Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejo
Dodałam na FB zdjęcie brzuszka bo tutaj nie umiem wstawić
Zdjęcia dzidzi nie dodaję bo czekam na wizytę 13.01. wtedy mam prenatalne i wtedy może wstawie zdjęcie
Ta pogoda Mi nie służy:/ Nie mam ochoty z łóżka wstaćszaro, buro, zimno
Zaraz napale sobie w kominku i kładę się do łóżka heheh.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, dajcie znać jak będziecie po -
nick nieaktualny
-
anetaa1607 wrote:Witacie dziewczyny. Gratuluje udanych wizyt:) coraz piękniejsze te wasze bobaski:) zazdroszczę poznanych płci:)
Co do grupy krwi ja mam 0Rh- a mój ukochany ARh+ konflikt niestety jest.
Wczoraj wyszłam ze szpitala,za dużo się nie dowiedziałam na szczęście szyjka macicy nie skraca się dalej 3cm, lekarz powiedział że ciąża jest żywa(po poniedziałkowym usg) trochę się zdziwiłam że na recepcie dostałam duphaston 3x1 jak w szpitalu go w ogóle nie dostawałam. Powiedział mi tak "jest na tyle dobrze żeby wypisać Panią do domu ale na tyle źle że trzeba brać tabletki" zgłupiałam nie wiem po czym to wnioskują jak nie zrobili mi prawie żadnych badań w pon tylko usg i pobrali krew nawet na odchodne nie sprawdzili czy z dzidzią wszystko ok, pocieszam się tym że do tej pory nie było jakis bardzo mocnych skurczy i nie było plamień,dzisiaj na 18:30 lece do swojego lekarza bardzo się boje,prosze trzymacie za moją dzidzie kciuki.
Masakra z tym szpitalem. No ale cóż taka rzeczywistość z którą nigdy się nie pogodzę. Daj znać jak tam po wizycie u gina i oczywiście z całych sił trzymam kciukiDobrze będzie
Ja też mam dziś wizytę, niby na 17.45 ale położne kazały przyjechać wcześniej to tak zrobie
anetaa1607 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Zgredek wrote:Grupa jest tajna, najpierw trzeba zaprosić się do znajomych
a potem do grupy. Podaj linka do twojego FB to ci wyslę zaproszenie
https://www.facebook.com/CENZURA)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:42
Daisy lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Ja już po genetycznym USG - dzidzia rozwija się cudownie, wszystko w normach - przezierność karku 1,9mm, piekny nosek, dwie rączki, dwie nóżki, wszystkie przepływy i co tylko mozliwe prawidłowe więc tak jak zapowiadałam nie robię testu PAPPA
Maluch ma 7cm, troszkę sobie skakał ale chyba akurat chciał spać bo się rozleniwil i musiałam kaszleć żeby go zmobilizować ale grzecznie posłuchał i nawet pomachał mamusi raczką!Leżałam na tej kozetce i łzy mi ciekly po policzkach
A między nóżkami poza pępowinką coś się majta hi hi pewnie będzie chłopak ale ostateczne potwierdzenie na wizycie za 3 tygodnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 12:04
juwelka, Nona, Lena87, Daisy, Sabela, Aneta210, anetaa1607, Konwalia, sabunia, Smartunia, Sandra94w, wikaa, ewela86, believe, Ivettka, libellula83 lubią tę wiadomość
-
Aneta wez wywal ten link do Twojego fb stad przeciez tu jest publiczne forum..
Napisz do ktorejs na priva wiadomosc!
Livia super wiesci gratulacje
Aneta dobrze ze juz jestes w domu. Ale debil Ci sie trafil 'jest na tyle zle ze trzeba brac leki'..jaaa nie mogebadz spokojna na pewno wszystko jest ok z dzidzia i nic sie nie dzieje. Idioci nawet Ci nie podali lekow w szpitalu tylko furagine jeden raz.
Taka ilosc dupka to spokojnie, powinny Ci sie bole wyciszyc. Mozesz wspomoc sie magnezemostatecznie nospa ale nie za duzo i nie za czesto bo ponoc dzieci ze slabym napieciem miesniowym sie po tym rodza. Moja tesciowa byla tez zdziwiona ze to biore. Mowila ze juz lepiej magnezem sie wspomagac. Bedzie dobrze, czekamy na wiesci!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:30
anetaa1607, livia30 lubią tę wiadomość
-
Livia, Juwelka witam w klubie z syneczkami:)
Daisy... spokojniejak Ci to przeszkadza to już wyrzucam
akurat posiadając Facebooka( tym bardziej, że wszyscy mogą zobaczyć moje posty) to mam świadomość, że on krąży tam gdzieś w siecia nic poza kilkoma fotkami nie wstawiam na swój profil co by mogło być 'tajne'
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 16:06
Daisy, livia30 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
Liwia, idziemy tak samoteż dzisiaj byłam na genetycznym (13+3) i wszystko ok
moja dzidzia też ma 7cm
przezierność ok. 1,5 i śliczny nosek i wszystko co trzeba
też mi łezka poleciała;) a wyniki krwi będę miała na kolejnej wizycie w lutym, bo w Niemczech to się robi razem. i od dzisiaj jestem na zwolnieniu
pozdrawiam weekendowoAneta210, Daisy, believe lubią tę wiadomość
-
juwelka wrote:Livia gratulacje;) najważniejsze że wszystko ok:)
Ja wczoraj miałam genetyczne i też będziemy mieli synka, a chciałam córkę
Dzisiaj wg usg zaczynam drugi trymestr, wg om jestem trochę dalej:)
miłego dnia;)
Ja byłam pewna córy a tu taki psikus a raczej siusiakDaisy, Daisy, Smartunia lubią tę wiadomość
-
Witam się w II trymestrze
Byłam dziś na badaniach prenatalnych, ostatecznie zrezygnowałam z Pappy, ponieważ badanie usg wyszło w porządku
Stresowałam się, że ho hoNie potrzebnie. Dziwne miałam przeczucia, że nie usłyszę serca. Ale WALIIIII jak dzwon
167/min
( osostanio biło troszkę za szybko, znerwicowany maluch, po mamusi
) Przyzierność 1,7 więc bardzo ładnie
Nosek, oczodoły wszystko na swoim miejscu
Na początku badania lekarz się zachwycił jak ładnie leży i że trzeba to wykorzystać ( Dzieciątko leżało na brzuchu) zaczął mierzyc, byłam pewna że to nosek, a to był kark. Lekarz pokazuje ręcę a ja sobie mysle- o Matko skad te rece wyrastaja z pleców?
I nagle swoje paluszki, lub też kciuk wpakowało do buzi
potem wyjmowało i znow
pomierzył kark i chciał zobaczyc tez nosek a do tego potrzebna była troche inna pozycja. Wiec stukał, pukał. Odwróciło się na plecki, a chciał żeby było na boku. Ale już nie chciało więcej słuchać
Wszystko Ok, mój LUBIŚ jak któraś z was spostrzegła ma 7 cm. Przez 3 tyg urósł 4 cm
Pytałam lekarza czy nie widzi tam czasem jakiejs dziewczynki ale nie chciało pokazać
Sabela, zania1313, Daisy, Daisy, Aneta210, Konwalia, Smartunia, Sandra94w, agawa1977, believe, Nona, Mia S, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Sądziłam, że FB będzie lepsze, ale to była straszna pomyłka ..
Jeśli chodzi o posty to wolę pisać na forum, a zdjęcia oczywiście będę wklejać na FB ..to może wtedy tak tam nie będzie zawalone