Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mi się też ten kalendarz bardziej podoba bo w zwykłym dziewczyna wychodzi a w tym Chinka w moim wieku urodzi chłopca;) a chciałabym drugiego syna... Tylko coraz więcej przeczuć mam na córę...
gigsa lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
ANETAA1607 niee;) gdzieś czytaniem ze na tym etapie organizm zwiększa produkcję wszystkich wydzielin i może być więcej śluzu, śliny, kataru ze nie zapchany i potu... Poki śluz nie śmierdzi i nie jest w niepojętym kolorze świadczącym o infekcji to jest ok
Jest 3.30, nie śpię od godziny... Juz mnie wkurza ta moja nocna bezsenność...
Witam się poniedziałkowo!
Wracam właśnie ze szkoły, po odprowadzeniu syna. Postanowiłam iść piechotką, żeby zaczerpnąć świerzego powietrza. I będąc już prawie pod domem, napadła Mnie zgraja psów. Nie wiem czy mają jakiś sezon rozrodczy czy nie, pewnie była jedna suczka a reszta jej amatorów. Ale jeden był wyjątkowo agresywny. Miałam w reklamówce bułki i serek i tak sie przyczepił że koniec. Zaczełam go troche odganiać, bo przekroczył granice bliskości ze Mna. A ten do ataku.... serce Mi wali jeszcze. Wziełam torebke i sobie mysle bede walić, ale pomyslalam sobie ze ich tam jest jeszcze z 10 sztuk i moja jedna torebka nie da rady. Pare razy machnełam, on sie wsciekl jeszcze bardziej, ale jakos tylem powoli doszlam do domu... Masakra, trzese sie cała. Skur**** psy !Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 08:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna owca wrote:Witam się poniedziałkowo!
Wracam właśnie ze szkoły, po odprowadzeniu syna. Postanowiłam iść piechotką, żeby zaczerpnąć świerzego powietrza. I będąc już prawie pod domem, napadła Mnie zgraja psów. Nie wiem czy mają jakiś sezon rozrodczy czy nie, pewnie była jedna suczka a reszta jej amatorów. Ale jeden był wyjątkowo agresywny. Miałam w reklamówce bułki i serek i tak sie przyczepił że koniec. Zaczełam go troche odganiać, bo przekroczył granice bliskości ze Mna. A ten do ataku.... serce Mi wali jeszcze. Wziełam torebke i sobie mysle bede walić, ale pomyslalam sobie ze ich tam jest jeszcze z 10 sztuk i moja jedna torebka nie da rady. Pare razy machnełam, on sie wsciekl jeszcze bardziej, ale jakos tylem powoli doszlam do domu... Masakra, trzese sie cała. Skur**** psy !
Jezu.. Miałam ostatnio podobną przygodę z jednym psem.. Tamten podgryzał mi buty i spodnieJesteś teraz bezpieczna w domu, połóż się i oddychaj spokojnie.. Ja nie wiem czy psy czują ciążę i im odwala? Bo ten pies nigdy mnie nie atakował...
-
Sylwia87 wrote:Jezu.. Miałam ostatnio podobną przygodę z jednym psem.. Tamten podgryzał mi buty i spodnie
Jesteś teraz bezpieczna w domu, połóż się i oddychaj spokojnie.. Ja nie wiem czy psy czują ciążę i im odwala? Bo ten pies nigdy mnie nie atakował...
Sylwia87 dzieki, połozyłam się, uspokoiłam, wypiłam melise i jest już lepiej. Chyba dla bezpieczeństwa będę jeździć samochodem. -
u nas w zeszłym tygodniu sfora psów zaatakowałam kobietę z wózkiem - ta broniąc dziecka w wózku zaczęła uciekać żeby pobiegły za nią i przewróciła się - powygryzały jej nogi pośladki i plecy - leży w Bdg w szpitalu pod opieką chirurgów plastycznych i czas decyduje o tym czy amputują jej nogę czy nie...
i też strasznie się boję obcych psów - ugryzł mnie jeden jak byłam mała...
Czarna owca wrote:Sylwia87 dzieki, połozyłam się, uspokoiłam, wypiłam melise i jest już lepiej. Chyba dla bezpieczeństwa będę jeździć samochodem.
kup sobie coś na odstraszanie psów = jest kilka takich gadżetów skutecznych
Witam się i ja z rana
Mnie chyba też dopadła jakąś bezsennośćobudziłam się o 3 i juz nie zasnąłem tylko wiercilam się do rana... Czy Was też tak ciągnie po brzuchu i w pachwinach? Mnie właśnie tak dosyć mocno od 3 dni. Ja też zauważyłam więcej śluzu czyli coś w tym jest i katar
Masakra z tymi psami puszczanymi samopas też się boję, współczuję czarna owca przygód z ranateraz spróbuj się zrelaksować.
Miłego dnia Wam życzę -
Witam
Czarna owca biedaka psy nie powinny Chodzić wolno jak im się chce bo rzeczywiście niektóre są niebezpieczne dobrze ze koniec końców tak to się skończyło!!
Dołączam się do czekających/marzacych o synusiu
Nona ale zazdroszczę tych usg
Dora może wypij jakaś herbatkę relaksacyjna na noc mówią ze po mleku się lepiej śpi może kakao? Dziwne ze się tak budzisz ja tam bym do 9 spala ale też trzeba wstawać do przedszkola z córa..
Edit: witam się w 16tygodniu Jupi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 09:44
-
BOMMBELEK myślę ze nic mi się pomoże bo z zasypianiem nie mam problemu - muszę mocno walczyć żeby o 21 nie spać... Śpię kilka godzin i budzę się a potem znow zasypiam i budzę się przed 7 jak moi chłopacy szykują się do pracy i przedszkola i nie zasnę już bo ja z tych rannych ptaszków
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif