marteczka super, że wizyta udana.
Jestem strasznie ciekawa czy nam się te wczesne rozpoznania płci potwierdzą.
Jutro chyba nie będę miała czasu zajrzeć więc:
życzę Wam Zdrowych, Spokojnych i Szczęśliwych Świąt, buziaczki -
nick nieaktualny
-
Believe, dobrze że juz lepiej!
Teraz leniuchuj.... no za dwóch !
Super że już macie takie duże te bobaski
Mój na ostatnim usg wyglądał jak krewetka, i wisiał główką w dół
Teraz idę 30. grudnia.... musiałam się do drugiego gina zapisać, bo przecież bym nie wytrzymała do 19 styczniaMuszę podejrzeć kruszynę
Wesołych Świąt dziewczyny!Nona, believe, Ivettka lubią tę wiadomość
synku, trzymaj się mocno mamusi !
-
Nona wrote:Marteczka, super foto i najważniejsze że badanie genetyczne ok. przez pochwę czy brzuch miałaś?
Nona lubi tę wiadomość