Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tam faktycznie jest sporo czytania i sporo dziewczyny pisza, widac ze plynniej tam idzie dyskusja
Ja dobrze ogarniam nasze forum na fb z telefonu, na laptopie jak odpalam tomilion rzeczy innych mi sie wyswietla - ktos polubil jakis demotywator, kts poleca jakas strone, strasznie tego nie lubieJest wiele dziewczyn z prawdziwymi imionami i nazwiskami i wyskakuja tam ich pvt posty i czasem chce sie kliknac lubie to, no ale co tam potem znajomi takiej osoby zobacza ze Daisy lubi cos tam. I co sobie ludzie pomysla, jakas laska nieogarnieta z meskim kroczem na awatarze
Ja sie staram byc i tu i tu, do tego wykres przeciez, pamietnik, na of tez zagladam wiec na dobra sprawe caly dzien rozowo-fioletowy czasem. Az sieboje wejsc na fb po weekendzie co tam bedzie
kierzynka, agawa1977, Ivettka, libellula83, Mia S lubią tę wiadomość
-
zania1313 wrote:dziewczyny które znaja już pleć,czy chinski kalendarz plci wam się sprawdził???
Jeśli u mnie nadal będzie chłopak na następnej wizycie to kalendarz się nie sprawdził bo wychodziła mi dziewczynka wg niego
Chociaż tak teraz patrzę i może nie koniecznie bo byłam na pograniczu K i M a owulację miałam pod koniec K więc może zapłodnienie nastąpiło jak było już M? Sama nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 17:27
-
Sabela wrote:Czarna_Owca i Livia, gratuluję udanych wizyt! Od razu człowiekowi lżej na sercu, co nie?
LżejChociaż ja na każdą wizytę spokojna jeźdzę bo nie przyjmuję do wiadomości innej opcji niż ta, że będzie wszystko dobrze
kierzynka lubi tę wiadomość
-
zania1313 wrote:dziewczyny które znaja już pleć,czy chinski kalendarz plci wam się sprawdził???
u mnie nie
Juwelka o kurcze ale nowiny! jednak synek! gratuluję
a też byłam pewna tej córy u ciebie
Liwia, Czarna Owca bardzo się cieszę i gratuluję udanych prenatalnych!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 17:49
-
Już po wizycie.... Odetchnęłam z ulgą, bo z maluszkiem wszystko w porządku...lekarz dziś ostatecznie ustalił termin na 13 lipca czyli dziś 13t+4d...Dziecko rozwija się dobrze...CRL 75,7mm NT 1,0mm BPD 26mm i FL 11,1mm serduszko bije 160uderzeń/minutę...kosmówkę mam przednią i ogólnie wszystko w porządku....Dzieciaczek pomachał troszkę popodskakiwał...normalnie jak na to patrzyłam to aż mi łzy popłynęły ze szczęścia po policzkach...mój mały cud.... Zdjęcia co prawda nie wstawię bo nie mam ale na pamiątkę dostałam nagrany filmik ok 9min z badania...więc mogłam mężowi pokazać potomka, bo niestety znowu nie mógł być ze mną na usg...
Daisy, wikaa, Sabela, sabunia, ewela86, believe lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
Ależ ja Wam zazdroszczę, tym, które znają już płeć bobaska... mnie się synek marzyoj bardzo. Ale wiadomo - byle zdrowe
drugą bym chciała mieć córeczkę
Ja kolejną wizytę mam na początku lutego, czyli 14-15 tc wg suwaczka (czyli rozpoczęty 15-16 tc). Mam nadzieję że wtedy już poznamy płećDaisy lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Hejka.
Właśnie wróciłam z wizyty. Na początek jednak gratuluję dzisiejszych pozytywnych wizyt, tych zwykłych a szczególnie tych genetycznych.
U mnie wyniki ok. Cytologia II, grupa krwi bez zmian, HIV nie ma
Badanie ginekologiczne ok. i chwilowe usg, żeby sprawdzić tętno. Widziałam to moje szczęście - leżało sobie spokojnie, serduszko pulsowalo a jak stwierdziłam, że śpi to szybko rączką pomachalo jakby chciało dać znać, że nie... Super widok
Smartunia, Aneta210, believe, Daisy, Sana lubią tę wiadomość
-
Smartuniaidentycznie jak mój Szkrabuś
tylko, że mój objął taką pozycje na całe usg
( 40 min) nawet moje kasłanie i dokuczanie mu nie przeszkodziło. Dlatego lekarz stwierdził, że jest wyjątkowo niegrzeczny
Smartunia, Sana lubią tę wiadomość
-
,,Gratuluję udanych prenatalnych
Ja też już po wizycie, szyjka miękka zamknięta, CRL 9,4 cm. Usg przez brzuch a na sam koniec gin przełączył na 4D. Nie wiem jak wy ale ja na każdej wizycie mam usg a chodzę na NFZ.
Gin powiedział, że ruchy poczuję tak za 2 tygodnie, hmmm ciekawe na jakiej podstawie to stwierdził (pewnie na podstawie mojej tkanki tłuszczowej na brzuchu)
Smartunia, Aneta210, Sabela, believe, Lena87, Daisy lubią tę wiadomość
[/url]
-
Dziewczyny a czy wam też tak wysusza się skóra? Jestem cała jak wysuszona morela. Aż biały osad na Mnie. I swędzenie Mi sie pojawia...
Jakis balsam polecacie specjalny czy raczej te znane??
Lekarz zalecił na samym początku pranie w loveli swoich ubrań. Pomyślałam chyba go pogiełoale teraz już Mi nie do śmiechu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 20:17
Daisy lubi tę wiadomość