Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie lipcówki
ja też dziś mam w planach zrobić tort bezowy, tartę cytrynową i wz-kęno i jeszcze chrzestna synka z rodzinką nas odwiedzi więc dzień zleci a jutro... strasznie się nie mogę doczekać czerwonego barszczu z uszkami-mniam mniam
No i pochwaliłam się koleżankom ciążą- gratulacji nie było końca -
Juwelka,
mi poleciła dziewczyna z bbf dr Brzóskę, czytałam o niej, i ma dobre opinie, więc ide tam...
dopiero na 19 stycznia, raaaany.... uświerknę do tego czasuuuuu....
A o Swissmedzie też miałam Wam pisać... też słyszalam, że juz nie bedzie możliwości bo likwidują...
też nie wiem czy to prawda, i sie zmartwilam, bo miałam chrapkę na ten szpital!synku, trzymaj się mocno mamusi !
-
Masz rację
Tydizen wcześniej wysyłam krew na NIFTY. Przy okazji prędziutko bedę znała płeć, bo dodają do wyniku ;DDD Czyli już w styczniu się u mnie dużo okaze
Narazie to znów pożałowałam, że marudziłam na brak objawów, bo rano ledwo udalo mi się złapać pion))))
Wstałam w ogóle wściekła na cały świat, i nic mi nie przechodzi. Chyba dziś będę rzucać gromami
I nic mi nie smakuje, już nie wiem sama co mam jeść.
Muffinka, na co jak na co, ale na uszka to zacieram łapki :DDDWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 10:57
Nona, Daisy lubią tę wiadomość
synku, trzymaj się mocno mamusi !
-
ja juz na mdłości nie mam sposobu w poprzedniej ciąży działał kefir mleko jogurt aktualnie nic nie działa a ja czuje sie jak na mega kacu jakby zołądek mi nie pracował
Mia S lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Witam Kochane po nieprzespanej nocy
Dużo dobrego się działo mimo tego niewyspaniaSiostra mojego męża urodziła w nocy synka, więc zajmowaliśmy się jego starszą siostrą na czas kiedy rodzice pojechali rodzić
Wszystko poszło super, a mały urodził się 2h po dotarciu do szpitala. To taka pokrzepiająca wiadomość dla tych z Was, które czekają na drugie dziecko
Nie wiem co się dzieje, ale ja baaaaardzo czekam na kolację wigilijną, nawet nie dlatego, że robimy ciążowy "comming out", ale nie mogę się doczekać tego jedzenia. Wcześniej nie za bardzo przepadałam za potrawami wigilijnymi, a teraz odliczam godziny i zjem wszystko
Sabela, Mia S, Nona, believe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Sabela-a mnie ciekawi jak to było widać że chłopiec?
Tak się rozkraczył czy gin specjalnie jakoś naciskał głowicą żeby sie ruszył?
To już na 100% widziałaś, masz jakieś foto?
Mam, ale szału nie robią, bo tak jak pisałam nie chciał współpracować. Ale zeskanuje później. Siedzieliśmy tam prawie godzinę. Miałam usg i brzuszne i dowcipne. Lekarz mnie dźgał po brzuchu i głowicą, żeby uchwycić to co trzeba.
No i o płci długo, długo nic nie mówił.
Jakoś pod koniec pyta czy chcemy wiedzieć i , że chłopak. A ja go pytam czy na pewno a on, ze jakby nie był pewny to by nie mówił bo on nie z tych co strzelają
A potem mi pokazał coś streczącego i mówi, że tu widać
A ja banan na twarzy i już do końca mi nie schodził. Maż też pokraśniał cały -
nick nieaktualny
-
No dla mnie też. Miałam taką cichą nadzieję, że się dowiem ale nastawiałam się bo jednak wcześnie jeszcze.
Czyli jednak dobrze celowaliśmy z w ovu z mężem
Kalendarz chiński i obrączka się potwierdziły, ale PH, chęć na słodkie i gorsza cera nieNona lubi tę wiadomość
-
Hej kobitki!
Moja wizyta wczoraj pozostawila wiele do zyczenialekarz jakis zly i nie w humorze USG trwalo moze 2 min i atmosfera taka sobie. Jak bylam u niego prywatnie to byl inny czlowiek
Jedyne co powiedzial to ze serduszko bije a maly ma 2cm
no i dal skierowanie na badania a bastepna wizyta za miesiac... karte ciazy tez polozna zalozy dopiero za miesiac...
A co do waszych wigilijnych smakow to zazdroszcze... ja mimo ze robie te potrawy to kompletnie nie mam na nie ochoty. Apetytu zero... -
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane,na początku gratuluje udanych wizyt,piękne te Wasze bobaski:)
Choinki też piękne,codziennie Was podczytuję
Ja dziś po badaniu prenatalnym:) Lekarz nie widzi żadnych nieprawidłowości,według usg dzisiaj 12tydz i 5 dzień serduszko bije 163 razy na minutęNT 1,5,kość nosowa widoczna,czaszka,sierp mózgu.kręgosłup,żołądek.pęcherz moczowy,kończyny górne,dolne i inne pomiary prawidłowe. spróbuje dodać zdjęcie,robione przez mojego ukochanego przez tel. mam też filmik jak dzidzia skacze,macha i ssa kciuka:)
Sabela, Marteczka91, Smartunia, Daisy, juwelka, jenny88, Coleen, usia89, tinka, Ivettka, kierzynka, mała2930, believe lubią tę wiadomość