Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Co do tej listy na 1 stronie, to ona strasznie nieaktualna
Może by ją całkiem usunąć, a tą w Excelu zrobić w linka??
Juwelka, mdłości oczywiście mamWzięłam się za sprzątanie i o nich zapomniałam, ale teraz siadłam i znowu o sobie dały znać
Kiedy to się skończy ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 13:24
-
mufinka wrote:ja wolę żeby była ta lista bo nie chce mi się za każdym razem w tabelkę wchodzić. można ją tylko uaktualnić bo niektórych dziewczyn nie kojarzę w ogóle.
poza tym szkoda usuwaćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 13:35
Ivettka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja po drzemce, czuję się o niebo lepiej. Zaraz z mężem ruszamy na zakupy sylwestrowe
u nas również domówka
. Też się zastanawiałam nad kupnem poduszki ale doszlam do wniosku że i jasiek da radę. Co do picia to ja tylko soczek i picolo
Nona, Smartunia lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:ale to pierwsze zdjecie?
Przepraszam ale ja niekumata na tych zdjęciach trzeba mi powiedzieć co mam zobaczyć-cały dzidziuś tam jest?
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kahaśka wrote:A to mój "Kazik" z zadartym noskiem
Ja to sobie zbieram wszystkie zdjęcia usg i lądują one w albumach.Tylko,że nie spodziewałam się,że mają one małą "żywotność". Niektóre zdjęcia Luizy z usg to tylko biała plama .... Musze ksera porobić
-
Witam, kolejny tydzień za mną. Ale ten czas leci
My po zakupach, kupiłam sobie dwie bavarie jablkowe. Uwielbiam cydr i somersby wiec mam nadzieje, że to chociaż troszkę podobny smak. No i picolo truskawkowe dla nas obu bo mąż nie lubi szampana więc wypije ze mnąNona, Smartunia, usia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
As-ia wrote:podobnie jak u mojego malucha świetnie ujęta główka
Ja to sobie zbieram wszystkie zdjęcia usg i lądują one w albumach.Tylko,że nie spodziewałam się,że mają one małą "żywotność". Niektóre zdjęcia Luizy z usg to tylko biała plama .... Musze ksera porobić -
Nona wrote:Asia ja każde zdjęcie z usg skanuję i mam w kompie katalog BOBAS i opisane datą. Może masz skaner w pracy albo mąż albo w punkcie ksero zeskanują.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 13:55