Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak czytam o tych Waszych romantycznych chwilach, i mężach, i sobie myślę jak mój m. 2 lata temu na dzień kobiet kupił mi mopa obrotowego a na urodziny chciał kupić zestaw garnków
Bez dalszego komentarza
Nona super masz ekipę w pracy. A na faworki zrobiłaś mi smaka.
Czarna owca jasne - ufać znaczy sprawdzać, a szczególnie jak mówią, że nie było nic zadane. Nie ?
Co do Twojej nerwicy, współczuję. Musisz brać specjalistyczne leki w ciąży ?
Daisy ja też jestem takiego zdania, że jak ludzie zobaczą brzuch to się dowiedzą. Chwalić to ja się mogę mamie, rodzinie ale nie obcym !
Lena współczuję sytuacji z mężem. To na pewno bardzo ciężka praca i bardzo ryzykowna. Nie podoba mi sie postawa rządu, który likwiduje fabryki, stocznie, kopalnie... ludzie idą na bruk, a inwestorzy z zagranicy za bezcen kupują likwidowanie zakłady pracy...Nona, Daisy lubią tę wiadomość
-
Pasztety jem, szczególnie pieczony przez moją mamę, mniam mniam
Serki pleśniowe, mniam mniam też bo są z mleka pasteryzowane na ogół
Brzuszek w pierwszej ciąży urósł dopiero w 6 miesiącu- wcześniej byłam płaska i wszyscy się śmiali, czy na pewno w ciąży jestem
No i mamy weekendJutro wyruszamy na zakupy do większego miasta- po prostu MUSZĘ coś kupić dla bobaska bo nie wytrzymam
Daisy lubi tę wiadomość
-
No dokladnie
pasztety z fuagra - sa zakazane w PL
wiec nie dostaniesz ich tutat
a najlepiej swojskie paszteciki mniaaaaaaaam
Mufinka a ja nie moglam zjesc serka plesniowego ktory przyjechal z francjibo byl z mleka nie paste. a buuuuuuuuuuuuuuuu bo pachnial niczym 10000 letnia skarpeta
to samo z Rocfordem
tez ni emoglam go zjesc...
Ja mialam robiona tarczyce w NO ina poczatku ciazy i ponoc bylo w normie
teraz 4 miesiac i wyszly wysoko 3.29 wiec jednak chyba musze sie widziec z endokrynologiem
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 15:07
-
nick nieaktualnywikaa wrote:
Lena współczuję sytuacji z mężem. To na pewno bardzo ciężka praca i bardzo ryzykowna. Nie podoba mi sie postawa rządu, który likwiduje fabryki, stocznie, kopalnie... ludzie idą na bruk, a inwestorzy z zagranicy za bezcen kupują likwidowanie zakłady pracy...
A co Najlepsze, po wykupieniu zakłady prosperują i mają się całkiem nieźle
Takie jest Życie .. -
Sabela wrote:Heh Cati no to jedziemy na tym samym wózku tyle, że ja wcześniej nie miałam robionej, dopiero teraz pierwszy raz. No i ja mam troszkę niższa niż Ty
spróbuje przekonac swoja doktor by mnie wyslala do eno chodz nie wiem czy sie nie obrazi bo robilam bdania w PL
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 15:44
-
Hej
Odnośnie tarczycy to mi wysłali pismo z NO z przychodni z norma min. która wynosi 0,40. Ja Tsh końcem listopada miałam 1,06 a teraz mam 0,10 nie wiem jak wyglądaja pozostałe hormony tarczycy. 21.01 w Polsce będe robic całypakiet tarczycowy i ciekawa jestem jak beda wygladały wyniki.
A powiem Wam że przez pewien okres czułam się świetnie, włosy przestały wypadać, a teraz czuje się jak chodzaca śmierć, mniej energii, ciągle bym spała, sucha skóra na całym ciele, a włosy ;( one nie wypadaja - one same wychodzą...cieniutki szczurzy ogonek mi został...
-
nick nieaktualny
-
mi takie normy napisali w piśmie, nie wiem czy wzięli pod uwagę ciąze czy jest to norma własnie dla zwyklych ludzi... Dlatego ja stawiam na kontrole, badania i wizyty u endo w Polsce...
Nona lubi tę wiadomość
-
Czarna owca wrote:Moje urodziny w tym roku skromnie ogarnął
Robiłam impreze więc za wszystko co potrzebne płacił, opórcz tego jakies sałatki i pizze zrobił. Dostałam też kwiatka w doniczce, ale akurat sama sobie wybrałam (Tillandsia) tak się chyba nazywa :)więc już oprócz tego prezentu nie dostałam
Ale zawsze dostaje wypasione prezenety, i jakże zróźnicowanew toebeczce znajduje i kremy, i perfumy, ubrania, i w sumie myślałam, że on mnie nie słucha co gadam czasem. Ale jak mam dostać prezent to jest w nim wszystko o czym wspominałam
Sabela, wikaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona ! Dzisiaj przeglądałam sobie swoją stronę na ovu i wiesz że pierwszy komentarz był właśnie od Ciebie
a 13.10 napisałaś : " dzis mam nastrój na +
czuje ze sie uda! i mi i Tobie! "
Nona lubi tę wiadomość
-
Wikaa - za bardzo poszaleć z lekami nie moge, sa delikatne i nie szkodliwe dla dziecka. Ale kiedy nie musze, staram się nie brać bo to zawsze jakaś ingerencja.
Nona i usia89 mówicie, że dla "zwykłych ludzi", a to my niezwykłe?Nona lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane. Ja dzisiaj trochę byłam na fb trochę tutaj i już się pogubiłam co tu miałam napisać
czy Was też ostatnio tak pamięć zawodzi?
Co do jedzonka to ja unikam serów pleśniowych,wątróbki,jaj na miękko,tatara,surowego mięsa-niedogotowanego mięsa,sera fety,surowych ryb, wędzonych ryb i pasztetu,każdy jada jak uważa:) Co do zaręczyn to mój ukochany dokładnie 3,5 roku temu(16-07-11) oświadczył mi się w moje urodziny....kazał mi zabrać album z naszymi zdjęciami powiedział że sobie powspominamy bo 3 dni wcześniej mineło nam 4 lata razem. Pojechaliśmy nad jezioro,wywiózł mnie na środek jeziora no i wyciągłam album(nic się nie domyślałam) no i oglądamy ja tam opowiadam a pamiętasz to a pamiętasz tamto w ogóle zapatrzona w te zdjęcia a on do mnie "wyjdziesz za mnie" ja na niego na ręce jego a tam piękny pierścionek oczywiście nic nie powiedziałam tylko się rozpłakałam i go przytuliłam a na drugi dzień pojechaliśmy do moich rodziców mamie dał kwiatki tacie szampana zapytał o moją rękę,uklękną i jeszcze raz się oświadczył.
wikaa słodkiego masz tego synka ja też nie miałabym sumienia kazać pisać mu jeszcze raz wypracowania:)usia89, wikaa, Nona, libellula83 lubią tę wiadomość