Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Straszcie, straszcie to w ogóle nie pojade
hehe
P.S nie wiedzą o ciąży, i o tym że planujemy wziąć ślub. Ależ będzie niespodzianka jak pojawie się drugi raz w życiu z brzuszkiem i pierscionkiem w sprawie zaproszenia na ślub
hahahaha
bommbelek89, believe, Nona lubią tę wiadomość
-
Najpierw czekam aż klęknie !
Pisałam wczesniej, że pierscionek niby dostalam ale nie klekal nie pytal wiec terminu nie ustalalam 
Jak już klęknie, chcialabym teraz jakos moze w marcu cywilny, a Kościelny może w Boże Narodzenie lub jakos w nastepne lato
Nie usmiecha Mi się, teraz wciskać w suknie, nie pić toastów i w pelni nie cieszyc sie z tego dnia. Ja sobie swój ślub wymarzyłam juz lata temu, i dąże do tego żeby On wlasnie taki byl. I gó*** Mnie obchodzi zdanie innych, i to ze ludzie beda gadac itd...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 09:28
Nona, gigsa lubią tę wiadomość
-
Witam z rana
Ja nadaję jeszcze z łóżka, bo jakoś ciężko się zwlec. Mąż jeszcze śpi po nocnej zmianie, więc i mi się nie spieszy żeby wyjść z wyra.
Czarna Owca dawaj tego "siura" ja przyjmę z ochotą
Freja Witaj
-
Hej dziewczynki
Ja nie mam fazy gadania o ciazy i dziecku. W sumie to nawet nie wiele o tym mówię i nawet z mężem nie za dużo
ciuszków też nie kupuję bo mam dużo od bratowej i od babci która z 5 lat temu nakupiła na zapas bo jak się urodzi to będzie juz gotowe 
A o ciazy powiedziałam od razu rodzicom i rodzeństwu i w zasadzie w pracy też od razu powiedziałam
wikaa lubi tę wiadomość
-
To prawie jesteśmy rówieśniczkiNona wrote:No 26 a już córeczka i takie przejścia. ja 32 lata i dopiero pierwsze

ja też mam córeczkę i syna i aniołkową dziewczynkę ...
-
nick nieaktualny
-
generalnie jakoś mało na ovu jest z KRk, na drugim forum - paczka jeszcze z ovu to jedna tylko z KRk.
Będzie można pomóiwć o sprawach z naszego podwórka
o szpitalu np. bo co do szkoły rodzenia to nie byłam w żadnej a teraz w 4 ciąży to chyba bez sensu
-
kierzynka wrote:Hej dziewczynki
Ja nie mam fazy gadania o ciazy i dziecku. W sumie to nawet nie wiele o tym mówię i nawet z mężem nie za dużo
ciuszków też nie kupuję bo mam dużo od bratowej i od babci która z 5 lat temu nakupiła na zapas bo jak się urodzi to będzie juz gotowe 
A o ciazy powiedziałam od razu rodzicom i rodzeństwu i w zasadzie w pracy też od razu powiedziałam
Jakbym czytała o sobie....
kierzynka lubi tę wiadomość
-
Dobra, dobra. My już mamy wszystko obgadane. W razie czego 3 siusiaki są na wymianę. Więc Ty, Nona i ja. Starczy akurat dla każdejbommbelek89 wrote:Hejka gigsa byłam pierwsza siurek juz zarezerwowany

Czarna owca a co tam mają gadać nie przejmuj.się to wasze życie
bommbelek89 lubi tę wiadomość
-
Póki co dziewczynki zmykam, trzeba się zabrać za prace domowe ;( póki dzieciaki w szkole i przedszkolu, a wieczorem wywiadówka ble... nielubie ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 09:51
-
czarna owca, i fajnie ze chcesz wesele po swojemu, kuzynka brala slub w tamtym roku w 6. miesiacy ciazy i juz byla wieelka... Pięknie wyglądała, ale to jednak męczące taka impreza w wysokiej ciazy
.
Co do tesciowych to ja sie swojej nie daje, ja cos u nas krytykuje to jej mowie ze to ma sie nam podobac a nie jej i widze ze coraz mniej sie wtraca
. Takze grunt to nie brać nic do siebie!
Co do monotematychności to ja tak na początku miałam bo sie długo staraliśmy, teraz mi juz przechodzi i moge chwile o ciazowych tematach pogadać, ale reszte czasu wole "normalne"
, tym bardziej ze ze znajomych tutaj jestesmy jedynymi spodziewajacymi sie dziecka, reszta jeszcze nawet ślubu nie ma i dzieci na razie nie planuje
.