Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Odnośnie ubranek - u mnie jak tylko lekarka potwierdzi dziewczynkę, to ląduję w dziale z ubrankami dla dziewczynek i wykupię połowę
uwielbiam sukienki i różowe ubranka!
ale na razie tak przezornie kupiłam dużo uniwersalnych - szarych, białych, granatowych, niebieskich, zielonych itd.
Daisy lubi tę wiadomość
-
Ja bym baaardzo chciała teraz synka, a drugą córeczkę, narzeczony chce córeczkę teraz
na początku ciąży miałam przeczucie że będzie chłopiec, ale teraz mi się wydaje, że może jednak być dziewczynka. Zobaczymy
Dziewczyny, które już znają płeć - sprawdziło Wam się z tym chińskim kalendarzem?
Julia07.2015
-
A ja już mam dosyć niebieskich, granatowych, zielonych i innych szaro-burych ubranek dla chłopców
Tez mam nadzieję ogromną, że w końcu będę miała córeczkę i będę ją ubierać kolorowo, i marzę o tych słodkich sukieneczkach
Daisy, dora8201 lubią tę wiadomość
-
Hehe, ja mam na porządku dziennym falbanki, kokardki i warkoczyki, teraz właśnie chcialabym w domu dla odmiany coś chlopiecego
Sana, mi z córką sie sprawdziło a i teraraz wychodzi synuś, ajjjjć OBY!!!
http://www.familie.pl/chlopiec-czy-dziewczynkaSana lubi tę wiadomość
-
dzień dobry
ale u mnie mgla dzisiaj, swiata nie widać
Czarna owca ja tez miałam problem z zaparciami,czasem nie chodziłam 7 dni na ubikacje,ale to się zminilo kiedy zaczelam systematycznie codziennie pic activie-mi naprawdę pomogla i teraz chodze codziennie rano.
ja tez jestem slomiana wdowa już 3 tydzień,ale u mnie to kwestia przyzwyczajenia bo maz często wyjezdza na kilka miesięcy.
Wczoraj bylam na roczku u sistrzenca i ten czas tak szybko leci,ze my tez już niedługo będziemy tulic do serduszek nasze maleństwa -
nick nieaktualny
-
Witam Niedzielne
Pepitka mi wyszedł chłopaknie obrazilabym się
Dora mi wczoraj to samo zrobiło uciekło całego posta tez z tel pisze pamiętasz mnie z lutowek?
Co do ciuchów to u nas jest to samo w dniu dostawy horror nawet Ludzie nagrywał i na you tube puszczali
U nas pada od rana
Dziewczyny mieszkam na wsi nie mam asfaltu do domu tylko taka kamienista drogę i to taka górka ze ho! Dlatego mam wozek taki wiecie. Dużymi nieskretnyni kołami fotelik Te mam tylko się tak zastanawiam bo będziemy Rodzic w lecie to by mi się przydał stelaz z wpinanym fotelikiem ale nie mogę nic takiego znaleźć nie wiem jak to wpisać żeby Szulalo jest w ogóle możliwość kupienia samego stelaża i fotelika? -
Co do płci w rodzinie to mój brat ma corke siostra 2corki od strony Męża 4diewczynki i 1chlopak się udał my mamy core no i pierwszego miałam synka którego straciłam w 23tc wiec myślę że jakieś tam szanse są na syna bardzo bym chciała parke ale co Bóg da będzie dobrze oby zdrowe było
-
Witam się niedzielnie ja tylko tak na chwilkę polecić stronkę http://motherandbaby.pl/ jak mi zdrowie pozwoli wybiorę się na targi we Wrocławiu w maju, dziewczyna z forum dodała zdjęcie ile można dostać za darmo,do tego darmowe ktg,usg itd:) Mam nadzieję że u Was wszystko ok:) buziaki:*