Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Konwalia. Fajnie ze przyłączyłas się do nas tez "fizycznie"
Nona fotki mega fajne. Pierwszy raz widzę takie wyraźne. Ale i tak najważniejsze, że z bobaskiem ok.
Innych wizyt tez gratuluję. Jak to cudnie, że rośnie nam w brzuszkach nowe, zdrowe pokolenie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 22:16
Konwalia, Nona lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana z ciepłą herbatką
Nie mam chwilowo internetu w domu więc dlatego tylko z pracy zaglądam.
Belive ale masz dużego dzidziusia! ja też myślę, że wszystko jest ok i nie ma potrzeby żebyś jechała kolejny raz na badania
Sandra gratuluję udanej wizyty
Nona jaki piękny synek
Nona, believe lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! Witam się i ja... Nie udzielam się zbytnio bo tak różnie się czuje i niekoniecznie chce mi się narzekać.... Dzis walczę z bólem głowy od 5 ale poki co chyba wygrywam i może nie przejdzie mi w migrenę.... Podczytuję na bieżąco i gratuluję wizyt udanych!!!
NONA cieszę się, że Cię widzę... Brakowało mi Ciebie tutaj! Śliczne zdjęcia!!
BELIEVE przy takich wielkościach dzieci nie ma już crl - wielkość dziecka wyliczana jest z wielkości brzuszka, główki i kości udowej... Dlatego nie możesz znaleźć crlNona, believe lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nick nieaktualny
-
witam sie tu i ja ale fajnie że wszystkie nasze wizyty kończą sie tak szczęśliwie a jak wszystkie czekaja z ekscytacja na wieści hehe:)
Nona czy dobrze widzę jutro kolejna wizyta:)
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
witam od rana
Nona te zdjęcia zwalily mnie z nog,nie widziałam ze tak mogą wyjść
ja w czwartek na prenatalne ale robia je w 2d i ciekawe czy będą mogli nagrac mi plytke,bardzo bym chciała.
Co do witamin to mo gin tez mowi ze jak wyniki dobre i jem owoce i warzywa to tylko caly czas kwas foliowy.
Nona lubi tę wiadomość
-
NONA też mam 2 pary ciążówek z h&m - kupiłam w lato (przy poprzedniej ciąży) na wyprzedaży za 50zł sztuka
ale jeszcze nie noszę albo Jillian Michaels z Mel B za bardzo mi mięśnie brzucha wzmocniły bo ten się uparł i nie chce rosnąć.... poza tym przy moim samopoczuciu i wymiotach w czasie kiedy powinnam zacząć tyć to ja chudnę.... więc spodnie sobie jeszcze poczekają...
co do witamin - nie biorę, tylko kwas foliowy, wyniki mam dobre więc nie ma potrzeby - ja jestem w ogóle antysuplementowa - moje dziecko nigdy nie brało żadnych tranów, witamin, żelków, vibovitów, multisanostoli i innych... staram się jeść warzywa i owoce (choć z moim apetytem to trudne teraz) i gin kazał mi pić codziennie sok marchwiowy więc czekam właśnie na kuriera z sokowirówką i będę czyniła sobie soki owocowe i warzywne
Nona, believe, Daisy lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Witam się i ja
Mała widzę,że trzymasz rękę na pulsie z wizytującymi dzisiaj. Fajnie, będą kolejne relacje. Oczywiście wszystkim życzę powodzonka !
Mój samochód dzisiaj w warsztacie więc do przedszkola poszliśmy z młodym na piechotę. Wiatr trochę mniejszy, 5 stopni na plusie, więc spacerek dobrze nam zrobił. Niestety przechodząc koło baru mlecznego wymiękłam. .. nigdy nie lubiłam zapachów stołówkowych ale dziś to po prostu zajzel taki poczułam, że szok. ... Na szczęście odruchy wymiotne opanowalam i nie skończyłam w krzakach. Dopiero by mieli temat, pijana matka prowadzi dziecko do przedszkola
Wchodząc do domu nadal czułam ten smród w nosie i mimo szczerych niechęci - pochylilam się ddziś nad sedesem. ... A wczoraj pochwaliłam się koleżance z pracy, że mdłości i wymioty minęły. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 09:18
Nona, Daisy, Aneta210 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dora8201 wrote:Dzień dobry! Witam się i ja... Nie udzielam się zbytnio bo tak różnie się czuje i niekoniecznie chce mi się narzekać.... Dzis walczę z bólem głowy od 5 ale poki co chyba wygrywam i może nie przejdzie mi w migrenę.... Podczytuję na bieżąco i gratuluję wizyt udanych!!!
NONA cieszę się, że Cię widzę... Brakowało mi Ciebie tutaj! Śliczne zdjęcia!!
BELIEVE przy takich wielkościach dzieci nie ma już crl - wielkość dziecka wyliczana jest z wielkości brzuszka, główki i kości udowej... Dlatego nie możesz znaleźć crl
Witam się!
Zbieram się do pracy, ale postanowiłam jeszcze na chwilkę do Was zaglądnąć
Dora, dzięki za informację. Właśnie nie wiem jak ona z tego zdjęcia wyliczyła tą długośćorientujesz się, czy sama mogę obliczyć długość dziecka mając te dane?
Miłego dnia! -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Witam sie porannie z kubkiem roibos z pracy, nie mogłam sie zdecydowac czy tylko facebook, czy byc na belly, takze i tu i tu jednak będę.
Szkoda że płci nie poznałam.
Czyli potem juz nie CRL, ok, potem też chyba dochodiz waga bobaska. Ciekaw e ile waży. Wcozrja kupiłam też czarne rurki SKINNY H&M MAMA za 99 zł. z takim czarnym pasme na brzuch-super są.
Nona, jasne, zaglądaj też do nasja FB podczytuję, ale dalej nie mogę się tam odnaleźć i dlatego tutaj tylko piszę
Mi już wczoraj zważyła malucha i waży 95 g.
A nie spada Ci ten pas? Też już długo się wybieram do H&M po spodnie, tylko jak kiedyś byłam, to pas był za duży. Ale teraz już nie mieszczę się w nic, więc by pasowało coś kupić