X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • believe Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra i Nona - super, że u Was też wszystko w porządku! :)

Nona, ślicznie zdjęcia <3

Nona lubi tę wiadomość

• believe Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia, witaj :)

Konwalia lubi tę wiadomość

• wikaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Konwalia. Fajnie ze przyłączyłas się do nas tez "fizycznie" ;-)
    Nona fotki mega fajne. Pierwszy raz widzę takie wyraźne. Ale i tak najważniejsze, że z bobaskiem ok.
    Innych wizyt tez gratuluję. Jak to cudnie, że rośnie nam w brzuszkach nowe, zdrowe pokolenie !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 22:16

Konwalia, Nona lubią tę wiadomość

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
  • Sabela Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa widziałam Twojego lajka :) witaj, witaj :)
    Nona, boskie zdjęcia! Wiadomo, że wszystko ok, jak mogło być inaczej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 22:49

Nona, Konwalia lubią tę wiadomość

cravings-2019-03-29.jpg

BŁAŻEJ-10.07.2015 <3
  • anetaa1607 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia witaj:) super że i u Ciebie po genetycznym wszystko ok:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 22:25

Konwalia lubi tę wiadomość

Julcia
    05.05 1766g (31tyg3dni)
    89fa27c30b.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie patrzyłam na naszą tabelkę i stwierdziłam, że moje dzieciątko coś jednak za duże :P Sama w ogóle nie przytyłam, a maleństwo rośnie <3

• mufinka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana z ciepłą herbatką :)

Nie mam chwilowo internetu w domu więc dlatego tylko z pracy zaglądam.

Belive ale masz dużego dzidziusia! ja też myślę, że wszystko jest ok i nie ma potrzeby żebyś jechała kolejny raz na badania

Sandra gratuluję udanej wizyty

Nona jaki piękny synek :)

Nona, believe lubią tę wiadomość

Synek <3
    Czekamy na córeczkę <3

ewhsz6s.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Witam się i ja... Nie udzielam się zbytnio bo tak różnie się czuje i niekoniecznie chce mi się narzekać.... Dzis walczę z bólem głowy od 5 ale poki co chyba wygrywam i może nie przejdzie mi w migrenę.... Podczytuję na bieżąco i gratuluję wizyt udanych!!!

NONA cieszę się, że Cię widzę... Brakowało mi Ciebie tutaj! Śliczne zdjęcia!!
    BELIEVE przy takich wielkościach dzieci nie ma już crl - wielkość dziecka wyliczana jest z wielkości brzuszka, główki i kości udowej... Dlatego nie możesz znaleźć crl

Nona, believe lubią tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 12:38

mufinka, dora8201, believe lubią tę wiadomość

• mała2930 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie tu i ja ale fajnie że wszystkie nasze wizyty kończą sie tak szczęśliwie a jak wszystkie czekaja z ekscytacja na wieści hehe:)
    Nona czy dobrze widzę jutro kolejna wizyta:)

https://www.maluchy.pl/li-69402.png
    https://www.maluchy.pl/li-72296.png
  • Verona Ekspertka

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam od rana
    Nona te zdjęcia zwalily mnie z nog,nie widziałam ze tak mogą wyjść :)
    ja w czwartek na prenatalne ale robia je w 2d i ciekawe czy będą mogli nagrac mi plytke,bardzo bym chciała.
    Co do witamin to mo gin tez mowi ze jak wyniki dobre i jem owoce i warzywa to tylko caly czas kwas foliowy.

Nona lubi tę wiadomość

3i49p07wevcalt60.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NONA też mam 2 pary ciążówek z h&m - kupiłam w lato (przy poprzedniej ciąży) na wyprzedaży za 50zł sztuka :) ale jeszcze nie noszę albo Jillian Michaels z Mel B za bardzo mi mięśnie brzucha wzmocniły bo ten się uparł i nie chce rosnąć.... poza tym przy moim samopoczuciu i wymiotach w czasie kiedy powinnam zacząć tyć to ja chudnę.... więc spodnie sobie jeszcze poczekają...

co do witamin - nie biorę, tylko kwas foliowy, wyniki mam dobre więc nie ma potrzeby - ja jestem w ogóle antysuplementowa - moje dziecko nigdy nie brało żadnych tranów, witamin, żelków, vibovitów, multisanostoli i innych... staram się jeść warzywa i owoce (choć z moim apetytem to trudne teraz) i gin kazał mi pić codziennie sok marchwiowy więc czekam właśnie na kuriera z sokowirówką i będę czyniła sobie soki owocowe i warzywne

Nona, believe, Daisy lubią tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • mała2930 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizytujące dzisiaj: ja, hibiskus, zgredek, lena97, ktoś jeszcze?:)

Zgredek, Aneta210 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69402.png
    https://www.maluchy.pl/li-72296.png
  • Justars Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj tez wizytuję USG gentyczne u specjalisty, ale się stresuję, chyba nic w pracy nie zrobię ;) miłego dnia!

Nona, Aneta210 lubią tę wiadomość

• kate851 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)

• wikaa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :-)
    Mała widzę,że trzymasz rękę na pulsie z wizytującymi dzisiaj. Fajnie, będą kolejne relacje. Oczywiście wszystkim życzę powodzonka !

Mój samochód dzisiaj w warsztacie więc do przedszkola poszliśmy z młodym na piechotę. Wiatr trochę mniejszy, 5 stopni na plusie, więc spacerek dobrze nam zrobił. Niestety przechodząc koło baru mlecznego wymiękłam. .. nigdy nie lubiłam zapachów stołówkowych ale dziś to po prostu zajzel taki poczułam, że szok. ... Na szczęście odruchy wymiotne opanowalam i nie skończyłam w krzakach. Dopiero by mieli temat, pijana matka prowadzi dziecko do przedszkola :O
    Wchodząc do domu nadal czułam ten smród w nosie i mimo szczerych niechęci - pochylilam się ddziś nad sedesem. ... A wczoraj pochwaliłam się koleżance z pracy, że mdłości i wymioty minęły. ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 09:18

Nona, Daisy, Aneta210 lubią tę wiadomość

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• believe Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dora8201 wrote:
    Dzień dobry! Witam się i ja... Nie udzielam się zbytnio bo tak różnie się czuje i niekoniecznie chce mi się narzekać.... Dzis walczę z bólem głowy od 5 ale poki co chyba wygrywam i może nie przejdzie mi w migrenę.... Podczytuję na bieżąco i gratuluję wizyt udanych!!!

NONA cieszę się, że Cię widzę... Brakowało mi Ciebie tutaj! Śliczne zdjęcia!!
    BELIEVE przy takich wielkościach dzieci nie ma już crl - wielkość dziecka wyliczana jest z wielkości brzuszka, główki i kości udowej... Dlatego nie możesz znaleźć crl

Witam się!

Zbieram się do pracy, ale postanowiłam jeszcze na chwilkę do Was zaglądnąć :)

Dora, dzięki za informację. Właśnie nie wiem jak ona z tego zdjęcia wyliczyła tą długość :) orientujesz się, czy sama mogę obliczyć długość dziecka mając te dane?

Miłego dnia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• believe Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Witam sie porannie z kubkiem roibos z pracy, nie mogłam sie zdecydowac czy tylko facebook, czy byc na belly, takze i tu i tu jednak będę.
    Szkoda że płci nie poznałam.
    Czyli potem juz nie CRL, ok, potem też chyba dochodiz waga bobaska. Ciekaw e ile waży. Wcozrja kupiłam też czarne rurki SKINNY H&M MAMA za 99 zł. z takim czarnym pasme na brzuch-super są.

Nona, jasne, zaglądaj też do nas :) ja FB podczytuję, ale dalej nie mogę się tam odnaleźć i dlatego tutaj tylko piszę :)

Mi już wczoraj zważyła malucha i waży 95 g.

A nie spada Ci ten pas? Też już długo się wybieram do H&M po spodnie, tylko jak kiedyś byłam, to pas był za duży. Ale teraz już nie mieszczę się w nic, więc by pasowało coś kupić :)

‹‹ 494 495 496 497 498 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ