Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:UWAGA. Nona jak zwykle wyskoczy z tematem przed czasem ale kiedy najlepiej zrobić usg połówkowe? Bardziej 18 tydzień czy bardziej 21 ? Ja oczywiście wymyśliłam takiego specjalistę, że musze się 2-3 mies wcześniej umawiać więc będę dzwonić tuż po Nowym Roku.
-
Flexi wrote:Nie pozniej niż 22-23 tydzień bo dziecko będzie juz na duże by je sprawnie pomierzyc. Mysle, ze kolo 20-21 tyg jest super pójść na polowkowe.
A to Twój główny gin Ci nie powiedzial kiedy masz pójść?Flexi, Nona, jenny88, mała2930, hibiskus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie sylwestrowo. U nas noc nie przespana Młody chory... Inhalator w akcji... Mam nadzieję że wystarcza. My też kameralnie ze znajomymi. Piccolo jest. Zimne ognie także.
Życzę Wam świetnej zabawy (tym co na balach i szerszym gronie) i romantycznych wieczorów (tym co ostatni raz we dwoje)Coleen, Nona, gigsa, Smartunia lubią tę wiadomość
-
gigsa też kupię tą poduszkę, fajnie się zwija i będzie zajmować mniej miejsca.
Co do sylwestra to my idziemy do parki z 4 letnim dzieckiem więc też będzie spokojnie:) robię m.in. sałatkę ziemniaczaną, mam straszną ochotę!
Nona, gigsa lubią tę wiadomość
-
A u nas wyszła spontaniczna impreza- wszyscy z pracy się zorganizowali bo nie mieli planów i robimy imprezę u jednej z koleżanek z pracy
mieszka po sąsiedzku więc będę miała bliskoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 12:44
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a Ja właśnie ugryzłam jabłko... i kwiczę z bólu ,nie mam pojęcie co się dzieje to 8ka ,która 2 tyg.temu została zatruta ,a teraz boli jak diabli ....
mój stomatolog dziś nie przyjmuje ,będę skazana na pogotowie dentystyczne ...
o matko,ale ból... -
nick nieaktualny
-
Pokaże Wam Naszego malucha z usg genetycznego 12tyg.+ 0d.
http://zapodaj.net/ad57050626389.jpg.html
http://zapodaj.net/84f07a9f8b82a.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 13:07
juwelka, usia89, mufinka, gigsa, Smartunia, Nona, Flexi, jenny88, Sabela, mała2930, ania86poz, Lena87, believe lubią tę wiadomość