Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
bommbelek89 wrote:Witam
Nona haha rozwalasz mnie 4 usg genetyczne? Wszystkie prywatnie? Każde u innego lekarza?
Czarna owca a co tam ma odpaść
Dora mi też się zdaje że może to być zapalenie
Siur mógłby odpaśćLekarz powiedział, że może odpadnie
hehe
bommbelek89 lubi tę wiadomość
-
ChillaTeqilla wrote:Coraz więcej osób wie o ciąży, a ja coraz bardziej boję się o maleństwo i zamartwiam czy wszystko u dzidzi dobrze. USG dopiero za 1,5 tyg., a ja chyba z wariuje do tego czasu..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona przy pierwszym dziecku zostaje Ci to wszystko wybaczone
tez cały czas gadałam o dziecku kupowałam składałam te ciuszki przekldalam a potem po urodzeniu to szafa się nie zamykala bo mi się układać nie chciało tylko tak wrzucałem
)
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona mąż wie heu Heu trudno byłoby ukryć przed nim a poza nim nikt -no wy wiecie
wiesz z moimi wcześniejszymi przeżyciami 3poronienia przez 2lata nie mogłam zajść w ciążę...nikt nie wie o moim ostatnim poronieniu ani o niepłodności..
Nona, anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bommbelek89 wrote:Nona przy pierwszym dziecku zostaje Ci to wszystko wybaczone
tez cały czas gadałam o dziecku kupowałam składałam te ciuszki przekldalam a potem po urodzeniu to szafa się nie zamykala bo mi się układać nie chciało tylko tak wrzucałem
)
Ok, Jak tylko odpadnie, pakuje w te pudełka specjalne i wysylam
I Bombelek89 Ja dokładnie tak samo. Najpierw prałam, prasowałam zanim sie urodziło. A pozniej byleby tylko wyschło, nie było czasu ani siły na prasowanieTeż dosłownie 4 dni temu powiedziałam pierwszym osobom w rodzinie. Brat mieszkający za granicą dowiedział się przedwczoraj. Moi znajomi nic nie wiedzą
Aaa co do tesciowej, to popieram!! Jak Mnie denerwuje jak innyc insteresuje nasze zycie bardziej niz swoje... I nasze popelniane bledy sa potepiane, ale nie patrza jak bylo w ich zyciu, i w jakim srodowisku zostali wychowani...
Ja wam powiem, mimo tego ze z moim A jestem juz prawie 3 lata, jego mame widzialam raz w zyciu przez 2 hMam nadzieje, ze nie bedzie taka tesciową z kawałów
hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 09:07
bommbelek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam.
Ja nadal lenie się w łóżku i zupełnie nie chce.mi się wstać. Starszy już w szkole a młodszy leni się obok mnie. Dziś kolejna wizyta u dentysty, bo młody nic nie je prze tego zęba. Wywinięty w "chińskie osiem" i sporo odstaje od innych.Biedny juz sam prosi, żebym mu go wyjęła.
Dora mi też się wydaje, że może zaczynać Ci się zapalenie.
Chilla, Bommbelek ja też mam coraz większego stresa. Strasznie się denerwuję jutrzejszym genetycznym, a potem pewnie będzie to samo przed połówkowym
Powodzenia na dzisiejszych wizytach !
ps.dziś zaczynam II trymestr...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 09:13
bommbelek89, Nona, gigsa, anetaa1607, dora8201 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry !
Czy można się dopisać?
Pozdrawiam wszystkie lipcowe mamyciebie Cati też pozdrawiam - pamiętasz licimy tą samą rakietą
ja mam termin na 8.07.15Nona, Sabela, anetaa1607, dora8201, katepr, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Małżeństwem jeszcze nie jesteśmy, więc teściową jeszcze nie jest
Mój A. bardzo długo mieszkał za granicą, i jak przyjezdzał do Mnie, to chciałam żeby spedzał czas ze Mną a nie jezdził do mamusiRodzice A. mieszkają jakies 3,5 h drogi odemnie wiec jak przyjezdzal na tydzien nie bylo czasu na jego marnowanie na przejazdy
Jak juz jezdzil to w drodze powrotnej na chwilke. Raz po weselu kuzyna weszlismy na chwile poznałam i juz
Teraz na swieta mielismy jechac ale cala rodzina zlapalismy jelitowke, pozniej spray do zalatwienia wyjazdy przyjazdy i znow pojechal i nie zdazylismy
hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny