Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
mufinka wrote:ja wolę żeby była ta lista bo nie chce mi się za każdym razem w tabelkę wchodzić. można ją tylko uaktualnić bo niektórych dziewczyn nie kojarzę w ogóle.
-
Nona wrote:co wybieracie Sylwester z TVN/Polsatem czy Dwójką bo nie wiem czy zabaluję we Wrocławiu Gdyni czy Krakowie tej nocy hihi. A poważnie to u mnie o 20:00 kolacja, potem film i wątpię że dotrwam do północy o 22 kąpiel i seksik, chyba w łóżku przywitam Nowy Rok
A na fajerwerki mamy w planach podjechać na pobliski stok pooglądaćNona, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, bardzo dawno nie zaglądałam, ale chciałam Wam życzyć spokojnej w tym roku "zabawy" sylwestrowej i aby Nowy Rok był dla nas wszystkich bardzo szczęśliwy, zdrowy i aby wszystkie ciąże dotrwały bez niespodzianek do lipca!
U mnie dzisiaj wg BBF "granica bezpieczeństwa", więc bardzo się cieszę! Wczoraj widziałam Groszka, ma 4 cm, machał rączką i nóżkami, serduszko w porządku i moje wyniki w normie, więc dzisiaj jestem spokojna. Niesamowite to jest, nie potrafię określić tego uczucia i uwierzyć, że noszę małego człowieka
A 13.01 (12t5d) mam USG genetyczne u specjalistów, więc mam nadzieję, że pooglądam z mężem Groszka dokładniejPo cichu liczę też że poznamy płeć, bo mojej koleżance u tych samych lekarzy i na tym sprzęcie udało się to już w 11 tyg (chłopców widać wcześnie
)
My na razie powiedzieliśmy tylko rodzicom i rodzeństwu o szczęściu, resztę wtajemniczymy po wizycie usg.
Piękne macie brzuszki, zazdroszczę, bo u mnie to jeszcze ledwo co widać i chyba na razie to tylko ja widzę i czuję różnicę, ale w jeansy jeszcze się mieszczęSmartunia, Nona, mała2930, usia89, gigsa, Ivettka, jenny88, believe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej,
gratuluję udanych wizyt :*
Mnie dzisiaj coś złapał stan podgorączkowybrałam już apap i mam 37
nie wiem jaka ma być temperatura w ciąży ale czuję się tak jakbym własnie miała gorączkę i jest mi zimno
Nona mi też nie pasuje zapach palmersanawet chyba do połowy nie zużyłam
kupiłam inne
My dzisiaj u mojego brata będzie kilka osób, dobrze że to domówka to tak trochę nie ładnie ale będę mogła się w każdej chwili położyć czy cośDobrze że nie wybraliśmy się gdzieś indziej na jakąś imprezę bo chyba nie dałabym rady .. a też mój M kupił mi szampana dla dzieci
Nona lubi tę wiadomość
-
ja mam tą poduszkę i polecam w zestawie była jeszcze poduszka poporodowa http://allegro.pl/poduszka-cebuszka-dla-kobiet-w-ciazy-rogal-jersey-i4915271732.html
a co do palmersa to tez mnie od niego odrzucaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 14:44
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie w 2 trymestrze!
Na poczatku chcialam wszystkim pogratulowac udanych wizyt i ujrzenia bobasowCiesze sie, ze u wszystkich USG genetycne wyszlo dobrze. Ja USG genetyczne mam 5.01 juz nie moge sie doczekac. Piekne macie juz brzuszki u mnie tez juz widac postaram sie zrobic zdjecie i je wrzucic
Dziewczyny chcialam Wam zyczyc udanej zabawy dzisiaj i Szczesliwego Nowego Roku aby byl szczesliwy, pelen milosci i zdrowka!!!ania86poz, Sabela, Nona, juwelka, Ivettka, jenny88, Smartunia, Lenka87, anetaa1607, believe lubią tę wiadomość
-
Kochane ja wam chciałam w Nowym Roku życzyć abyśmy wszystkie szczęśliwie i spokojnie dotrwały do lipca i przytuliły swoje zdrowe, kochane skarby!
gigsa, usia89, Nona, ania86poz, Ivettka, Sabela, Smartunia, Coleen, As-ia, Lenka87, anetaa1607, believe lubią tę wiadomość