Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Believe, ja jak mialam plamienia to gin. zwiekszyla mi dupka z 2x 1 do 2x2 do tego 3 x magne b6 i nospa 3x1 jezeli bedzie brzuch bolał. Przepisano mi to na izbie przyjec, ale moja gin tez potwierdziła by to brac przez najblizsze 2 tyg. Wszystko jest ok
Czy bierzesz np luteine dopochwowo? Bo gin mi powiedziala ze to moze byc reakcja wlasnie po luteinie, gdy zbyt dlugo sie bierze.
-
Witajcie, juz mnie dawno tutaj nie bylo i niezdazylam was nadrobic bo dziewczyny dajecie czadu iloscia naprodukowanych stron
Po skrocie co u mnie? W zeszlym tyg. Bylam na usg wszystko dobrze, blizniaki mniejsze o 1 tydz. Ale lekarz uspokaja ze to poprzez to ze ich jest dwojka, mialam sie pochwalic zdj. Ale niestety nie wiem jak je mam dodac abyscie mogly moje pociechy zobaczyc,
Badania pen. W 13 tyg. W rzeszowie koszt 200 zl. Wiec w zasadzie tak jak wszedzie,
Dzisiaj odbyla się moja pierwsza wigilia w firmie, juz powiedzislsm o ciazy ze wzgledu na to ze mialam duzo nieobecnosci ze wzgledu z chorobą i musze sie przyznac przyjeli to niesamowicie gratulacje calusy i widac ze beda sie o mnie troszczyc i dbac, takze szykuja sie male fory dla ciezarnej, ponad to dostalismy prezenty!!!
W tym momencie slucham koled i wpatruje sie w kominek i pakuje prezenty... takze do uslyszenia jutro,
Buziaki spokojnej nocy.
Nona, Daisy, believe lubią tę wiadomość
-
mamusia wrote:A USG 3/4D kiedy robicie? W którym tygodniu???
Ja mam dwóch chłopców, więc może tym razem jakieś urozmaicenie... choć nie mówię, że z chłopami źlei w tej ciąży będzie podobnie, bo już ostatnio (11t0d) miałam na chwilę podgląd maluchów
Może zapiszemy się na dodatkowe połówkowe w 3d, zobaczymy.
Szczepionki
Nie brałam żadnych pneumo, rota, meningo, ospy, 5w1 czy 6w1. Synka szczepiliśmy tylko bezpłatnymi z NFZ. Znosił dobrze, nie było żadnych NOPów. Do tej pory był 2 razy chory, teraz jest 3 ale póki co bez antybiotyku; więc chyba nie jest tak źle... Przed nami szczepienie na MMR, ale póki co odraczamy jak najdłużej się da...
Z bliźniakami jeszcze nie wiem jak będzie czy będziemy szczepić (też tylko na NFZ do MMR) czy nie zaszczepimy wcale na nic. Póki co o tym nie myślę...
Jak Wasze przygotowania do Świąt ??
U nas ciasteczka gotowe, mąż dziś zrobił krokiety i prezenty spakowane. Jutro robię wigilijne kapuśniaczki (z bloga MW), piernik w foremce choincei makowca. Wigilię spędzamy u moich rodziców, a wieczorem idziemy do teściów. W 1 święto zamiana, a w 2 będziemy odpoczywać
Dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 23:55
Nona lubi tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
witam sie z rana z niecierpliwością czekam na dzisiejszą wizytę szkoda że na nfz no ale cóż
Gratuluję udanych wizyt
Believe koniecznie leżenie i bedzie dobrze:)
a ja biorę się w końcu do roboty sernik sam sie nie zrobihttps://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
nick nieaktualny
-
dzień dobry... jaką piękną jesień czy wiosnę mamy tej zimy - śpię przy otwartym oknie, słyszę deszcz szumiący i ptaków śpiew.... no na zimę to to mi nie wygląda
BELIEVE zgadzam sie z dziewczynami - po prezenty wysłac kogoś a praca w domu nie ucieknie! najważniejsza teraz jesteś Ty i maluch! ja bym nie wstawała z łóżka - chyba, że do toalety!
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!
ja dziś mam do ogarnięcie łazienkę jeszcze i podłogi (ale przy takiej pogodzie i kocie i psie wychodzącym na dwór mycie tych podłóg to syzyfowe prace), wczoraj synu mi poodkurzał całą górę i muszę przyznać że zrobił to naprawdę dokładnie!
DAISY a miałam Ciebie pytać już jakiś czas temu - córę masz z lipca 2008?? posłałaś ją do szkoły czy jeszcze w zerówie jest??believe lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
mała2930 wrote:serniczek w piekarniku ciekawe jak wyjdzie pierwszy raz go robiłam:)
moi niezawodnym objawem ciążowym jest to, że żadne ciasto mi nie wychodzi mimo, że świetnie piekę i poza ciążą nie zdarzyło mi się, żeby mi jakiekolwiek ciasto się nie udałonp w tej ciąży w 4 dni po owulacji nie wyszły mi muffinki - zwykłe najzwyklejsze... co najdziwniejsze zważyło mi się ciasto na nie
więc w tym roku na święta mam odpuszczone pieczenie...
mała2930 lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Czesc kochane ja juz u fryzjera z farba na glowie
mam jakis mix ciemnego brazu z czekoladka
mam nadzieje ze wyjdzie ok
potem podciecie i na zakupy. Dorsz i te sprawy i potem prosto w gary
A co do ciast to w ciazy opadly mi juz babeczki i 2 serniki. Tylko jablecznik wychodzi niezawodny. Jutro rano robie to wszystko wiec mam nadzieje ze bedzie ok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 10:27
Sabela, Nona lubią tę wiadomość
-
Witam się z pracy:)
Nadrobiłam Was.
Nona, Zielona i Belive, dobrze, ze po wizytach wszystko ok.Rosną nam te maluszki:)
Marteczka, Muffinka fajne brzuszki:) Ja nie widzę różnicy w moim. Płaski nie jest bo i nigdy nie był, nie urósł tylko ciężko mi go wciągnąć.
Tysia ale super, że pappa wyszło dobrze, teraz możesz w spokoju cieszyć się ciążą
Daisy to masz podobny kolorek do mojego. Ja jeszcze dziś tylko henna brwi z regulacja. Fryzura świeża, paznokcie zrobione, mogę ogłaszać światu, że będę mamusią
Nona, Daisy, believe lubią tę wiadomość