Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ahahaha Czarna Owca no poleglam
Oddałas pierscionek?
Ja raz jak oddalam to wyladowal za oknem, no ale mieszkamy w domu to moj znalazl go w pol minuty gdzies tam w blocie i trawie
Trzymam kciuki za udane Walentynki w takim razie! My poki co nie mamy zadnych planow wiekszychAle pierscionek (oczywiscie najlepiej kolejny z brylantami) chetnie bym przyjela, tylko juz mi palcow brakuje, bo za duzo pierscionkow tez nie wyglada za dobrze
A ja uwielbiam
Lena87, wikaa, Mia S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oddałam, pomyślałam sobie, że niech nie będzie taki pewien że teraz to już napewno za niego wyjde
Z jego pomysłami to aż sie bałam tych zareczyn pomyslałam sobie bedzie skakał gdzies ze spadochronu z bilbordem, wyryje gdzies na pomniku przyrody albo coś podobnego. A tu co? Pod poduszke i z głowy? o nieeeee
Czasami się wstydziłam za jego romantycznośćKiedyś umyślił sobie, że będzie przysyłał Mi kwiaty co miesiąć na każdą miesięcznice związku. Oprócz tego dostawałam kwiaty na kolejne rocznice pierwszego seksu
Jak się obraziłam, wypisywał na plazy przeprosiny i darł sie na cała plaże, że Mnie Kocha
Teraz na rocznice dostałam kamień, wygrzebany gdzieś z morza w kształcie serca, i pomalowany farbami, z napisami i wyznaniami
Dzięki na kciukiMam nadzieje, że wkońcu dziad klęknie
( troche sie tylko boje leciec samolotem...)
Lena87, Daisy, anetaa1607, wikaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona wrote:Lena, ciekawe jest to co piszesz, ale wiesz, nie chciałabym tu rozkręcać dyskusji o górnikach, bo pewnie się domyślasz jakie pół Polski ma zdanie na ten temat.
Nona częściowo to wyjaśni sprawę zarobków ..
https://www.facebook.com/zarobkigornikow -
nick nieaktualny
-
Czarna owca wrote:Daisy- Jak ja ponad 7 lat temu przyniosłam ze szpitala moje syna. Położyłam go jeszcze w beciku na łózku i On zapłakał. Mój pies wskoczył na łóźko odlizał od pięt po same oczy
A pozniej to juz tylko było lepiej
jak już siedział zostawiałam go na macie z psem
jak sie przewrócił, pies przychodził do Mnie i "wołał" na pomoc
A ja 14 lutego zamierzam spędzić w przytulnej restauracji w Londynie2 lata temu tak spedzalismy Walentynki i teraz postanowilismy powtórzyc takie wydarzenie
A co do ślubu o którym pisała jedna z was. Opowiem wam... W pierwszy dzień świąt pod poduszką znalazłam torebeczkę z seksowną pidżamką w pantere i pudełko z pierścionkiemA że pare dni wczesniej, coś się rozmowa potoczyła i mówił, że zamierza sprawić Mi pierscionek z okazji dzidziusia w brzuchu. Wiec otrzorzyłam, popatrzyłam i mowie do niego - wszyscy beda myslec ze to zareczynowy. A On taki zmieszany, ze to wlasnie zareczynowy
Załozyłam i cchodziłam jeden dzień. Ale sobie pomyślałam, nosz kuźwa a gdzie klękanie, pytanie czy ja w ogóle chce za niego wyjść
Oddałam i oświadczyłam że czekam aż klęknieI Czekam do dzisiaj hahaha Ale może tego 14 się zdecyduje
Zawsze był taki romantyczny, aż momentami za bardzo. Rzygałam teczą nie raz. A teraz? chyba sie starzeje
Czarna ja już 1,5 roku po ślubie, i klękania się nie doprosiłam (wtedy byłam w szoku więc nie zwróciłam na to uwagi zanim się zgodziłam) a teraz jak o tym wspomnę, to słyszę tylko "kupiłem Ci taki pierścionek o jakim marzyłaś, to nie wystarczy?" ehhh.... faceci...Daisy lubi tę wiadomość
-
Ahaha moj jak bylismy w gorach na ferie 2013r to po obiedzie w Karpaczu w knajpie wyjal pierscionek w pudeleczku (moj wymarzony, taki jaki chcialam) i powiedzial cos w stylu 'No masz'
Juz nie pamietam jak dokladnie to brzmialo, ale tak to zapamietalam i mam beke z tego caly czas
Ahahaha
Lena87, radiszka, mufinka, Mia S lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Ahaha moj jak bylismy w gorach na ferie 2013r to po obiedzie w Karpaczu w knajpie wyjal pierscionek w pudeleczku (moj wymarzony, taki jaki chcialam) i powiedzial cos w stylu 'No masz'
Juz nie pamietam jak dokladnie to brzmialo, ale tak to zapamietalam i mam beke z tego caly czas
Ahahaha
Daisy to coś w takim stylu jak u mnie było... Full romanticDaisy, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Ja na Wigilię dostalam kwiata w doniczce
tzn oprocz prezentow pod choinke rzecz jasna. Ale ubaw po pachy ahaha. Tesciowa ma tego dnia imieniny to i mi sie oberwalo. Pomine fakt, ze baba w kwiaciarni wcisnela mu przekwitłą achmeę i juz musialam pol wywalic bo zgnila byla..powiedzialam ze zadnych wiecej doniczek. Trzyma mi sie jeszcze skrzydłokwiat z urodzin, same liscie ale wyglada nawet nawet jeszcze
Sabela lubi tę wiadomość
-
Moje urodziny w tym roku skromnie ogarnął
Robiłam impreze więc za wszystko co potrzebne płacił, opórcz tego jakies sałatki i pizze zrobił. Dostałam też kwiatka w doniczce, ale akurat sama sobie wybrałam (Tillandsia) tak się chyba nazywa :)więc już oprócz tego prezentu nie dostałam
Ale zawsze dostaje wypasione prezenety, i jakże zróźnicowanew toebeczce znajduje i kremy, i perfumy, ubrania, i w sumie myślałam, że on mnie nie słucha co gadam czasem. Ale jak mam dostać prezent to jest w nim wszystko o czym wspominałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 12:06
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZapisałam się na USG połówkowe na 12 lutego, będzie to 18t6d, ale lekarki później długo nie będzie.. Połówkowe niby robi się od 18t.. No nic... Zobaczymy... USG 3D/4D + zdjęcia + film: koszt 250zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 12:57
Lena87, Nona lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, jak samopoczucia?
Ja chyba zaczynam rosnąć , bo ciągle coś mnie pobolewa w brzuchu chociaż to bardziej taki dyskomfort
Mamusie które już mają maluszki - kiedy wam w 1 ciąży mocno brzuszek że tak powiem wywaliło?
zastanawiam sie kiedy u mnie będzie już bardziej widoczny, bo wszyscy się śmieją że nic nie widać :p
Mój mąż również nie należy do romantykówale nie przeszkadza mi to
-
nick nieaktualny
-
Sana wrote:Mnie dziś zgaga od rana męczy i zaczynają się lekkie mdłości. Ach, i mam lenia ogromnego
Dziewczyny jak to jest z tym jedzeniem pasztetu w ciąży? Można czy nie można? Bo już sama nie wiem.