X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahahaha Czarna Owca no poleglam :D :D :D Oddałas pierscionek? :D
    Ja raz jak oddalam to wyladowal za oknem, no ale mieszkamy w domu to moj znalazl go w pol minuty gdzies tam w blocie i trawie :D

Trzymam kciuki za udane Walentynki w takim razie! My poki co nie mamy zadnych planow wiekszych :) Ale pierscionek (oczywiscie najlepiej kolejny z brylantami) chetnie bym przyjela, tylko juz mi palcow brakuje, bo za duzo pierscionkow tez nie wyglada za dobrze :( A ja uwielbiam :)

Lena87, wikaa, Mia S lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 14:10

• Czarna owca Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oddałam, pomyślałam sobie, że niech nie będzie taki pewien że teraz to już napewno za niego wyjde :D Z jego pomysłami to aż sie bałam tych zareczyn pomyslałam sobie bedzie skakał gdzies ze spadochronu z bilbordem, wyryje gdzies na pomniku przyrody albo coś podobnego. A tu co? Pod poduszke i z głowy? o nieeeee :)

Czasami się wstydziłam za jego romantyczność :) Kiedyś umyślił sobie, że będzie przysyłał Mi kwiaty co miesiąć na każdą miesięcznice związku. Oprócz tego dostawałam kwiaty na kolejne rocznice pierwszego seksu :P Jak się obraziłam, wypisywał na plazy przeprosiny i darł sie na cała plaże, że Mnie Kocha :P Teraz na rocznice dostałam kamień, wygrzebany gdzieś z morza w kształcie serca, i pomalowany farbami, z napisami i wyznaniami :P

Dzięki na kciuki :) Mam nadzieje, że wkońcu dziad klęknie :D ( troche sie tylko boje leciec samolotem...)

Lena87, Daisy, anetaa1607, wikaa lubią tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Lena, ciekawe jest to co piszesz, ale wiesz, nie chciałabym tu rozkręcać dyskusji o górnikach, bo pewnie się domyślasz jakie pół Polski ma zdanie na ten temat.

Nona częściowo to wyjaśni sprawę zarobków ..

https://www.facebook.com/zarobkigornikow

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owca, Mój to koło Romantyka nawet nie stał ! ;)

Daisy, Sabela lubią tę wiadomość

• radiszka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna owca wrote:
    Daisy- Jak ja ponad 7 lat temu przyniosłam ze szpitala moje syna. Położyłam go jeszcze w beciku na łózku i On zapłakał. Mój pies wskoczył na łóźko odlizał od pięt po same oczy :) A pozniej to juz tylko było lepiej :) jak już siedział zostawiałam go na macie z psem :) jak sie przewrócił, pies przychodził do Mnie i "wołał" na pomoc :)

A ja 14 lutego zamierzam spędzić w przytulnej restauracji w Londynie :) 2 lata temu tak spedzalismy Walentynki i teraz postanowilismy powtórzyc takie wydarzenie :)

A co do ślubu o którym pisała jedna z was. Opowiem wam... W pierwszy dzień świąt pod poduszką znalazłam torebeczkę z seksowną pidżamką w pantere i pudełko z pierścionkiem :) A że pare dni wczesniej, coś się rozmowa potoczyła i mówił, że zamierza sprawić Mi pierscionek z okazji dzidziusia w brzuchu. Wiec otrzorzyłam, popatrzyłam i mowie do niego - wszyscy beda myslec ze to zareczynowy. A On taki zmieszany, ze to wlasnie zareczynowy :P
    Załozyłam i cchodziłam jeden dzień. Ale sobie pomyślałam, nosz kuźwa a gdzie klękanie, pytanie czy ja w ogóle chce za niego wyjść :P

Oddałam i oświadczyłam że czekam aż klęknie :P I Czekam do dzisiaj hahaha Ale może tego 14 się zdecyduje :)

Zawsze był taki romantyczny, aż momentami za bardzo. Rzygałam teczą nie raz. A teraz? chyba sie starzeje :P

Czarna ja już 1,5 roku po ślubie, i klękania się nie doprosiłam (wtedy byłam w szoku więc nie zwróciłam na to uwagi zanim się zgodziłam) a teraz jak o tym wspomnę, to słyszę tylko "kupiłem Ci taki pierścionek o jakim marzyłaś, to nie wystarczy?" ehhh.... faceci... :/

Daisy lubi tę wiadomość

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahaha moj jak bylismy w gorach na ferie 2013r to po obiedzie w Karpaczu w knajpie wyjal pierscionek w pudeleczku (moj wymarzony, taki jaki chcialam) i powiedzial cos w stylu 'No masz' :D :D :D Juz nie pamietam jak dokladnie to brzmialo, ale tak to zapamietalam i mam beke z tego caly czas :D Ahahaha :)

Lena87, radiszka, mufinka, Mia S lubią tę wiadomość

• Sana Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój jak mnie w ciąży zdenerwował ostatnio tak teraz codziennie mi róże przynosi :P ale z nim różnie jest, czasem romantyczny czasem w ogóle :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 11:49

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • radiszka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Ahaha moj jak bylismy w gorach na ferie 2013r to po obiedzie w Karpaczu w knajpie wyjal pierscionek w pudeleczku (moj wymarzony, taki jaki chcialam) i powiedzial cos w stylu 'No masz' :D :D :D Juz nie pamietam jak dokladnie to brzmialo, ale tak to zapamietalam i mam beke z tego caly czas :D Ahahaha :)

Daisy to coś w takim stylu jak u mnie było... Full romantic :P

Daisy, Lena87 lubią tę wiadomość

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • Sabela Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Owca, Mój to koło Romantyka nawet nie stał ! ;)
    Tak jak mój. Czasem jakieś przebłyski ma ale rzadkie i krótkotrwałe :D

Daisy, Lena87 lubią tę wiadomość

cravings-2019-03-29.jpg

BŁAŻEJ-10.07.2015 <3
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na Wigilię dostalam kwiata w doniczce :D tzn oprocz prezentow pod choinke rzecz jasna. Ale ubaw po pachy ahaha. Tesciowa ma tego dnia imieniny to i mi sie oberwalo. Pomine fakt, ze baba w kwiaciarni wcisnela mu przekwitłą achmeę i juz musialam pol wywalic bo zgnila byla..powiedzialam ze zadnych wiecej doniczek. Trzyma mi sie jeszcze skrzydłokwiat z urodzin, same liscie ale wyglada nawet nawet jeszcze :)

Sabela lubi tę wiadomość

• Czarna owca Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje urodziny w tym roku skromnie ogarnął :P Robiłam impreze więc za wszystko co potrzebne płacił, opórcz tego jakies sałatki i pizze zrobił. Dostałam też kwiatka w doniczce, ale akurat sama sobie wybrałam (Tillandsia) tak się chyba nazywa :)więc już oprócz tego prezentu nie dostałam :P

Ale zawsze dostaje wypasione prezenety, i jakże zróźnicowane :) w toebeczce znajduje i kremy, i perfumy, ubrania, i w sumie myślałam, że on mnie nie słucha co gadam czasem. Ale jak mam dostać prezent to jest w nim wszystko o czym wspominałam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 12:06

Lena87 lubi tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna Owca, jednym słowem pozazdrościć :D

• Czarna owca Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Czarna Owca, jednym słowem pozazdrościć :D

Aleee nie zawsze jest tak kolorowo :) hehe

Lena87 lubi tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisałam się na USG połówkowe na 12 lutego, będzie to 18t6d, ale lekarki później długo nie będzie.. Połówkowe niby robi się od 18t.. No nic... Zobaczymy... USG 3D/4D + zdjęcia + film: koszt 250zł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 12:57

Lena87, Nona lubią tę wiadomość

• katepr Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jak samopoczucia?
    Ja chyba zaczynam rosnąć , bo ciągle coś mnie pobolewa w brzuchu chociaż to bardziej taki dyskomfort :)
    Mamusie które już mają maluszki - kiedy wam w 1 ciąży mocno brzuszek że tak powiem wywaliło? :D
    zastanawiam sie kiedy u mnie będzie już bardziej widoczny, bo wszyscy się śmieją że nic nie widać :p

Mój mąż również nie należy do romantyków ;) ale nie przeszkadza mi to :)

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dziś zgaga od rana męczy i zaczynają się lekkie mdłości. Ach, i mam lenia ogromnego ;)

Dziewczyny jak to jest z tym jedzeniem pasztetu w ciąży? Można czy nie można? Bo już sama nie wiem.

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katepr nie przejmuj się, jak wybije to później będziesz mówiła że masz duży :D

• Verona Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana ja jem pasztet tak samo jak i sery pleśniowe ale oczywiście te pasteryzowane.Mam strasznego smaka na tatar bo uwielbiam,ale zostaje mi tylko go usmażyć i jeść w postaci burgera mniam mniam :)

3i49p07wevcalt60.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Mnie dziś zgaga od rana męczy i zaczynają się lekkie mdłości. Ach, i mam lenia ogromnego ;)

Dziewczyny jak to jest z tym jedzeniem pasztetu w ciąży? Można czy nie można? Bo już sama nie wiem.
    Ja tam jadlam pasztet nie rozumiem czemu go nie mozna by bylo jesc :D

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
‹‹ 513 514 515 516 517 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ