Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja. Ja dotrwalam do 5:45. Tak bezsenność ;( I w dodatku po 2 godzinach pobudka przez siostrzenice. Oj to będzie długi dzień...
-
U nasSylwester zaczął sie w szpitalu na pediatrii na szczęście tylko inhalacje doslal i antybiotyk (ostre zapalenie oskrzeli) później już duszności ustały i Młody siedział z nami do 2 w nocy. Teraz odsypia. Toast wzniesiony sokiem grejfrutowym
Wszystkiego dobrego dziewczyny w tym szczególnym rokuIvettka lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja w 2015 roku, naszym roku....
U mnie sylwester minął w łóżku z wodą z cytryną, ale najważniejsze że u boku mego męża...o 23.00 odpadłam i poszłam spać...u nas strzelali już od 19 co chwilę, więc dużo nie straciłam...
Ivettka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja się witam poczwórnie: w Nowym Roku, w 14 tygodniu, w 4 miesiącu, w II trymestrze! Wszystko mi się tak pięknie zbiegło
My byliśmy na spokojnie z czwórką znajomych, oglądaliśmy trochę 2, trochę TVN, jedliśmy pyszne specjały, graliśmy w grę planszową Alias, ja wznosiłam toast Picollo i cudem wytrwalam do 2:00. Na szczęście mieszkamy blisko, więc w autko, 10min i łóżeczko
Też myślę o zakupie poduszki do spania, moje problemy z kręgosłupem teraz wychodzą i bardzo mi dokuczają...
Wszystkiego co najlepsze w Naszym roku dla każdej z osobna! Nudnych ciąż, żadnych dolegliwości i bezproblemowych rozwiązań
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 10:09
ania86poz, Smartunia, anetaa1607, Ivettka, believe, dora8201 lubią tę wiadomość
-
serena1989 u mnie też pierwszy dzień II trymestru! Czekałam bardziej na tą chwilę, niż na nowy rok;) także odliczanie było podwójne:)
Smartunia, hibiskus, Ivettka, believe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja wytrwałam do 3ciej:) powierzyłam facetowi schowanie dwóch sałatek do lodówki i skończyło się tym, że na śniadanie nic nie ma (bo zapomniał
). A taką miałam ochotę na zwykłą sałatkę ziemniaczaną na śniadanie... był w stanie sylwestrowym także nie zamierzam długo się wkurzać
-
Aszka1 wrote:U nasSylwester zaczął sie w szpitalu na pediatrii na szczęście tylko inhalacje doslal i antybiotyk (ostre zapalenie oskrzeli) później już duszności ustały i Młody siedział z nami do 2 w nocy. Teraz odsypia.
Aszka1 lubi tę wiadomość
-
ja wytrzymałam do 3:) oglądałam "służące" zryczałam się jak głupia pod koniec:)
poduszka do spania jest naprawdę genialna i odciąża kręgosłup:) ja nie do końca wierzyłam,że jakaś tam poduszka że to przereklamowane,ale prawda jest taka,że to całkiem inna jakość snu:)
Nona lubi tę wiadomość
-
Witam w Nowym Roku
mt wytrwaliśmy do 1 ale spaliśmy do 11
hibiskus wrote:ja wytrzymałam do 3:) oglądałam "służące" zryczałam się jak głupia pod koniec:)
A poduche mam upatrzaną taką jak wklejała Gigsa, tylko muszę zamówić. -
Witam się i ja
impreza ze znajomymi z pracy mega udana, świetnie się wybawiliśmy
wytrwałam do 1 bo kręgosłup tak bolał i śpiąca byłam i zmęczona ale super było. impreza zorganizowana w 5 minut a wyszła jedna z lepszych
dziś leniuchujemy.
Miłego dnia wam życzę i również baardzo sie cieszę, że was poznałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 13:10
Ivettka lubi tę wiadomość
-
Witam się w Nowym Roku
Ja wytrwałam do 1, a potem pobudka co 1,5 godziny na siku. Dziś za to mam ogromną ochotę na kubełek z kfc. Chyba trzeba się skusić -
I ja się witam w 2015. U nas sylwester bardzo spokojny,całkiem inny od poprzednich sylwestrów taki spokojny... posiedzieliśmy sobie sami w domku przy tvp2
przed 12 poszliśmy na nasz rynek (10min spacerkiem) pooglądaliśmy fajerwerki otworzyliśmy szampana (piccolo)wypiliśmy go na rynku,wróciliśmy do domku i o 2 spać
a dziś lenistwo:)
-
Dziewczyny macie zawroty głowy? Ja nie miałam, ale wczoraj u znajomych było strasznie duszno i tak mi się zakręciło w głowie, że musiałam się położyć. Dzisiaj mniejsze, ale też mam...
-
Witamy w Nowym Roku
życzę Wam dużo zdrowia, bezproblemowego przebiegu ciąż i szczęśliwego rozwiązania
oraz spełnienia wszystkich marzeń i planów
---
Sylwestra spędziliśmy w domu z mężem i synkiem. Miała być domówka ze znajomymi ale mąż z gipsem, a synek dalej na antybiotyku, więc musimy to przełożyćSynek wariował do 22, a potem super spał do rana
Fajerwerki go nie obudziły, mimo że na placu pod blokiem głośno strzelali. Teraz odpoczywamy, a pod wieczór mamy gości.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 16:32
gigsa, Ivettka, anetaa1607, libellula83, believe lubią tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
ania86poz wrote:Dziewczyny macie zawroty głowy? Ja nie miałam, ale wczoraj u znajomych było strasznie duszno i tak mi się zakręciło w głowie, że musiałam się położyć. Dzisiaj mniejsze, ale też mam...
-
Dziewczyny, jeśli u Was nie na bakier z angielskim to BARDZO, BARDZO polecam obejrzenie tego filmu, tylko dziś i jutro jest za darmo:
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2014/12/27/seeding-baby-microbiome.aspx?x_cid=20141227_lead_seeding-baby-microbiome_facebookdoc
Opowiada o tym jak poród wpływa na zdrowie całego społeczeństwa, ale też samego tego konkretnego dziecka. Bardzo poszerzający horyzonty i zmuszający do wyjścia poza medyczny schemat.Nona, Daisy lubią tę wiadomość