X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahahaha Czarna Owca no poleglam :D :D :D Oddałas pierscionek? :D
    Ja raz jak oddalam to wyladowal za oknem, no ale mieszkamy w domu to moj znalazl go w pol minuty gdzies tam w blocie i trawie :D

Trzymam kciuki za udane Walentynki w takim razie! My poki co nie mamy zadnych planow wiekszych :) Ale pierscionek (oczywiscie najlepiej kolejny z brylantami) chetnie bym przyjela, tylko juz mi palcow brakuje, bo za duzo pierscionkow tez nie wyglada za dobrze :( A ja uwielbiam :)

Lena87, wikaa, Mia S lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 14:10

• Czarna owca Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oddałam, pomyślałam sobie, że niech nie będzie taki pewien że teraz to już napewno za niego wyjde :D Z jego pomysłami to aż sie bałam tych zareczyn pomyslałam sobie bedzie skakał gdzies ze spadochronu z bilbordem, wyryje gdzies na pomniku przyrody albo coś podobnego. A tu co? Pod poduszke i z głowy? o nieeeee :)

Czasami się wstydziłam za jego romantyczność :) Kiedyś umyślił sobie, że będzie przysyłał Mi kwiaty co miesiąć na każdą miesięcznice związku. Oprócz tego dostawałam kwiaty na kolejne rocznice pierwszego seksu :P Jak się obraziłam, wypisywał na plazy przeprosiny i darł sie na cała plaże, że Mnie Kocha :P Teraz na rocznice dostałam kamień, wygrzebany gdzieś z morza w kształcie serca, i pomalowany farbami, z napisami i wyznaniami :P

Dzięki na kciuki :) Mam nadzieje, że wkońcu dziad klęknie :D ( troche sie tylko boje leciec samolotem...)

Lena87, Daisy, anetaa1607, wikaa lubią tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Lena, ciekawe jest to co piszesz, ale wiesz, nie chciałabym tu rozkręcać dyskusji o górnikach, bo pewnie się domyślasz jakie pół Polski ma zdanie na ten temat.

Nona częściowo to wyjaśni sprawę zarobków ..

https://www.facebook.com/zarobkigornikow

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owca, Mój to koło Romantyka nawet nie stał ! ;)

Daisy, Sabela lubią tę wiadomość

• radiszka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna owca wrote:
    Daisy- Jak ja ponad 7 lat temu przyniosłam ze szpitala moje syna. Położyłam go jeszcze w beciku na łózku i On zapłakał. Mój pies wskoczył na łóźko odlizał od pięt po same oczy :) A pozniej to juz tylko było lepiej :) jak już siedział zostawiałam go na macie z psem :) jak sie przewrócił, pies przychodził do Mnie i "wołał" na pomoc :)

A ja 14 lutego zamierzam spędzić w przytulnej restauracji w Londynie :) 2 lata temu tak spedzalismy Walentynki i teraz postanowilismy powtórzyc takie wydarzenie :)

A co do ślubu o którym pisała jedna z was. Opowiem wam... W pierwszy dzień świąt pod poduszką znalazłam torebeczkę z seksowną pidżamką w pantere i pudełko z pierścionkiem :) A że pare dni wczesniej, coś się rozmowa potoczyła i mówił, że zamierza sprawić Mi pierscionek z okazji dzidziusia w brzuchu. Wiec otrzorzyłam, popatrzyłam i mowie do niego - wszyscy beda myslec ze to zareczynowy. A On taki zmieszany, ze to wlasnie zareczynowy :P
    Załozyłam i cchodziłam jeden dzień. Ale sobie pomyślałam, nosz kuźwa a gdzie klękanie, pytanie czy ja w ogóle chce za niego wyjść :P

Oddałam i oświadczyłam że czekam aż klęknie :P I Czekam do dzisiaj hahaha Ale może tego 14 się zdecyduje :)

Zawsze był taki romantyczny, aż momentami za bardzo. Rzygałam teczą nie raz. A teraz? chyba sie starzeje :P

Czarna ja już 1,5 roku po ślubie, i klękania się nie doprosiłam (wtedy byłam w szoku więc nie zwróciłam na to uwagi zanim się zgodziłam) a teraz jak o tym wspomnę, to słyszę tylko "kupiłem Ci taki pierścionek o jakim marzyłaś, to nie wystarczy?" ehhh.... faceci... :/

Daisy lubi tę wiadomość

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahaha moj jak bylismy w gorach na ferie 2013r to po obiedzie w Karpaczu w knajpie wyjal pierscionek w pudeleczku (moj wymarzony, taki jaki chcialam) i powiedzial cos w stylu 'No masz' :D :D :D Juz nie pamietam jak dokladnie to brzmialo, ale tak to zapamietalam i mam beke z tego caly czas :D Ahahaha :)

Lena87, radiszka, mufinka, Mia S lubią tę wiadomość

• Sana Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój jak mnie w ciąży zdenerwował ostatnio tak teraz codziennie mi róże przynosi :P ale z nim różnie jest, czasem romantyczny czasem w ogóle :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 11:49

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • radiszka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Ahaha moj jak bylismy w gorach na ferie 2013r to po obiedzie w Karpaczu w knajpie wyjal pierscionek w pudeleczku (moj wymarzony, taki jaki chcialam) i powiedzial cos w stylu 'No masz' :D :D :D Juz nie pamietam jak dokladnie to brzmialo, ale tak to zapamietalam i mam beke z tego caly czas :D Ahahaha :)

Daisy to coś w takim stylu jak u mnie było... Full romantic :P

Daisy, Lena87 lubią tę wiadomość

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • Sabela Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Owca, Mój to koło Romantyka nawet nie stał ! ;)
    Tak jak mój. Czasem jakieś przebłyski ma ale rzadkie i krótkotrwałe :D

Daisy, Lena87 lubią tę wiadomość

cravings-2019-03-29.jpg

BŁAŻEJ-10.07.2015 <3
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na Wigilię dostalam kwiata w doniczce :D tzn oprocz prezentow pod choinke rzecz jasna. Ale ubaw po pachy ahaha. Tesciowa ma tego dnia imieniny to i mi sie oberwalo. Pomine fakt, ze baba w kwiaciarni wcisnela mu przekwitłą achmeę i juz musialam pol wywalic bo zgnila byla..powiedzialam ze zadnych wiecej doniczek. Trzyma mi sie jeszcze skrzydłokwiat z urodzin, same liscie ale wyglada nawet nawet jeszcze :)

Sabela lubi tę wiadomość

• Czarna owca Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje urodziny w tym roku skromnie ogarnął :P Robiłam impreze więc za wszystko co potrzebne płacił, opórcz tego jakies sałatki i pizze zrobił. Dostałam też kwiatka w doniczce, ale akurat sama sobie wybrałam (Tillandsia) tak się chyba nazywa :)więc już oprócz tego prezentu nie dostałam :P

Ale zawsze dostaje wypasione prezenety, i jakże zróźnicowane :) w toebeczce znajduje i kremy, i perfumy, ubrania, i w sumie myślałam, że on mnie nie słucha co gadam czasem. Ale jak mam dostać prezent to jest w nim wszystko o czym wspominałam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 12:06

Lena87 lubi tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna Owca, jednym słowem pozazdrościć :D

• Czarna owca Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Czarna Owca, jednym słowem pozazdrościć :D

Aleee nie zawsze jest tak kolorowo :) hehe

Lena87 lubi tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisałam się na USG połówkowe na 12 lutego, będzie to 18t6d, ale lekarki później długo nie będzie.. Połówkowe niby robi się od 18t.. No nic... Zobaczymy... USG 3D/4D + zdjęcia + film: koszt 250zł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 12:57

Lena87, Nona lubią tę wiadomość

• katepr Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jak samopoczucia?
    Ja chyba zaczynam rosnąć , bo ciągle coś mnie pobolewa w brzuchu chociaż to bardziej taki dyskomfort :)
    Mamusie które już mają maluszki - kiedy wam w 1 ciąży mocno brzuszek że tak powiem wywaliło? :D
    zastanawiam sie kiedy u mnie będzie już bardziej widoczny, bo wszyscy się śmieją że nic nie widać :p

Mój mąż również nie należy do romantyków ;) ale nie przeszkadza mi to :)

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dziś zgaga od rana męczy i zaczynają się lekkie mdłości. Ach, i mam lenia ogromnego ;)

Dziewczyny jak to jest z tym jedzeniem pasztetu w ciąży? Można czy nie można? Bo już sama nie wiem.

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katepr nie przejmuj się, jak wybije to później będziesz mówiła że masz duży :D

• Verona Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana ja jem pasztet tak samo jak i sery pleśniowe ale oczywiście te pasteryzowane.Mam strasznego smaka na tatar bo uwielbiam,ale zostaje mi tylko go usmażyć i jeść w postaci burgera mniam mniam :)

3i49p07wevcalt60.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Mnie dziś zgaga od rana męczy i zaczynają się lekkie mdłości. Ach, i mam lenia ogromnego ;)

Dziewczyny jak to jest z tym jedzeniem pasztetu w ciąży? Można czy nie można? Bo już sama nie wiem.
    Ja tam jadlam pasztet nie rozumiem czemu go nie mozna by bylo jesc :D

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
‹‹ 513 514 515 516 517 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ