Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Justars powodzenia z szefem.
Lena witamy w II tym.
Cati co do tsh to miałam lekkie obawy, bo ja właściwie nie miałam nigdy do czynienia z tym badaniem. Ale jeśli piszesz, że ok. i lekarz nic nie mówił - to jestem spokojniejsza
Dora, mała gratuluję pierwszych kopniaczkow
Verona a Tobie udanej wizyty.
Czarna owca, masz problemy z sercem ?
Belive - a ja umarłam prawie ze wstydu...aż się boje co nauczycielka sobie pomyśli
Idę pod prysznic. Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 09:30
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Witam lipcóweczki!
Wika i Czarna ale macie uciechę z tymi dzieciakami
Cati, mam dokładnie ten sam problem jak Ty. Nigdy, przenigdy nie leczyłam się na tarczycę. W środę byłam u ginki i mi powiedziała, że mam za wysoki wynik tsh (2,59) i dobrze by było zapisać się do endo. I martwię się teraz.
Najpierw pójdę w pon jeszcze raz na tsh i teraz lepiej tf3, ft4 czy oba? -
nick nieaktualnyWitam się w 16 tyg
Fajnie macie z tymi ruchami.. U mnie na razie ciszaChociaż wczoraj jak mąż masował mi brzuch to poczułam coś, ale nie byłam pewna co to i nie powtórzyło się więc to pewnie jelita
Wika dobrego masz synusia
Dziewczyny na kiedy najlepiej umówić się na USG połówkowe? koło 20 tygodnia czy później? Pytam, bo chcę dzisiaj dzwonić i umawiać się prywatnie.wikaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wikaa, Synal świetny
Też bym nie kazała pisać jeszcze raz
A aporpo sprawdzania prawdomówności, byłam wczoraj rozbita strasznie i pytalam 3 razy czy odrobił lekcje. Mówił, że tak.Więc już nie sprawdzałam. Rano sprawdzam. Miał przepisać czytanke z książki do zeszytu z literk Ł. Efekt- "pozjadał" wszystkie litery Ł i pełno było (ł)opat, M(ł)otków, wykopa(ł) itd. No ręcę Mi opadły...
Nie z sercem nie mam problemów, ale mam depresje i nerwice i przy dość dużym zdenerwowaniu, trace oddech, mam problemy z utrzymaniem równowagiI dostaje okropnych spazmów brzucha, zwija mnie dosłownie w kłębek. Ale kiedy leki zaczynaja działać, jest lepiej. Ale usypiają Mnie jednocześnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 10:00
wikaa lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Kochane ja juz od rana na nogach. Tez witam sie w 2 trymestrze! Lena piateczka, my caly czas leb w łeb
Aneta mi lekarz tez puszczala serdusio tylko raz na usg w 6tc, to bylo jeszcze w klinice leczenia nieplodnosci, jak mialysmy sie juz rozstac, musiala stwierdzic, ze ciaza zywa, zagniezdzona. Od tamtej pory juz nikt mi nie puszczal, no bo jednak sa to jakies fale i sie nie zaleca. Ale ten detektos ma bardzo bezpieczny poziom fal, jest przeciez o wiele nizszy niz te na usg, poza tym nie puszczam obrazu tylko dzwiek wiec raczej az tak nie katuje fasolindy. Poza tym ma certyfikaty niezbedne wiec jest bezpieczny. Ja jestem przeszczesliwa ze moge posluchac dzidzie
Ja nie czuje ruchow w brzuchu zadnych, przeciez dzidzia na tym etapie jest bardzo nisko. U mnie (dzis 13t0d) jest ok. 2 palce nad wzgorkiem lonowym, tak jak wskazuja obrazki u wujka google na ktorych sprawdzalam gdy chcialam poszukac dzidzi. Czasem trafie na swoja jakas zyle czy tetnice, ale to jest w ogole inne tetno
Ja jem sniadanko, potem corcie odbieram i na 14 pedze z nia na premiere nowego Dzwoneczka do kina
A planow na reszte popoludnia/wieczoru jeszcze nie mam, chcialam gdzies isc na kolacje poswietowac wejscie w 2 trymestr, moze uda mi sie mojego znow wyciagnac na sushi?
Wikaaa aaa upadlam hahaMoja milczy, na poczatku pytalam ja czy sie chwalila komus w szkole, ale mowila, ze nie wiec teraz juz nie magluje. Ja jej powiedzialam, ze nie ma co za wczasu krzyczec o tym dookoła, bo przeciez i tak wszyscy brzuszek w koncu zobacza jak urosnie i jak zrzuce zimowa kurtke
Nona super ze tak swietnie Cie przyjeli. Nie doczytalam czy robilas te faworki w koncu czy kupilas?Mniam mniam!
Ja wczoraj w kolejnej gazecie juz widzialam przepis, chyba celowo je umieszczaja zebym w koncu zrobila sama
Milego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 10:05
Lena87, wikaa, anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
Sylwia ja się umówiłam na połówkowe w 20+1tc- idziemy razem i tym samym będziemy mieć wizytę walentynkową- 14 lutego
Justars powodzenia na rozmowie z szefem
Nona super, że wejście się udało
Mój synek jak mu powiedzieliśmy na początku że na razie ciąża to tajemnica to nikomu nie pisnął ani słówka przez 2 miesiące. U niego tajemnica jest bezpiecznaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 10:15
Sylwia87, Lena87, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy od samego początku
" w kupie " raźniej
Ja mam ochotę na pizze, ale wątpię aby mój Mąż miał ochotę cokolwiek, dlatego że dziś jak wyjadą na powierzchnię będą strajkować 4 godziny, więc pojawi się w domku po 18 ..
Wypije piwko, zje kolację chwilkę posiedzi i pójdzie spać bo rano znowu do pracy ..
Cały dzień sama, a plus jest taki że obiadku nie muszę gotować ..
Daisy lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny
witam się z rana z pracy
Nona jak szefostwo przyjęło nowinę?
muffinka- ja 14 lutego też mam "rodzinne, walentynkowe" wydarzenie- swój ślub
ja dziś kurczę na wpół zgięta, strasznie plecy dokuczają, potwornie.
jak sobie tak myślę, że tak źle się czuję ostatnio to nie wiem jak wytrwam do czerwca w pracy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 10:21
mufinka, Daisy, Nona, Lena87, anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Lena87 a powiesz jakie Ty masz nastawienie do strajku górników?
Jesteś najbliżej wydarzeń więc info z pierwszej ręki
Nona, wcale się nie dziwię że Nasi Panowie walczą o swoje bo to wcale nie jest tak jak w wiadomościach podają ..
Każdy kto ma złe zdanie o Górnikach, wsadziła bym do Szoli aby zjechali na dół i dowiedzieli się jak ta praca na prawdę wygląda, w jakich warunkach człowiek musi pracować i jak bardzo poświęca się dla rodziny aby zapewnić byt ..
Jest to bardzo niebezpieczna praca, nie raz coś się obsypie ze ściany, bądź ściana się zawali, dojdzie do wybuchu ..
T. przychodząc z pracy ma ramię całe zdarte od niesienia drutu którego biorą w trójkę, a waży około 300 kg ..
Nie raz ręce pocharatane, poranione ..
I to nie jest tak, że średnia pensja Górnika wynosi 7 tyś, bo ja nawet takiej kwoty nigdy nie widziałam na pasku u T. nawet razem z podatkiem ..
Nie dodają tego, że samego podatku który potrącają to 4 tyś
Jeżeli zabiorą im wszystkie dodatki które jak Najbardziej się Im należą za wykonywaną pracę to goła pensja będzie wynosiła 1600 zł ..
Górnik na powierzchni bądź pracujący pod firmą na " dole " nie zarabia 4 tyś, tylko marne 1400 - 1500 zł z dodatkami ..
Jeśli pozamykają kopalnie, to tysiące ludzi zostanie bez pracy i dachu nad głową ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 10:47
-
nick nieaktualny
-
Daisy- Jak ja ponad 7 lat temu przyniosłam ze szpitala moje syna. Położyłam go jeszcze w beciku na łózku i On zapłakał. Mój pies wskoczył na łóźko odlizał od pięt po same oczy
A pozniej to juz tylko było lepiej
jak już siedział zostawiałam go na macie z psem
jak sie przewrócił, pies przychodził do Mnie i "wołał" na pomoc
A ja 14 lutego zamierzam spędzić w przytulnej restauracji w Londynie2 lata temu tak spedzalismy Walentynki i teraz postanowilismy powtórzyc takie wydarzenie
A co do ślubu o którym pisała jedna z was. Opowiem wam... W pierwszy dzień świąt pod poduszką znalazłam torebeczkę z seksowną pidżamką w pantere i pudełko z pierścionkiemA że pare dni wczesniej, coś się rozmowa potoczyła i mówił, że zamierza sprawić Mi pierscionek z okazji dzidziusia w brzuchu. Wiec otrzorzyłam, popatrzyłam i mowie do niego - wszyscy beda myslec ze to zareczynowy. A On taki zmieszany, ze to wlasnie zareczynowy
Załozyłam i cchodziłam jeden dzień. Ale sobie pomyślałam, nosz kuźwa a gdzie klękanie, pytanie czy ja w ogóle chce za niego wyjść
Oddałam i oświadczyłam że czekam aż klęknieI Czekam do dzisiaj hahaha Ale może tego 14 się zdecyduje
Zawsze był taki romantyczny, aż momentami za bardzo. Rzygałam teczą nie raz. A teraz? chyba sie starzejeLena87, Daisy, Nona, Sabela, anetaa1607, usia89, wikaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny