Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny po dłuższej nieobecności
( remont mieszkania i brak dostępu dointernetu)
Od połowy grudnia jestem na zwolnieniu lekarskim i jakoś już wariuje z braku zajęcia
07 stycznia miałam USG przezierności i wszystko ok u maluszkaDzidziula miała wtedy 7cm
Rośnie jak na drożdżach
Dwa dni później wizyta u endo i przepisał większą dawkę euthyrox miała 50 a ze po 3 tyg nic nie zmalał wynik to dał 75. Oby się TSH uregylowało i było jak należy
Ja niestety jeszcze przed zaręczynamiPewnie nastąpi to dopiero po narodzinach naszego maluszka
Ale ślub to dla mnie tylko formalność bo mój A. jest po rozwodzie, więc tylko cywilny mnie czeka
Mnie trzy dni temu też coś rozkładało ale na szczęście mleczko z miodem i czonek pomogło
Od tygodnia mój meżczyzna na poligonie i siedzę sama do wczoraj chociaż remont i pracownicy mi umilali czas a od dziś już samaale mam nadzieję że czas dopiątku szybko zleci
Super czytać informację że niektóre z Was poznały już płeć a te które już czują ruchy maluszka to już przecudownie
believe, ewela86, dora8201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
believe Ja studiuje medycyne
juz prawie koncowka wiec nie jest tak zle jak na poczatku ale na pewno nie sa to najlatwiejsze studia
Mam nadzieje ze nie bede musiala lezec w ciazy bo to byloby dla mnie najgorsze. Niestety mojego kierunku nie da sie studiowac bez chodzenia na zajecia. Najgorsze jest dla mnie wlasnie poranne wstawanie!!
Ostatnio natknelam sie na fajnego bloga, nie wiem czy ktoras z was tez go zna mamygadzety.pl??
Macie jakies swoje ulubione blogi albo strony ktore czytacie??
dora8201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka. Witam nowe Dziewczynki
Ja właśnie wróciłam do domku. Dziś pojechaliśmy za miasto, na spacerek. Był las i jeziorko, a na powrocie lody w MC.
Czarna owca dobrze, że Cię mochery nie staranowaly w tych drzwiach
KaEm fiu, fiu medycyna - poważna sprawa i dużo nauki... a jaką specjalizację będziesz wybierać ?
Ja pamiętam, jak urodziłam mojego pierwszego byłam na 4 roku. Jeździłam na zjazdy do innego miasta. Oczywiście karmiłam piersią. Niestety na wykladach nie mogłam usiedzieć bo mi cycki mało nie eksplodowaly od mleka. Musiałam chodzić do kibla z laktatorem żeby sobie ulżyćLena Z., dora8201 lubią tę wiadomość
-
Lena 87 fajne ciuszki
Ja postanowiłam nie kupować tym razem tych rekawiczek niedrapek. To kompletnie nie praktyczne jest. Zsuwaja się w 5 sekund. Są teraz takie fajne pajacez taka nakladka na koncu rekawa wlasnie na rece i to super sie sprawdza
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Musiałam dziś zakupić Colon C, żeby uregulować swoje jelita, ponieważ zaparcia Mnie nie opuszczają. A hemoroidy przybrały wielkości i "straszności"...
Przeraziłam się jak je zobaczyłam w lusterku...
Aaaa P.S własnie wróciłam ze sklepu z synem który wybierał liczby na toto lotka. I mówi, jak wygram kupie małemu łóźeczko, kołyskę, paczkę pieluch i ubrankaa ja mówie a dla Ciebie co? A on... aaaa dla Mnie to paczka słodyczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 17:47
believe, Nona, Lena87, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Czarna owca wrote:Musiałam dziś zakupić Colon C, żeby uregulować swoje jelita, ponieważ zaparcia Mnie nie opuszczają. A hemoroidy przybrały wielkości i "straszności"...
Przeraziłam się jak je zobaczyłam w lusterku...
Aaaa P.S własnie wróciłam ze sklepu z synem który wybierał liczby na toto lotka. I mówi, jak wygram kupie małemu łóźeczko, kołyskę, paczkę pieluch i ubrankaa ja mówie a dla Ciebie co? A on... aaaa dla Mnie to paczka słodyczy
Trzymam kciuki za wygraną
A te hemoroidy to już na tym etapie ciąży? -
Miałam z nimi problem już wczesniej. W ogole z zaparciami mam cale zycie problemy, i co za tym idzie powstały w koncu hemoridy. Ale teraz juz byly momenty ze 2 tyg nie korzystalam z wc. Lekarz juz chcial mi lewatywe robić. Wiec hemoridy juz wygldaja nie fajnie...
Dzięki za kciuki, 23 mln wiec słodyczy i łóżeczek starczy dla was wszystkich kochanehehe
-
Witam się w 17 tygodniu!!!
My dziś byliśmy na zakupach- kupiłam sobie czarne rurki z H&M- boże jakie wygodne! ale ten pas ciążowy już teraz jest dobry i szczerze powiem, że nie wiem czy większy brzuch się tam zmieści.
A dla dzidziusia kupiłam 2 pary body- oczywiście chłopięce- mimo, że czekamy na córeczkęale mnie ciągnie jakoś do tych chłopięcych ciuszków- o wiele bardziej mi się podobają niż różowe z falbankami
gigsa, Nona lubią tę wiadomość
-
Mufinka super
Nie martw się, mi koleżanka mówiła, że jak pas był już przyciasny to składała go na pół i był tylko w dole brzucha (mam nadzieję, że nie zamotałam ) i tym samym nosiła spodnie do końca ciąży.
Co do chłopięcych ciuszków to powiem Ci szczerze, że mi też o wiele bardziej się podobają. Jakoś te dziewczęce falbanki do mnie nie przemawiająnajwyżej będę kupowała bardziej uniwersalne, a sukienki tylko od święta jak juz będzie taka konieczność
Nona lubi tę wiadomość