Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona zachcianki też mam
mandarynki też wcinałam jak szalona, szczególnie przy mdłościach
a dzisiaj trochę zaszalałam bo zjadłam domowe frytki, później śledzie w śmietanie, potem czekoladę a teraz dopchałam kilka chipsów
raz na jakiś czas bierze mnie na " nie zdrowe " jedzenie
a innego dnia jedyne co bym mogła jeść to owoce różnego typu
Nona, Smartunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie. Piękne macie te brzuszki,ja mam też wielki ale to nie z powodu ciąży:) choć widze po sobie że brzuch urósł bo spodnie cisną mnie na brzuchu a przytyłam od początku niecałe 2kg.
Juwelka ja od początku świąt tez co chwilę łapie za coca-cole bardzo mi smakuje i myślę że nie można przesadzać że wszystko może nam zaszkodzić, zjadłam też bardzo dużo śledzi
Nona przed chwilą koleżanka do mnie dzwoniła że w pepcco są przeceny na body i ciuszki dla niemowlaków,ceny zaczynają się od 2zł. -
Brzuchole świetne dziewczyny macie ,a jakie z Was szczuplaki ... matko kompleksów się nabawię ...
Nona wrote:U mnie dalej nic. Zero dolegliwości, zero brzuszka, zero linii
Nona wrote:Jeśli doświadczone mamuśki coś doradza będę wdzięczna. Tak wiem ze za wcześnie
cati wrote:apropo bodziaczkow to ja ostatnio kupilam za 13 zl w Tesco 6 szt. bodziaczkoww takim szesciopaku. Rozmiar 60 cos . Nie dla siebie bo nie wiem jeszcze co tam w brzuszku grasuje ale wydaje mi sie ze przecena solidna
a i bardzo sliczne !
Nona, Smartunia lubią tę wiadomość
-
co do szkoły rodzenia u nas w szpitalu jest darmowa szkoła dla każdej kobiety i ja się tam wybieram:) szkoła jest dla kobiet od 26tyg ciąży harmonogram zajęć jest już wystawiony,muszę podjechać zapytać się kiedy mam się zapisać żeby było wolne miejsce.
-
anetaa1607 wrote:Nona przed chwilą koleżanka do mnie dzwoniła że w pepcco są przeceny na body i ciuszki dla niemowlaków,ceny zaczynają się od 2zł.
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚliczne brzuszki macie, ja też już mam trochę ale ostatnio zrobiłam sobie zdjęcie na leżąco i nie mogę się na nie napatrzeć bo w tej pozycji wygląda super jak ciążowy a nie jak poświąteczny ( bo normalnie jak stoję to czasem jak ciążowy a czasem jeszcze jak poświąteczny
:D )
Co do ciuszków to ja po swoich przejściach mam jeszcze zakaz kupowaniaChociaż mam jeden kocyk mały nowy bo był dołączony do rogala którego dostałam pod choinkę, a tak to mąż mi jeszcze zabrania kupować
a co do szkoły rodzenia czytałam chyba o 2 w swojej okolicy ale jeszcze się nie zdecydowałam .. ale jakbym chciała rodzić z mężem u mnie w szpitalu to muszę zaliczyć szkołę u nas a jeszcze się nie zdecydowałam do końca gdzie będę rodzićNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co do ruchów też już strasznie chciałabym poczuć .. nie mogę się doczekać .. co chwilę sprawdzam w innych książkach kiedy można już poczuć ( jakby miało mi to coś dać że przez to będzie szybciej
)
Jutro mam wizytę i znowu stres czy jest wszystko ok .. chyba nigdy mi to nie przejdzie przed każda wizytą będę mieć stres
Ja jestem jakieś 1,5 kg do przodu więc myślę że jest w miare, ale dzisiaj też miałam dzień niezdrowego jedzeniaNona, Mia S lubią tę wiadomość
-
tinka wrote:a co do szkoły rodzenia czytałam chyba o 2 w swojej okolicy ale jeszcze się nie zdecydowałam .. ale jakbym chciała rodzić z mężem u mnie w szpitalu to muszę zaliczyć szkołę u nas a jeszcze się nie zdecydowałam do końca gdzie będę rodzić
tinka lubi tę wiadomość
-
Dziewuszki dziewuszki piękne te wasze brzuszki
Mój też już jest pokaźny, jak nie zapomnę to zrobię zdjecie i wstawie. I nie jest to oponka po świętachfakt, do szczuplaczkow może nie należę ale akurat brzuch tak poza ciążą miałam zawsze płaski.
Juwelka, super że u ciebie juz lepiej, a ja bym sie tak bardzo ta pepsi nie przejmowala na razie, tobie potrzebne kalorie
Usia, śledzie w smietanie mmmmmwczoraj nawet wieczorem je jadlam przed spaniem
a jeszcze ostatnio mi bardzo smakowaly grzybki marynowane, takie octowe słone i bardzo pikantne, POEZJA
Nona, ja tez wcinam dużo mandarynekfajnie że coming-out tak sie udał, ale jak inaczej miało być
co do szkoły rodzenia to nie poradzę bo nie chodzilam i teraz tez nie będę, szkołę rodzenia miałam przy pierwszym prodzie hehe
usia89, juwelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
usia89 wrote:powoli rośnie ale kreski nie mam
Jeszcze trochę i każda będzie wstawiać zdj brzuszkai będzie album
Za mną od kilku dni chodziły śledzie w śmietanie, i czytałam na necie że niby się nie powinno ich jeść bo przecież są surowe, ale tak za mną chodziły że nie wytrzymałam i musiałam sobie nałożyćwiecie co ??? Jak wzięłam do ust tak oniemiałam
boziu jakie to jest pyszne
mówi się że jak kobieta w ciąży ma na coś ochotę to powinna sobie to zjeść
i tak więc zrobiłam
mi znowu lekarz powiedział, żebym śledzie jadła bo to jedna z najzdrowszych ryb dla ciężarnych
ania86poz wrote:Wczoraj zauważyłam na brzuchu ciemną ciążową linię. Podoba mi sięteż macie?
nie mam i mam nadzieję, że nie będę miała
dla mnie ta kreska i wypukły pępek to najgorszy widok w ciąży
Cati chyba faktycznie masz największy brzuszek!
aczkolwiek wczoraj jak poszliśmy na imprezę ze znajomymi to nie musieliśmy oznajmiać ciąży bo wszyscy na wejściu się sami zorientowali jak mnie zobaczyliWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 20:05
usia89, Nona, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Ja chodzilam do szkoły rodzenia razem z mężem i na prawdę fajnie bylo. Maz sobie dużo uświadomił bo wiecie my kobiety to male encyklopedie wiedzy a oni jakos nie czytają o ciazy, porodzie itp.
Niestety nie pamięta od którego tygodnia zaczelam, po prostu polozna przypiela mnie do danej grupy na podstawie terminu porodu. I u nas ta kobkretna byla platna - 200zl.
Ostatnio mam parcie na wybór imienia. Ciągle wertuje kalendarze, szukam po necie. I jak znajdę cos fajnego to mężowi nie pasuje. Mamy inny gust. A to przeciez nasz wspólny wybór. Jedynie wiemy, ze na drugie będzie Aleksandra lub Aleksander - po mnieNona lubi tę wiadomość