Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Ja biorę te same witaminy co gigsa, też marzę o chłopcu i chętna jestem na wymianke jak będzie córa hihi
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Jak u Mnie okaże się na 100% Syn to też jestem chętna na Córeczkę
Nona lubi tę wiadomość
-
Ja marzę o dziewczynce, ale nawet jakby się okazało, że będzie trzeci chłopiec, to nie zamienię się za żadne skarby świata. ..
A mój młody wrócił dzisiaj z balu ze spuchnietą wargą, rozwalonym dziąsłem i jedynką trzymająca się nie wiem na czym. Masakra. Dentysta powiedział, że nic się nie da zrobić. Jak obumarł to wyleci sam, a jak nie to zostanie krzywy.
USG połówkowe teoretycznie robi się między 18-22 tyg. ciąży. Ja obydwa robiłam po 20. Nona czy gin tłumaczył Ci dlaczego im wcześniej tym lepiej ? Mi z kolei moja gin powiedziała, że genetyczne najlepiej robić ok. 13 tyg. - czyli pod sam koniec obowiązującego terminu. .. A z połówkowym jak jest ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 19:03
-
nick nieaktualny
-
ewela86 wrote:Witam się i ja z rana
Mnie chyba też dopadła jakąś bezsennośćobudziłam się o 3 i juz nie zasnąłem tylko wiercilam się do rana... Czy Was też tak ciągnie po brzuchu i w pachwinach? Mnie właśnie tak dosyć mocno od 3 dni. Ja też zauważyłam więcej śluzu czyli coś w tym jest i katar
Masakra z tymi psami puszczanymi samopas też się boję, współczuję czarna owca przygód z ranateraz spróbuj się zrelaksować.
Miłego dnia Wam życzę
Ewela mnie tez od kilku dni ciagnie w pachwinach. Moze od kręgosłupa bo ten tez mnie boli.Poza tym w ostatnim tyg bardzo wyszedł mi brzuszek, nie da sie juz ukryc ciazy -
nick nieaktualny
-
Nie wiem co mam robić z tymi witaminami... Nie lubie brać czegoś na własną rękę. I nie wiem czy te wit, co polecił maja takie same sklady dzialania i przeznaczenie co te ktore wy bierzecie... Hmm jak pytalam lekarki czy sa jakies odpowiedniki troche tansze to mi powiedziala ze strikte takich to niema...
-
Czarna owca wrote:Nie wiem co mam robić z tymi witaminami... Nie lubie brać czegoś na własną rękę. I nie wiem czy te wit, co polecił maja takie same sklady dzialania i przeznaczenie co te ktore wy bierzecie... Hmm jak pytalam lekarki czy sa jakies odpowiedniki troche tansze to mi powiedziala ze strikte takich to niema...
Mi gin jak zapytałam jakie mam brać witaminy, powiedział "Jakie pani sobie chce"Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż Mi się wydaje, że to Nasza Indywidualna sprawa jakie witaminy będziemy łykać ..
Ja aktualnie kończę Prenatal Classic i też zastanawiam się nad innymi ..
Popytam koleżankę farmaceutkę jakie by polecała i dam Wam znać ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 19:56
gigsa lubi tę wiadomość
-
Ja biorę prenatal
Nona gigsa a co z moim chłopcem hehe??? Nie no co BedIe to będzie ale pozrtowac można
Gigsa ja też wizytuje w środę
.ja nie mam pojęcia kiedy polowkiwe ale pewnie za 4 tygodnie to będzie 19tc ja mam wizytę co 4tygWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 19:59
gigsa lubi tę wiadomość
-
mon!ta^ wrote:odnosnie witamin-suplementacji to ja nic nie biore oprócz kwasu foliowego, ale sie wlasnie kontaktuje z kuzynka czy cos mi poleci bo tez jest farmaceutka
Lena87 daj znać co powiedziala koleżanka. Ja też zapytam swojej co poleca i napiszęNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bommbelek89 a o której masz wizytę? Ja o 14.45
Pewnie też wtedy ustalimy datę połówkowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 20:24