Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
bommbelek89 przepraszam ze o to pytam( jakby co to nie odpowiadaj), ale piszesz ze stracilas dzidzie w 23 tyg.Strasznie mi przykro. Czy wiesz jaki byl powod? pytam tak by wiedziec czy mozna cos robic , zapobiec? np jakies dodatkowe badania zrobic... wiem ze to ciezki temat wiec jak co to zignoruj to pytania.
-
Zielona minęło już 8lat i "nauczyłam " się o tym rozmawiać nie znam przyczyny do dziś..najgorsze ze 3dni przed byłam u lekarza serduszko biło a jak poszłam na usg by poznać płeć dziecko nie żyło...niestety.
Wszystko było dobrze nie wiem czego tak się stało wyniki histopad tez niczego nie wykazały
-
Dziewczyny mam pytanie czy to możliwe , dziś mam 16tydz i 1 dzień ciąży i co jakiś czas czuje jakby takie gilanie w brzuchu..czy to może być moje maleństwo? dodam że to moja pierwsza ciąża.
Mufinka piękne ciuszki:)
bommbelek współczuje,na pewno i teraz się boisz o swojego maluszka po takich przeżyciach. -
bommbelek89 pamiętam:) miałaś termin na później niż ja i później niż ja straciłaś dzieciątko choć już wcześniej miałaś problemy - dobrze pamiętam??
cieszę się, że się tu spotkałyśmya lutówki powoli się rozpakowuję
anetaa1607 tak, tak możliwepoczątkowo to są właśnie takie bąbelki jakby pękające... gratuluję
a wiecie co do chińskiego kalendarza top wiecie czemu często się nie sprawdza?? bo wszędzie drobnym drukiem jest napisane, że chiński miesiąc ma 28 dni - więc u nich trochę jakby się przesuwa wszystko - i trzeba to w obliczeniach uwzględnić - a te zwykłe tabelki to jest wiek i miesiąc normalnyi każdy tak sprawdza
zobaczcie sobie tu http://www.familie.pl/chlopiec-czy-dziewczynka tu z automatu przelicza te miesiące - mi np odkąd jestem w ciąży pokazuje wg chińskiego kalendarza że mam 34 latai będzie chłopiec a w zwykłym bez przeliczenia wychodzi jak byk dziewczynka
tak samo miałam z synem pierwszym - w zwykłych tabelkach wychodziła córka a tam wyszedł syn no i mam synaoczywiście nie twierdzę, że to 100% metoda
anetaa1607, gigsa, bommbelek89 lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Anetaa1607 - ja od wczoraj mam te same uczucie
i sadze ze to jest wlasnie dzidzius
ale pewne bedziemy pewnie dopiero jak dostaniemy solidnego kopniaka
Dora8201- mi wyszedl chlopieci tez czuje ze to chlopczyk
)
anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
Muffinka ślczine ciuszki słodkie<3
dora dokladnie bylo tak jak mowiszteraz MUSIMy dojsc do konca i urodzic zdrowe dzieciaczki!
aneta- nie mam pojecia czy to mozliwe ale ja tez dokladnie od wczoraj czuje "cos" takie ruszanie sie tuz pod brzuchem nie mam pojecia czy to mozliwe to w sumie moja 5ciaza ale tak wysoko 3 wiec nie wiem ale ja jestem dopiero w 14+6 tc
Dzieki dziewczyki za slowa otuchy:** do bolu idzie sie przyzwyczaic bo czas nie leczy ran...anetaa1607, dora8201 lubią tę wiadomość
-
Witam
Niestety z wygranej nici, może dlatego, że suma sumarum maszyna toto lotka padła i nie przyjmowała wytypowanych numerów i trzeba było kupic cybił trafił
Wróciłam własnie ze stoku, mój Syn zaskakuje Mnie coraz bardziej każdego dnia. Poginał z najwiekszej góry, a ja bardziej się bałam niż On
Miłego wieczoru -
nick nieaktualny