Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
A no to tak, dwusercowe i trzysercowe piekności
hehe
A czy ser sałatkowo-kanapkowy solankowy można czy nie można? Mam ostatnio bardzo ochote na sałatkę z brokuł, tego sera i prazonych płatków migdałów. Jem co 4 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 19:34
-
moje zaręczyny też były dosyć inne...
brałam prysznic, maż wrócił z pracy i w momencie kiedy wyszłam spod prysznica w ręczniku on wszedł do łazienki, klęknął z pierścionkiem i się oświadczył haaaha
bardzo romantyczne
do tej pory wspominam i się śmieję że lepsze to niż moment jak siedzę na kibelku hahahaha
anetaa1607, wikaa, Lena87, Nona, dora8201 lubią tę wiadomość
-
anetaa1607 wrote:hehe usia89 mąż był bardzo pomysłowy,fajne ...mi się podobają takie z zaskoczenia:)
tak, tylko z tego wszystkiego nie wiedziałam co powiedziećspodziewałam się zaręczyn bo wiedziałam że kupił pierścionek ale nie wiedziałam którego dnia to nastąpi
no ale co jak co ale o takich zaręczynach w życiu bym nie pomyślała haha
anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
anetaa1607 wrote:
Dokładnie takidziś kupiłam i zamierzałam zrobić moją ulubioną sałatkę a tu straszycie, że nie można. Już i tak się obyłam smakiem dziś bo poszłam po tego wyczekiwanego arbuza i co? Arbuz wielkości większej pomaranczy 2,5 kg a 8 zł/kg. 20 zł za arbuzika którego bym zjadła i nie poczuła
szukałam lodów arbuzowych, ale susza. Zadowoliłam sie kubusiem play o smaku arbuza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 20:05
anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
wikaa, niee ma się czym przejmować. U dzieci jest to fajne, że zawsze są szczere i nauczycielka na pewno to zrozumie
Nona, gratulacje udanego comming outu w pracy
Uśmiałam się z tych Waszych opowieści o romantycznych (i nie) mężachNona, wikaa lubią tę wiadomość
-
usia89 wrote:Believe gorąca herbata malinowa z miodem i cytryną, ciepła kołderka i wygrzej się dobrze
a na katar może inhalacja byłaby dobra ?
Weekend wolny, to będę się kurować. A jutro rano spróbuję podjechać do mamy po soczek malinowyno i po drodze imbir kupię, bo jakiś czas temu mi pomógł...
-
Jest coś nie tak bo :
Tydzień 15
O Dziecku
Twoje dziecko mierzy około 9.3 do 10.3 cm (3.7 - 4.1 cali) i waży około 75 gramów (2 1/5 uncji).
Tydzień 16
O Dziecku
Twoje dziecko mierzy już około 11 nawet do 12 cm (4.3 – 5 cali) i waży około 100 gramów (3 1/2 uncji). -
Witam sie i ja po kilkudniowej przerwie. Witam nowe mamusie fajnie, ze grono nam sie powieksza
Gratuluje wszystkim udanych wizyt. Ciesze sie, ze same dobre wiesci u Was byle tak dalej
Oczywiscie gratuluje wszystkim poznanych plci i zazdroszcze
Sama nie moge sie doczekac kiedy poznam kto tam u mnie siedzi w brzuszku i bede mogla ruszyc na jakies zakupy
Ja naszczescie dzisiaj juz duzo lepiej sie czuje przeziebienie prawie przeszlo tylko po brzuchu dzisiaj tak ciagnie caly dzien dosyc intensywnie... Aaaaaa i zapomnialabym gratuluje wszystkim szczesliwym mamusia, ktore czuja juz swoje dzieciatka! Sama dzisiaj czulam takie jakies pukanie bardzo delikatne, ale tylko raz dzisiaj wiec obawiam sie ze to jeszcze nie to
Pozdrawiam wszystkie i zycze spokojnej nocyanetaa1607 lubi tę wiadomość
-
Witam Was wszystkie:-)
Nona wow już szkoła rodzenia zarezerwowana - super:-) ja niestety nie wiem nawet gdzie będę rodzić więc nie wiem gdzie do SR się zapisać.
czy wy dziewczyny chodzicie do gina u którego już chcecie rodzić? Tzn który przyjmuje w danym szpitalu? Ja niestety nie... Bo moja gin nie pracuje w żadnym szpitalu, a nie chce iść do szpitala (jak już go wybiorę) całkowicie anonimowa. -
Hej, czesc i czołem. Widzę, że o zareczynach mowilyscie. Mój się postarał. Byliśmy nad morzem. Najpierw cały dzień pełen atrakcji a wieczorem zachód słońca. No i wyobraźcie sobie przy tym zachodzie, przy tłumie ludzi, przy całej mojej rodzinie mój D. kleka. Zatkało mnie i musiał dwa razy pytać
Później kwiaty i szampan. Bardzo mnie zaskoczył
usia89, believe, radiszka, anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
Belive zdrówka. Ja ok. 8 tyg. też się rozchorowalam. Kupiłam sobie syrop prenatalen, potem drugi i skończyło się na antybiotyku. Także uważaj na siebie i zdrowiej
Czarna owca masz ciężką dolegliwość, ale z tego co piszesz masz też wspaniałego mężczyznę u boku i na pewno Cię wspiera. Trzymaj się i.patrz na życie tylko w różowych kolorach.
A ja dzisiaj ponioslam skutki wzlotu franka pod niebo. Jestem zła !
zielona ja chodzę prywatnie do gina, który pracuje w szpitalu, ale niestety nie ma w nim porodówki.
W poprzedniej ciąży miałam lekarza ze szpitala, w którym leżałam na patologii ale niestety jak rodziłam on był na urlopie i grzecznie mnie odeslali zasłaniając się brakiem miejsc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 00:12
believe lubi tę wiadomość