Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Straszcie, straszcie to w ogóle nie pojade
hehe
P.S nie wiedzą o ciąży, i o tym że planujemy wziąć ślub. Ależ będzie niespodzianka jak pojawie się drugi raz w życiu z brzuszkiem i pierscionkiem w sprawie zaproszenia na ślubhahahaha
bommbelek89, believe, Nona lubią tę wiadomość
-
Najpierw czekam aż klęknie !
Pisałam wczesniej, że pierscionek niby dostalam ale nie klekal nie pytal wiec terminu nie ustalalam
Jak już klęknie, chcialabym teraz jakos moze w marcu cywilny, a Kościelny może w Boże Narodzenie lub jakos w nastepne latoNie usmiecha Mi się, teraz wciskać w suknie, nie pić toastów i w pelni nie cieszyc sie z tego dnia. Ja sobie swój ślub wymarzyłam juz lata temu, i dąże do tego żeby On wlasnie taki byl. I gó*** Mnie obchodzi zdanie innych, i to ze ludzie beda gadac itd...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 09:28
Nona, gigsa lubią tę wiadomość
-
Witam z rana
Ja nadaję jeszcze z łóżka, bo jakoś ciężko się zwlec. Mąż jeszcze śpi po nocnej zmianie, więc i mi się nie spieszy żeby wyjść z wyra.
Czarna Owca dawaj tego "siura" ja przyjmę z ochotą
Freja Witaj -
Hej dziewczynki
Ja nie mam fazy gadania o ciazy i dziecku. W sumie to nawet nie wiele o tym mówię i nawet z mężem nie za dużo
ciuszków też nie kupuję bo mam dużo od bratowej i od babci która z 5 lat temu nakupiła na zapas bo jak się urodzi to będzie juz gotowe
A o ciazy powiedziałam od razu rodzicom i rodzeństwu i w zasadzie w pracy też od razu powiedziałamwikaa lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:No 26 a już córeczka i takie przejścia. ja 32 lata i dopiero pierwsze
ja też mam córeczkę i syna i aniołkową dziewczynkę ...
-
nick nieaktualny
-
generalnie jakoś mało na ovu jest z KRk, na drugim forum - paczka jeszcze z ovu to jedna tylko z KRk.
Będzie można pomóiwć o sprawach z naszego podwórka
o szpitalu np. bo co do szkoły rodzenia to nie byłam w żadnej a teraz w 4 ciąży to chyba bez sensu -
kierzynka wrote:Hej dziewczynki
Ja nie mam fazy gadania o ciazy i dziecku. W sumie to nawet nie wiele o tym mówię i nawet z mężem nie za dużo
ciuszków też nie kupuję bo mam dużo od bratowej i od babci która z 5 lat temu nakupiła na zapas bo jak się urodzi to będzie juz gotowe
A o ciazy powiedziałam od razu rodzicom i rodzeństwu i w zasadzie w pracy też od razu powiedziałam
Jakbym czytała o sobie....kierzynka lubi tę wiadomość
-
bommbelek89 wrote:Hejka gigsa byłam pierwsza siurek juz zarezerwowany
Czarna owca a co tam mają gadać nie przejmuj.się to wasze życiebommbelek89 lubi tę wiadomość
-
Póki co dziewczynki zmykam, trzeba się zabrać za prace domowe ;( póki dzieciaki w szkole i przedszkolu, a wieczorem wywiadówka ble... nielubie ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 09:51
-
czarna owca, i fajnie ze chcesz wesele po swojemu, kuzynka brala slub w tamtym roku w 6. miesiacy ciazy i juz byla wieelka... Pięknie wyglądała, ale to jednak męczące taka impreza w wysokiej ciazy
.
Co do tesciowych to ja sie swojej nie daje, ja cos u nas krytykuje to jej mowie ze to ma sie nam podobac a nie jej i widze ze coraz mniej sie wtraca. Takze grunt to nie brać nic do siebie!
Co do monotematychności to ja tak na początku miałam bo sie długo staraliśmy, teraz mi juz przechodzi i moge chwile o ciazowych tematach pogadać, ale reszte czasu wole "normalne", tym bardziej ze ze znajomych tutaj jestesmy jedynymi spodziewajacymi sie dziecka, reszta jeszcze nawet ślubu nie ma i dzieci na razie nie planuje
.